Obnovit stránku

Recenze FIXED Graphite dotykové pero pro iPady s chytrým hrotem a magnety černý

Zajímají Vás názory a recenze na FIXED Graphite dotykové pero pro iPady s chytrým hrotem a magnety černý? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 77 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s FIXED Graphite dotykové pero pro iPady s chytrým hrotem a magnety černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na FIXED Graphite dotykové pero pro iPady s chytrým hrotem a magnety černý i vy.
FIXED Graphite dotykové pero pro iPady s chytrým hrotem a magnety černý - Dotykové pero (stylus)
FIXED Graphite dotykové pero pro iPady s chytrým hrotem a magnety černý
Skladem > 5 ks
1 279,-
Do košíku
Miroslav, Veľký Krtíšflag
Hodnoceno 02.06.2024, varianta FIXED Graphite dotykové pero pro iPady s chytrým hrotem a magnety černý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Skvelá náhrada originálu
0 ×Nahlásit
Marián, Bratislavaflag
Hodnoceno 06.02.2024, varianta FIXED Graphite dotykové pero pro iPady s chytrým hrotem a magnety černý
Ověřený nákup
Reklamoval som ho a ani som nečakal, ako to dopadne, kúpil som si Apple Pencil, ktorá sa pripája okamžite po dotyku. S týmto som niekedy klepal aj minútu a nič.
cena
chvíľu fungoval ako mal (iPad), možno po update systému sa pripájal niekedy veľmi dlho, aj minúty, takže na rýchle poznámky nepoužiteľný
0 ×Nahlásit
Tereza, Úštěkflag
Hodnoceno 28.01.2024, varianta FIXED Graphite dotykové pero pro iPady s chytrým hrotem a magnety černý
Ověřený nákup
Funguje jak má
Kratší výdrž
0 ×Nahlásit
Tereza, Polomflag
Hodnoceno 15.12.2023, varianta FIXED Graphite dotykové pero pro iPady s chytrým hrotem a magnety černý
Ověřený nákup
Osobně jsem nadmíru spokojená a jsem ráda, že jsem zvolila toto pero oproti ApplePen, za tu cenu je super, za sebe navíc oceňuji i černou barvu. Používám ho denně při učení, a to v podstatě celý den, nabíjím přes noc. Pokud někdo shání tužku k ipadu a nechce se mu kupovat od Applu, určitě doporučuju, platí to samozřejmě i pro vlastníky jiných tabletů.
Kvalita
Výdrž (vydrží mi minimálně celý den používání při učení)
Rychlé nabíjení
Dobrá cena
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 30.11.2023, varianta FIXED Graphite dotykové pero pro iPady s chytrým hrotem a magnety černý
Ověřený nákup
Jako náhrada za Apple pencil funguje skvěle a jsem s ní spokojena
pohodlná na psaní
dobrá výdrž baterie
rychle se nabíjí a popřípadě se s ní dá psát, když je zapojena do nabíječky
dobře reaguje na tlak
není vidět stav baterie (špatně se odhaduje, jak dlouho ještě vydrží psát)
0 ×Nahlásit
Matej, Mostováflag
Hodnoceno 26.11.2023, varianta FIXED Graphite dotykové pero pro iPady s chytrým hrotem a magnety černý
Ověřený nákup
Funkčnosť
Pomer cena/kvalita
magnet by mohol byť troška silnejší
0 ×Nahlásit
Jakub, Bratislava - Ružinovflag
Hodnoceno 12.10.2023, varianta FIXED Graphite dotykové pero pro iPady s chytrým hrotem a magnety černý
Ověřený nákup
Nič
Drahý čínsky **** čo po pol roku používania prestal z ničoho nič fungovať
0 ×Nahlásit
Poliklinika Bory, spol. s r.o., Plzeňflag
Hodnoceno 26.06.2023, varianta FIXED Graphite dotykové pero pro iPady s chytrým hrotem a magnety černý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
spokojenost vše perfektní
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 24.06.2023, varianta FIXED Graphite dotykové pero pro iPady s chytrým hrotem a magnety černý
Ověřený nákup
skvěle nahradí Apple Pencil
magnetické uchycení
občas se při práci samo vypne
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 20.06.2023, varianta FIXED Graphite dotykové pero pro iPady s chytrým hrotem a magnety černý
Ověřený nákup
Funguje spolehlivě, tužka se spouští pomocí dotykového tlačítka a automaticky se vypíná po cca 5 minutách. Reakce iPadu jsou přesné, svižné a celkově je používání velmi příjemné. V porovnání s Apple pencil lépe padne do ruky, je lehčí, nemusí se párovat a dá se nabíjet pohodlně přes kabel. Balení obsahuje náhradní hrot. Tužka nicméně nijak neindikuje stav baterie, když je její stav nízký, tužka začne vynechávat až přestane psát úplně. Bylo by super, kdyby se dalo nabíjet a zároveň psát. Pro psaní běžných poznámek svkělá volba.
Vzhled
Ergonomie
Hmotnost
Rychlost nabíjení
Cena
Baterie
Nemožnost nabíjet a zároveň psát
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19