Obnovit stránku

Recenze FIXED Graphite Pro pro iPady s bezdrátovým nabíjením a chytrým tlačítkem černý

Zajímají Vás názory a recenze na FIXED Graphite Pro pro iPady s bezdrátovým nabíjením a chytrým tlačítkem černý? U nás má zatím hodnocení 3,8 z 5 hvězdiček od 14 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s FIXED Graphite Pro pro iPady s bezdrátovým nabíjením a chytrým tlačítkem černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na FIXED Graphite Pro pro iPady s bezdrátovým nabíjením a chytrým tlačítkem černý i vy.
FIXED Graphite Pro pro iPady s bezdrátovým nabíjením a chytrým tlačítkem černý - Dotykové pero (stylus)
FIXED Graphite Pro pro iPady s bezdrátovým nabíjením a chytrým tlačítkem černý
Skladem
1 039,-
669,-
Do košíku
Eva, Leseniceflag
Hodnoceno 05.02.2024, varianta FIXED Graphite Pro pro iPady s bezdrátovým nabíjením a chytrým tlačítkem černý
Ověřený nákup
Velmi dobre padne do ruky. Ideálna váha, na to, aby v ruke letietal.
Vyskúšané na rôznych druhoch. Nefunguje na ipad pro 11 M1.
0 ×Nahlásit
Odpověď od Alza
Odpověď od Alza
26.02.2024
Dobrý den, mděkuji za zpětnou vazbu. Kontaktujte prosím podporu značky do live chatu, nebo na [email protected], s řešením Vám rádi pomohou. Děkuji a hezký den, Ondřej - Alza expert
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 22.01.2024, varianta FIXED Graphite Pro pro iPady s bezdrátovým nabíjením a chytrým tlačítkem černý
Ověřený nákup
Cena
Bezdrátové nabíjení přímo z ipadu
Podporuje náklon
V procreate nepodporuje přítlak !
Systém neukazuje míru nabití ve widgetech
Vyžaduje výhradně bezdrátové nabíjení
0 ×Nahlásit
Odpověď od Alza
Odpověď od Alza
26.02.2024
Dobrý den, děkuji za hodnocení a zpětnou vazbu. Graphite Pro funkcí přítlaku nedisponuje, lze využít funkci náklonu, kterou je možné regulovat tloušťku čar. Ve widgetech se zobrazují pouze zařízení připojená prostřednictvím Bluetooth, vyhledejte tedy prosím Graphite Pro v seznamu Bluetooth a spárujte jej se svým iPadem. Následně si zvolte widget v sekci Nastavení – Baterie- Widgety a přidejte jej na plochu. Stylus je určený pro iPady, které podporují funkci bezdrátového nabíjení na boku iPadu, pokud tuto funkci na svém iPadu nemáte, kontaktujte prosím podporu značky, rádi Vám pomohou s řešením. Děkuji a přeji hezký den, Ondřej - Alza expert
Jan, Dolní Břežanyflag
Hodnoceno 22.11.2023, varianta FIXED Graphite Pro pro iPady s bezdrátovým nabíjením a chytrým tlačítkem černý
Ověřený nákup
Bezdrátové nabíjení
0 ×Nahlásit
Viktor, Košiceflag
Hodnoceno 27.10.2023, varianta FIXED Graphite Pro pro iPady s bezdrátovým nabíjením a chytrým tlačítkem černý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Na občasné popisky nebo ovládání super
Cena
Nabíjí se v pouzdru stejně jako original
Váha
0 ×Nahlásit
Maroš, Prievidzaflag
Hodnoceno 11.10.2023, varianta FIXED Graphite Pro pro iPady s bezdrátovým nabíjením a chytrým tlačítkem černý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
na moje požitie postačujúci
0 ×Nahlásit
Martin, Staroviceflag
Hodnoceno 12.07.2023, varianta FIXED Graphite Pro pro iPady s bezdrátovým nabíjením a chytrým tlačítkem černý
Ověřený nákup
Poloviční cena proti řešení Apple, ale téměř 100% funkcí.
Kvallitní zpracování, na iPadu Air 5 (a ostatních s bezkontaktním nabíjením) nabíjení bez probllémů.
Kvallitní příjemný materiál.
0 ×Nahlásit
Miloš, Dunajská Lužná - Nové Košariskáflag
Hodnoceno 14.06.2023, varianta FIXED Graphite Pro pro iPady s bezdrátovým nabíjením a chytrým tlačítkem černý
Ověřený nákup
Lacna nahrada AP,
Dlho vydrzi
1x pouzitie ak nemate iPad s wireless charging
Neda sa nabit
Nenasiel som wireless nabijacku, ktora bibuu dokazala nabit
Nezobrazuje stav baterie
0 ×Nahlásit
Jan, Jankovflag
Hodnoceno 12.06.2023, varianta FIXED Graphite Pro pro iPady s bezdrátovým nabíjením a chytrým tlačítkem černý
Ověřený nákup
Pokud nepotřebujete využívat funkci přítlak, která u tohoto stylusu není (tloušťka čar se mění nakloněním) tak je to za tu cenu skvělý pomocník, do školy, do kanceláře, nebo na nějaké víceméně rekreační kreslení a grafiku. Chytré tlačítko je vynikající nápad, který by prospěl i originální Apple Pencil.
Padne do ruky, pohodlné i při delším používání
Téměř poloviční cena než Apple Pencil
Černá barva je snazší na údržbu
Chytré tlačítko
Podporuje nabíjení na bezdrátových nabíječkách, ale chce to opravdu trochu cviku
Bezdrátové nabíjené mimo iPad je trochu obtížnější, ale pokud samotný iPad podporu nabíjení nemá a chcete stylus používat, je to také možnost.
0 ×Nahlásit
David, Pardubiceflag
Hodnoceno 07.06.2023, varianta FIXED Graphite Pro pro iPady s bezdrátovým nabíjením a chytrým tlačítkem černý
Ověřený nákup
Půl ceny apple pencil a jen minimum kompromisů, tlačítko má jen jednu funkci a nefunguje rozpoznávání přítlaku. Pro kohokoliv, kdo tyto funkce oželí se jedná o skvělý stylus. Za mě je plus i barva, ta bílá Apple mi nesedí, ale to je pouze subjektivní..
Bezdratove nabijeni
Perfektně funguje
Skvěle padne do ruky
Škoda že tlačítko není programovatelné a má jen jednu funkci, ale to už by bylo absolutní deklasování Apple pencil 2..
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 16.05.2023, varianta FIXED Graphite Pro pro iPady s bezdrátovým nabíjením a chytrým tlačítkem černý
Ověřený nákup
Pro iPad s podporou AP2 (vč. nabíjení) je super.
Pro ostatní (kterým nenabije tužku iPad) je to peklo. Nabíjení je laborování a zkouška nervů. Nedostatečný návod (=nic). Po týdnu se podařilo najít bod nabíjení a tužka se nabila, ale jen na 99%. Snad se podaří i podruhé...
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17