Obnovit stránku

Recenze Fenix HM70R

Zajímají Vás názory a recenze na Fenix HM70R? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 33 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Fenix HM70R. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Fenix HM70R i vy.
Fenix HM70R - Čelovka
Fenix HM70R
Skladem > 5 ks
2 699,-
Do košíku
Oliver, Topoľčanyflag
Hodnoceno 22.04.2024, varianta Fenix HM70R
Ověřený nákup
dlho som vyberal poriadnu čelovku na ryby, ktorá bude spĺňať všetky moje potreby ako svietenie do diaľky úzkym svetlom, svietenie na blízko širokým svetlom a červené svetlo, keďže pri vode je hmyzu fest... táto čelovka všetko splnila, už je aj otestovaná, 3 dni svietenia pri každej zdolávanej rybe bez šetrenia a domov som podľa ukazovetala prišiel ešte s 25 až 50%... za mňa odporúčam každému rybárovi ;)
výdrž
svietivosť
odolnosť
kvalita spracovania
horný popruh je pre mňa zbytočný, dá sa dať v pohode dole
0 ×Nahlásit
Jiří, Bruntálflag
Hodnoceno 22.04.2024, varianta Fenix HM70R
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
výborná čelovka
0 ×Nahlásit
Radoslav, zilinaflag
Hodnoceno 12.03.2024, varianta Fenix HM70R
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
zatial nemá
jednduco fenix:)
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 06.03.2024, varianta Fenix HM70R
Ověřený nákup
Cinan sice tyhle celovky umí, ale jako vždy klame jak prase aby zvýšil zisk.
Skvěle zpracování.
Petzl je proti tomu křáp
Použité diody a akku jsou kvalitnejsiho rázu.
Lživé udaje o vydrzi (otestováno)
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 14.02.2024, varianta Fenix HM70R
Ověřený nákup
Nic
0 ×Nahlásit
Jozef, Vyšná Šebastováflag
Hodnoceno 18.01.2024, varianta Fenix HM70R
Ověřený nákup
Po 10 mesiacoch prestal plastový dvojdielny držiak baterky zapadať doseba - západka je vyhnutá hoci som ju vedome neodpájal ani raz, no izolačka to drží pokope, nijako to neovplyvnilo akúkoľvek funkciu baterky. S výkonom, výdržou, kvalitou som spokojný.
0 ×Nahlásit
Martin, Praha 8flag
Hodnoceno 10.11.2023, varianta Fenix HM70R
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
plně vyhovuje
0 ×Nahlásit
Stanislav, Český Krumlovflag
Hodnoceno 09.11.2023, varianta Fenix HM70R
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Funkčnost vynikající. 1600 lm po dobu dvou hodin je výborná hodnota. Chybí podrobný návod v češtině.
0 ×Nahlásit
Ľubomír, Prešovflag
Hodnoceno 09.10.2023, varianta Fenix HM70R
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Super vecička
0 ×Nahlásit
Roman, Prahaflag
Hodnoceno 03.09.2023, varianta Fenix HM70R
Ověřený nákup
Надзвичайно зручний та продуманий до деталей , користуватись зручно та приємно , має гарний дизайн
Мінусів НЕ має
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB11