Obnovit stránku

Recenze FINISH Quantum All in 1, 100 ks

Zajímají Vás názory a recenze na FINISH Quantum All in 1, 100 ks? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 97 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s FINISH Quantum All in 1, 100 ks. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na FINISH Quantum All in 1, 100 ks i vy.
FINISH Quantum All in 1, 100 ks - Tablety do myčky
FINISH Quantum All in 1, 100 ks
Skladem > 10 ks
410,-
Do košíku
Jana, Praha 10flag
Hodnoceno 19.02.2024, varianta FINISH Quantum All in 1, 100 ks
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Tablety se špatně rozpouští. Jakmile použijí jiné tablety, vše je v pořádku, ale tyto z nějakého zůstávají na nádobí a na stěně myčky.
0 ×Nahlásit
Irena, Praha 6flag
Hodnoceno 08.02.2024, varianta FINISH Quantum All in 1, 100 ks
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Prozatím té nejlepší kapsle do myčky
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 25.01.2024, varianta FINISH Quantum All in 1, 100 ks
Ověřený nákup
Spokojenost
Oproti tvrdým tabletam meje lepe a skleničky jsou mnohem víc leskle
Není
0 ×Nahlásit
Milan, Praha 3 - Vinohradyflag
Hodnoceno 22.01.2024, varianta FINISH Quantum All in 1, 100 ks
Ověřený nákup
Myje, jak má :-)
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 26.12.2023, varianta FINISH Quantum All in 1, 100 ks
Ověřený nákup
za 3 - 4 Kč nejlepší kapsle
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Otviceflag
Hodnoceno 25.12.2023, varianta FINISH Quantum All in 1, 100 ks
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nic
0 ×Nahlásit
Lukáš, Brno 37flag
Hodnoceno 23.12.2023, varianta FINISH Quantum All in 1, 100 ks
Ověřený nákup
Často tu v recenzích vidím popis "že se nerozpustí" nebo "že se špatně rozpouštějí". To není tak úplně přesný popis. Tablety se rozpustí velmi rychle - ten gumový obal je velmi tenký. Což je ale paradoxně problém - právě ten tenký rozpustný obal se velmi rád v mokru přilepí do přihrádky myčky a nevypadne. To je ten hlavní problém. Pokud se pouští třeba druhá myčka hned jak dojela, a přihrádka uvnitř je pořád mokrá, tak se tableta má tendenci přilepit, nevypadne a pak se špatně rozpustí. Měl jsem raději starší model, kdy to byly takové kvádříky z tlusté rozpustné gumy, kde to pěkně vypadlo do myčky vždy. Ale to asi už přestali dělat a nahradili těmito v tenkém pytlíčku... Pokud vám to dělá, tak mě napadá zkusit tabletu dávat vždy stejnou stranou nahoru - buď tou placatou nebo naopak tou vyboulenou. Třeba bude mít jedna ze stran menší tendenci se lepit...
Velmi kvalitně myjí
Velmi dobrá cena (v době nákupu 3,5kč/talbeta, druhý nákup v akci za 3kč)
Kupuji dlouhodobě - vyzkoušel jsem několik různých výrobců a tyhle mi přijdou nejlepší
Rozpustný obal je takový..problematický
Musí se skladovat v suchu (a ideálně zavřeném balení), jinak začínají navlhat a pak z nich teče ta kapalná složka a všechny v balení jsou opatlané
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 05.12.2023, varianta FINISH Quantum All in 1, 100 ks
Ověřený nákup
super cena
0 ×Nahlásit
Andrej, prahaflag
Hodnoceno 01.12.2023, varianta FINISH Quantum All in 1, 72 ks
Ověřený nákup
Plni funkci
Nemusíme se vyndavat z plastového obalu!
0 ×Nahlásit
Michal, Uherský Brodflag
Hodnoceno 28.11.2023, varianta FINISH Quantum All in 1, 100 ks
Ověřený nákup
Velký rozdíl proti levnějším kapslím. Koupili jsme na zkoušku a jsme překvapeni, jak je nádobí vyleštěné.
Skvěle umyté nádobí
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12