Obnovit stránku

Recenze Fenix BC05R V2.0

Zajímají Vás názory a recenze na Fenix BC05R V2.0? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 25 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Fenix BC05R V2.0. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Fenix BC05R V2.0 i vy.
Fenix BC05R V2.0 - Světlo na kolo
Fenix BC05R V2.0
Skladem > 5 ks
549,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 30.06.2024, varianta Fenix BC05R V2.0
Ověřený nákup
Systém uchycení je k ničemu
snadno se dá ukrást
Na kolo nedoporučuji (ztraceno během jízdy)
0 ×Nahlásit
Emanuel, Martinflag
Hodnoceno 25.06.2024, varianta Fenix BC05R V2.0
Ověřený nákup
malé rozmery
slabý svetelný výkon
hneď pri prvom nabíjnaní sa mi odlepila ochranná guma zo zadnej časti svela
0 ×Nahlásit
Petr, Brno 28flag
Hodnoceno 29.05.2024, varianta Fenix BC05R V2.0
Ověřený nákup
Malé, odolně vypadající a silně svítící zadní světlo na kolo. Nabízí 2 intezity svícení a 3 režimy (svícení/pomalé a rychlé blikání). Výdrž baterie je excelentní - používám již 2 týdny, cca 15 hodin v provozu na režim silné inteziti s pomalým blikáním a stav zatím ukazuje pořád, že baterie je pořád dostatečně nabitá. Na kole drží velmi pevně (ani se nehne), ale bohužel nelze nastavit náklon, takže míří podle sklonu sedlové tyče - ale díky silnější intenzitě světla to asi tolik nevadí. Takže i přes toto mínus, dávám plný počet. Rozhodně koupi nelituji, zatím vypadá, že vydrží roky (přežilo to už i několik slejváků bez známek jakýchkoliv problémů).
Velká výdrž baterie
6 režimů svícení (slabé/silné a svícení/pomalé a rychlé blikání)
Drží pevně na kole
Signalizační dioda stavu baterie (při zmáčknutí tlačítka zapnutí)
Nelze nastavit náklon, při uchycení na tyč sedla, takže míři k zemi
0 ×Nahlásit
Martin, Lounyflag
Hodnoceno 19.04.2024, varianta Fenix BC05R V2.0
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Rychlá a snadná montáž
Elegantní malé provedení
zatím nic
0 ×Nahlásit
Josef, Brno 3flag
Hodnoceno 24.03.2024, varianta Fenix BC05R V2.0
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
+ mimochodem mám několik let nabíjecí ruční svítilnu Fenix a stále funguje naprosto bezvadně. Proto jesm vybral tuto značku při koupi blikačky. + je miniaturní š2 x v5 x h1,5 cm, ale svítí skvělě ve dne i v noci (celkem 5 variant svítiivosti je pro mě optimální) + perfektní zpracování + použití na sedlovku nebo s nasazovacím festovným klipem kamkoli na brašnu a pod. + za tu cenu dobrá koupě + výrobce deklaruje výdrž baterie např. trvalé světlo při nižší intenzitě 16 hod. Testoval jsem a po 12ti hodinách svícení vzdal :) Oprvadu drží! - trošku mě překvapilo, že nemá paměť posledního módu a proto je třeba přecvakávat vždy dokola (jen pro úplnost, někoho může zajímat) - uvítal bych nabíjecí konketor ve spodní dostupné části jak to má některá konkurence. Takto je pro dobití třeba oddělat z kola a ještě sejmout klip na brašnu. Doufám, že to plastové části přežijí (to konstatuji pro úplnost, ale není zásadní)
0 ×Nahlásit
Marek, Šuranyflag
Hodnoceno 13.03.2024, varianta Fenix BC05R V2.0
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dlhá výdrž, kvalitná svietivosť, dostatočný počet funkcií bez zbytočností, praktické možnosti uchytenia, usb-c nabíjanie, kvalitné prevedenie a diskrétne integrovaný signalizátor stavu batérie.
0 ×Nahlásit
EKON-SYS s.r.o., Červený Kostelecflag
Hodnoceno 13.03.2024, varianta Fenix BC05R V2.0
Ověřený nákup
Malé
vysoká svítivost
dostačující výdrž
USB-C
0 ×Nahlásit
Miroslav, Hrušovanyflag
Hodnoceno 20.11.2023, varianta Fenix BC05R V2.0
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Max spokojný Rôzne druhy intezity svietenia a možnosť slontrolovať stav nabitia batérie. Používam na čelenke
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08