Obnovit stránku

Recenze FIXED Mesh Strap s šířkou 22mm stříbrný

Zajímají Vás názory a recenze na FIXED Mesh Strap s šířkou 22mm stříbrný? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 23 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s FIXED Mesh Strap s šířkou 22mm stříbrný. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na FIXED Mesh Strap s šířkou 22mm stříbrný i vy.
FIXED Mesh Strap s šířkou 22mm stříbrný - Řemínek
FIXED Mesh Strap s šířkou 22mm stříbrný
Na objednávku – termín upřesníme > 5 ks
199,-
Do košíku
Jakub, Košice - Juhflag
Hodnoceno 11.09.2023, varianta FIXED Mesh Strap s šířkou 22mm černý
Ověřený nákup
Pekný design
Po nasadení ľahké zapínanie
Drží pekne na to že je to magnet
Nedrží sa na ňom voda
Všetko je zvlášť - remienok, držiak aj pružinové kolíky. Držiak sa z remienka tiež dá dať jednoducho dole. Preto prvotné nasadenie remienka je čistá katastrofa. Všetko padá. Preto by som neodporučil, ak tak ako ja zvyknete meniť remienky (na šport používam iný).
0 ×Nahlásit
Marta, Hažlínflag
Hodnoceno 29.08.2023, varianta FIXED Mesh Strap s šířkou 22mm růžové zlatý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Náramok super,len škoda že sa nepredáva aj s krytom na hodinky.
Obrázok zavádza zákazníka,pričom som si myslela,že náramok sa predáva aj s krytom na hodinky. Zmenila by som obrázok.
0 ×Nahlásit
Milan, Berounflag
Hodnoceno 20.08.2023, varianta FIXED Mesh Strap s šířkou 22mm černý
Ověřený nákup
drží magnet je silnej
ruka se nepotí ivtech největších vedrech
0 ×Nahlásit
Pavel, Ráječkoflag
Hodnoceno 19.08.2023, varianta FIXED Mesh Strap s šířkou 22mm černý
Ověřený nákup
Snadne zapinani
Stylovy, osobne libivy
Magnet spolu s gumou nedrzi tak jak bych si predstavoval, obcas se uvolni.
Jiz ze zacatku se zacala osoupavat barva a reminek je misty stribrny, po roce noseni vypada spise jako zamerny efekt pri zevrubnem pohledu.
0 ×Nahlásit
Matěj, Praha 5 - Motolflag
Hodnoceno 18.08.2023, varianta FIXED Mesh Strap s šířkou 22mm černý
Ověřený nákup
Odolný
Lehce se nasazuje i zapíná
Cena
Po delším používání se přece jen trochu sedře
0 ×Nahlásit
Václav, Plzeň 1flag
Hodnoceno 07.06.2023, varianta FIXED Mesh Strap s šířkou 22mm černý
Ověřený nákup
nepotí se pod ním ruka
pasuje i na Huawei Watch GT2 pro
působí dojmem, že vydrží víc než pár měsíců (v porovnání s koženými nebo silikonovými variantami, které praskají)
vhodné i na sport
zajímavý mechanismus s magnetem - funguje skvěle
při volejbale se magnet lehce uvolňuje, ale nijak to nevadí
0 ×Nahlásit
Milan, Trnavaflag
Hodnoceno 27.05.2023, varianta FIXED Mesh Strap s šířkou 22mm černý
Ověřený nákup
vsetko ok
0 ×Nahlásit
František, Plzeň 26flag
Hodnoceno 14.05.2023, varianta FIXED Mesh Strap s šířkou 22mm černý
Ověřený nákup
Brzy se začal koupat.
Ideální pro psaní na počítači, kde většinou vadí zapínání
0 ×Nahlásit
Roland, Liptovský Hrádokflag
Hodnoceno 06.03.2023, varianta FIXED Mesh Strap s šířkou 22mm černý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nemám alergickú reakciu ako ku silikónovému
Magnet pri veľkých pohyboch drží
Pekný design
Príde mi že je to skôr 21mm remienok s 22mm oskou
Oska trčí a preto vydáva pri pohybe zvuky
Obávam sa že oska pri športe povolí
0 ×Nahlásit
Adam, Praha 4 - Hájeflag
Hodnoceno 14.12.2022, varianta FIXED Mesh Strap s šířkou 22mm černý
Ověřený nákup
design
komfort
je tenky, nevadi pri praci za PC
pri vacsej pasti sa hodinky horsie sundavaju/nasaduju
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18