Obnovit stránku

Recenze FIXED MagStand 2v1 s podporou uchycení MagSafe 15W+5W černý

Zajímají Vás názory a recenze na FIXED MagStand 2v1 s podporou uchycení MagSafe 15W+5W černý? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 26 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s FIXED MagStand 2v1 s podporou uchycení MagSafe 15W+5W černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na FIXED MagStand 2v1 s podporou uchycení MagSafe 15W+5W černý i vy.
FIXED MagStand 2v1 s podporou uchycení MagSafe 15W+5W černý - Nabíjecí stojánek
FIXED MagStand 2v1 s podporou uchycení MagSafe 15W+5W černý
Prodej skončil
Marie, Beroun 1flag
Hodnoceno 16.02.2024, varianta FIXED MagStand 2v1 s podporou uchycení MagSafe 15W+5W bílý
Ověřený nákup
Hezky design
Nastavitelný úhel
Pogumovaný spodek stojánku
Vyrobeno z kvalitních materiálů
Gumový spodek není rovný a celý stojánek je kvůli tomu klepe když se telefonu dotknete
Při napájení zařízení nahlas píská, což ho činní velice iritujícím a za mě nepoužitelným
0 ×Nahlásit
Andrej, Bratislavaflag
Hodnoceno 13.01.2024, varianta FIXED MagStand 2v1 s podporou uchycení MagSafe 15W+5W černý
Ověřený nákup
Dizajn
Konštrukcia
Nie vždy funguje správne (začne nabíjať a hneď prestane, musím vytiahnuť kábel) - iPhone 15 pro max
0 ×Nahlásit
Jiří, Olomoucflag
Hodnoceno 09.01.2024, varianta FIXED MagStand 2v1 s podporou uchycení MagSafe 15W+5W bílý
Ověřený nákup
Ohebna hlava drzaku je fajn.
Stojanek je lehky a nepekne plastikovy. Na stole neni pekny.
0 ×Nahlásit
Lukáš, Praha 5flag
Hodnoceno 22.12.2023, varianta FIXED MagStand 2v1 s podporou uchycení MagSafe 15W+5W černý
Ověřený nákup
dokáže nabít dva mobily
magsafe
0 ×Nahlásit
Karel, Pustovětyflag
Hodnoceno 16.12.2023, varianta FIXED MagStand 2v1 s podporou uchycení MagSafe 15W+5W bílý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Super
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 05.12.2023, varianta FIXED MagStand 2v1 s podporou uchycení MagSafe 15W+5W černý
Ověřený nákup
Kvalitně vyrobené
Všechno funguje jak má
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 03.12.2023, varianta FIXED MagStand 2v1 s podporou uchycení MagSafe 15W+5W bílý
Ověřený nákup
Väčšinou funguje skvele, ale po jednom použití s puzdrom Apple Silicone MagSafe sa na nabíjačke aj puzdre objavili trvalé škvrny.
Pohodlné
Funguje s Standby mode na iPhone 14 Pro a novších
Je možné nastaviť uhol hlavnej nabíjacej podložky.
Nabíja sa pomerne rýchlo
Nie je to nabíjačka MagSafe, len bežná nabíjačka Qi
Preberá farbu/špinu zo silikónového puzdra MagSafe
0 ×Nahlásit
Martin, Humennéflag
Hodnoceno 28.09.2023, varianta FIXED MagStand 2v1 s podporou uchycení MagSafe 15W+5W černý
Ověřený nákup
Jednoduchý minimalistický dizajn
Recenzia spomínala že sa nedá naraz nabíjať smartfón a slúchadlá. Nie je to pravda, nabíja mi ich súčasne.
Veľmi pekný doplnok na stôl
Magnet drží veľmi dobre. Mám iPhone 15 Pro.
Cena čiarneho zariadenia je drahšia o 15€ oproti bielej alternatíve
0 ×Nahlásit
Petr, Plzeň, Bolevecflag
Hodnoceno 14.07.2023, varianta FIXED MagStand 2v1 s podporou uchycení MagSafe 15W+5W bílý
Ověřený nákup
Po cca roce používání došlo k vyviklání ramene pro telefon v základě (příliš velká páka v kombinaci špatné konstrukce), výsledkem bylo, že nabíjení pro telefon přestalo fungovat.
Cena
Nízká živnost
Špatná konstrukce
0 ×Nahlásit
Artur, Prahaflag
Hodnoceno 16.06.2023, varianta FIXED MagStand 2v1 s podporou uchycení MagSafe 15W+5W černý
Ověřený nákup
Nelze nabíjet telefon a sluchátka současně
stojan se rychle zlomil
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09