Obnovit stránku

Recenze FIXED Pencil Tips pro Apple Pencil 2ks bílé

Zajímají Vás názory a recenze na FIXED Pencil Tips pro Apple Pencil 2ks bílé? U nás má zatím hodnocení 3,9 z 5 hvězdiček od 19 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s FIXED Pencil Tips pro Apple Pencil 2ks bílé. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na FIXED Pencil Tips pro Apple Pencil 2ks bílé i vy.
FIXED Pencil Tips pro Apple Pencil 2ks bílé - Hroty
FIXED Pencil Tips pro Apple Pencil 2ks bílé
Skladem > 10 ks
299,-
Do košíku
Zákazníkflag
Hodnoceno 06.04.2024, varianta FIXED Pencil Tips pro Apple Pencil 2ks bílé
Ověřený nákup
dobrá kvalita
vydrží dlouho
cena
0 ×Nahlásit
Lukáš, Praha 10flag
Hodnoceno 10.09.2023, varianta FIXED Pencil Tips pro Apple Pencil 2ks bílé
Ověřený nákup
Z hrotů mam smíšené pocity… při psaní mám pocit, že je to jiný plast než u otiginálních od Apple. Cena je vesměs stejná jako u originálních v přepočtu na kus a balení je takové odfláknuté. Není to špatný výrobek, ale znovu bych si to nekoupil
Pasují na tužku
Plast
Balení
0 ×Nahlásit
Ondřej, Prahaflag
Hodnoceno 15.07.2023, varianta FIXED Pencil Tips pro Apple Pencil 2ks bílé
Ověřený nákup
je to levné a v zásadě to funguje
levné
funguje
0 ×Nahlásit
Zákazník, Ostrava - Moravská Ostravaflag
Hodnoceno 24.03.2023, varianta FIXED Pencil Tips pro Apple Pencil 2ks bílé
Ověřený nákup
Funguje skvěle
Cena
0 ×Nahlásit
Michal, Bernolákovoflag
Hodnoceno 05.11.2022, varianta FIXED Pencil Tips pro Apple Pencil 2ks bílé
Ověřený nákup
funguje bez problémov
hrot vydržal pád
cítiť nižšiu kvalitu materiálu
0 ×Nahlásit
Karolína, Mnichoviceflag
Hodnoceno 25.04.2022, varianta FIXED Pencil Tips pro Apple Pencil 2ks bílé
Ověřený nákup
musím říct, že jsem velmi zklamaná. Oba zobáčky se mi v tužce zlomily a zasekly. Byla jsem s tim v Apple prodejnách a všude mi řekli, že je tužka zničena a že si musím koupit novou. Kdyby se mi toto stalo jen u jednoho zobáčku, tak to neřeším, ale u obou? Je teda jasné, že je to jen levná náhražka originálu.
vypadají stejně
lámou se, a část je zaseknuta v tužce
0 ×Nahlásit
Ján, Mestečkoflag
Hodnoceno 28.12.2021, varianta FIXED Pencil Tips pro Apple Pencil 2ks bílé
Ověřený nákup
fungujú bez problémov
zdajú sa byť vyrobené z tvrdšieho plastu než originálny hrot, takže pravdepodobne budú krehkejšie, neviem, či to môže spôsobiť aj rýchlejšie opotrebovanie "paperlike" fólie, ktorú som na iPad nalepil
0 ×Nahlásit
Michal Rod, Chebflag
Hodnoceno 22.10.2021, varianta FIXED Pencil Tips pro Apple Pencil 2ks bílé
Ověřený nákup
Paráda, funguje 😂
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08