Obnovit stránku

Recenze FIXED Nylon Strap pro Apple Watch 38/40/41mm růžově zlatý

Zajímají Vás názory a recenze na FIXED Nylon Strap pro Apple Watch 38/40/41mm růžově zlatý? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 78 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s FIXED Nylon Strap pro Apple Watch 38/40/41mm růžově zlatý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na FIXED Nylon Strap pro Apple Watch 38/40/41mm růžově zlatý i vy.
FIXED Nylon Strap pro Apple Watch 38/40/41mm růžově zlatý - Řemínek
FIXED Nylon Strap pro Apple Watch 38/40/41mm růžově zlatý
Skladem > 10 ks
249,-
Do košíku
Jaroslav, Hřiměždiceflag
Hodnoceno 15.02.2024, varianta FIXED Nylon Strap pro Apple Watch 38/40/41mm černý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
splnuje očekávání
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 15.10.2023, varianta FIXED Nylon Strap pro Apple Watch 38/40/41mm červený
Ověřený nákup
Dobre drží
Rychle usycha, když se namočí
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 25.06.2023, varianta FIXED Nylon Strap pro Apple Watch 38/40/41mm temně modrý
Ověřený nákup
K mým zeleným hodinkám super kombinace
Dobře drží
Zpracování OK, za tu cenu není co řešit
Nepotí se ruka, jako v gumových řemíncích (i origo)
0 ×Nahlásit
Marcela, Šaľaflag
Hodnoceno 19.06.2023, varianta FIXED Nylon Strap pro Apple Watch 38/40/41mm růžově zlatý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
pekný a veľmi pohodlný
0 ×Nahlásit
David, Praha 9flag
Hodnoceno 03.06.2023, varianta FIXED Nylon Strap pro Apple Watch 38/40/41mm černý
Ověřený nákup
Příjemný na ruce
Dá se přesně nastavit šířka
Skvělá hodnota za ty peníze
Nic
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 19.03.2023, varianta FIXED Nylon Strap pro Apple Watch 38/40/41mm růžově zlatý
Ověřený nákup
moj najoblubenejsi remienok, aky som vyskusala (a to som ich par vymenila). vyzera dobre, skvele drzi (aj pri sportovych aktivitach), je pohodlny a lahko sa zapina. jedinou nevyhodou je, ze pri zaspineni je cistenie naozaj narocne.
vzhlad
prakticke zapinanie
skvele drzi
sedi mi aj na mensie zapastie
tazko sa cisti
0 ×Nahlásit
Tomáš, Hostounflag
Hodnoceno 15.02.2023, varianta FIXED Nylon Strap pro Apple Watch 38/40/41mm černý
Ověřený nákup
Oproti reminku z Aliexpressu je ta kvalita o dost horší a dost krátký, takže kdo bude mít větší ruku, bude mít problém nandavat a sundavat. Jinak docela ok.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 11.11.2022, varianta FIXED Nylon Strap pro Apple Watch 38/40/41mm temně modrý
Ověřený nákup
Super náramek, o dost lepší než klasické gumové. Doporučuji koupit.
příjemně se nosí
vypadá elegantně
možnost přesně nastavit velikost
kvalitní materiál
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 26.10.2022, varianta FIXED Nylon Strap pro Apple Watch 38/40/41mm reflexně černý
Ověřený nákup
Skvělý materiál nylonu na dotek, těžko rozeznatelné od originálu.
Cena.
Mezera mezi plastovým koncem a suchým zipem jsou 4mm, u originálu pouze 2,5mm. V praxi to znamená, že konec řemínku malinko trčí do prostoru, u originálu je tento volný konec pěkně uhlazen s řemínkem. Ale není to zdaleka tak hrozné, jako u podobného řemínku Eternico. Většina lidí si toho u FIXED řemínku asi ani nevšimne. Ten 1mm navíc u Eternico dělá dost rozdíl.
Kolejnice postrádají gumové výstupky, je tam pouze plastový náznak z formy, a navíc není vystouplý, ale zasazen do plastu. Pak tato část samozřejmě neplní svou funkci.
Jako důsledek chybějících gumových výstupků se pak tyto kolejničky v těle hodinek mírně viklají, ale není to až tak hrozné. Řemínek působí, že je v těle hodinek usazen dostatečně silně pro sport i přes to viklání.
0 ×Nahlásit
FOYER s.r.o., Bratislavaflag
Hodnoceno 21.10.2022, varianta FIXED Nylon Strap pro Apple Watch 38/40/41mm reflexně černý
Ověřený nákup
Vyzera lacno
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17