Obnovit stránku

Recenze Friskies Adult kapsičky s hovězím, kuřecím a jehněčím ve šťávě 24 × 100 g

Zajímají Vás názory a recenze na Friskies Adult kapsičky s hovězím, kuřecím a jehněčím ve šťávě 24 × 100 g? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 23 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Friskies Adult kapsičky s hovězím, kuřecím a jehněčím ve šťávě 24 × 100 g. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Friskies Adult kapsičky s hovězím, kuřecím a jehněčím ve šťávě 24 × 100 g i vy.
Friskies Adult kapsičky s hovězím, kuřecím a jehněčím ve šťávě 24 × 100 g - Kapsička pro psy
Friskies Adult kapsičky s hovězím, kuřecím a jehněčím ve šťávě 24 × 100 g
Skladem > 10 ks
209,-
Do košíku
Zákazník, Trnava 8flag
Hodnoceno 26.01.2024, varianta Friskies Adult kapsičky s hovězím, kuřecím a jehněčím ve šťávě 24 × 100 g
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Psik je veľmi spokojny s produktom
0 ×Nahlásit
Jozef, Trenčín 8flag
Hodnoceno 18.01.2024, varianta Friskies Adult kapsičky s hovězím, kuřecím a jehněčím ve šťávě 24 × 100 g
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Super
0 ×Nahlásit
Simona Prišticová, Závišiceflag
Hodnoceno 03.10.2023, varianta Friskies Adult kapsičky s hovězím, kuřecím a jehněčím ve šťávě 24 × 100 g
Ověřený nákup
tyto kapsičky jsou každodenním zpestřením stravy naší psí slečny
zhltne ji hned jak ji dostane jak jí chutná
0 ×Nahlásit
Karol, Prievidzaflag
Hodnoceno 23.09.2023, varianta Friskies Adult kapsičky s hovězím, kuřecím a jehněčím ve šťávě 24 × 100 g
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Psíkovi chuti až sa zalizuje.
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 15.08.2023, varianta Friskies Adult kapsičky s hovězím, kuřecím a jehněčím ve šťávě 24 × 100 g
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
psovi chutia, v balení rôzne príchute
0 ×Nahlásit
Zuzana, Prešovflag
Hodnoceno 26.07.2023, varianta Friskies Adult kapsičky s hovězím, kuřecím a jehněčím ve šťávě 24 × 100 g
Ověřený nákup
Je to super
Cena
0 ×Nahlásit
Michaela, Vyšný Orlíkflag
Hodnoceno 25.05.2023, varianta Friskies Adult kapsičky s hovězím, kuřecím a jehněčím ve šťávě 24 × 100 g
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Psovi veľmi chutia, Miška je hneď prázdna.
0 ×Nahlásit
Kornélia, Komárnoflag
Hodnoceno 02.05.2023, varianta Friskies Adult kapsičky s hovězím, kuřecím a jehněčím ve šťávě 24 × 100 g
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Náš jazvečík to má rád.
0 ×Nahlásit
Blažena, Trnavaflag
Hodnoceno 21.04.2023, varianta Friskies Adult kapsičky s hovězím, kuřecím a jehněčím ve šťávě 24 × 100 g
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Obĺúbené jedlo môjho psíka
0 ×Nahlásit
Hodnoceno 14.03.2023, varianta Friskies Adult kapsičky s hovězím, kuřecím a jehněčím ve šťávě 24 × 100 g
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
chuťové je asi dobrý, pes ho obľubuje.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13