Obnovit stránku

Recenze Gamemax Silent HILL / H606

Zajímají Vás názory a recenze na Gamemax Silent HILL / H606? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 49 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Gamemax Silent HILL / H606. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Gamemax Silent HILL / H606 i vy.
Gamemax Silent HILL / H606 - Počítačová skříň
Gamemax Silent HILL / H606
Skladem > 5 ks
899,-
Do košíku
Martin, Nové Zámky 2flag
Hodnoceno 20.05.2024, varianta Gamemax Silent HILL / H606
Ověřený nákup
za tú cenu slušná skrinka
malý priestor na káble na zadnej strane
0 ×Nahlásit
Pavel, Úvalyflag
Hodnoceno 29.10.2023, varianta Gamemax Silent HILL / H606
Ověřený nákup
Na budget PC dobrá volba, airflow mizérie, ale za ty peníze když nechcete blikací RGB věc...
Cena
Odhlučněná skříň
Kvalita zpracování
Přiložený FAN neoslní
Čelní nasávání mizerné
0 ×Nahlásit
Marek, Prievidzaflag
Hodnoceno 03.10.2023, varianta Gamemax Silent HILL / H606
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Cena - výkon
0 ×Nahlásit
Jiří, Vlachovo Březíflag
Hodnoceno 23.09.2023, varianta Gamemax Silent HILL / H606
Ověřený nákup
Skříň je za danou cenu opravdu pěkná a v rámci mATX i celkem prostorná. Oproti konkurenci od EuroCase nebo 1stCool mnohem lepší
kvalita zpracování
poměr cena/výkon
0 ×Nahlásit
Benjamín, Bratislava - Nové Mestoflag
Hodnoceno 14.09.2023, varianta Gamemax Silent HILL / H606
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Za tie peniaze dobra skryna
0 ×Nahlásit
Martin, Chrudim 1flag
Hodnoceno 22.08.2023, varianta Gamemax Silent HILL / H606
Ověřený nákup
Konstukce
Plastový přední panel na obrázcích mate a a klade dojem že hexagonový vzor jsou airflow otvory
Otvory pro airflow jsou velmi malé na předním panelu
Zadní ventilátor je velmi nevýkonný
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 02.07.2023, varianta Gamemax Silent HILL / H606
Ověřený nákup
Pekný dizajn
Cablemanagement
Zadný panel ma trochu potrápil. Nieje úplne prachu vzdorný.
0 ×Nahlásit
Štefan, Chlmecflag
Hodnoceno 22.04.2023, varianta Gamemax Silent HILL / H606
Ověřený nákup
Za tu cenu dobra bedna
Cena
Sloty pre ventilatory
Dizajn
Otvory pre kable
Trochu horsi airflow
Pozor ako mate dlhy zdroj,pri 16 cm corsair rm650x som musel trosku ohnut kable aby sa zmestil
Tlacidlo na zapnutie obcas ostane zaseknute
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 13.12.2022, varianta Gamemax Silent HILL / H606
Ověřený nákup
Skladal som uz vela pc do vela rôznych skriniek ale ani jedna v tejto cenovej hladine nebola takto kvalitna. Ak by mala horny panel otvoreny tak je to dokonale.
Kvalita spracovania za tu cenu
Nema konkurenciu v tejto cenovej hladine
material a spracovanie
0 ×Nahlásit
Branislav, Bratislavaflag
Hodnoceno 28.11.2022, varianta Gamemax Silent HILL / H606
Ověřený nákup
Kupil som dve a skrinka ma velmi pozitivne prekvapila. Za tu cenu (kupovane tesne pred black friday este za 22,90 €... na black friday bola za 17 €) je vybavou aj kvalitou na urovni nasobne drahsich skrin. Jedine negativa na ktore by som dokazal poukazat je ze airflow sa zda byt podpriemerny (tzn, skor len pre slabe resp stredne silne pocitace, ak chcete mat teploty ako tak pod kontrolou) a pribaleny jeden ventilator je len 2 pinovy. Vsetko ostatne je u mna na vybornu. Kable management (v skrinke su dokonca predpripravene dva suche zipsy), kvalita materialov, kvalita tlacitiek, pribalene skrutky, atd.... spokojnost. FYI pocitace som staval bez SATA HDD, takze nemozem porovnat hluk z HDD a rezonanciu v celej skrinke. Skladane pocitace: - MB ASUS TUF Gaming B550M-PLUS - CPU AMD Ryzen 5600 - GPU AMD Radeon RX6600 - SSD M.2 Crucial - RAM 2x8GB G-SKILL 3200MHz Pri hrani teploty CPU aj GPU pod 70 stupnov celzia. Pri torture zatazi CPU na 95 stupnov a GPU okolo 70+. Original chladic na CPU a pouzity len prilozeny vetrak ku skrinke. Mne to takto staci, ale citlivejsie osoby asi nech radsej dokupia dalsie vetraky a lepsi chladic na cpu.
nekompromisne nizka cena
vela "muziky" za nizku cenu
velmi kvalitne spracovanie (vzhladom na cenu)
decentny dizajn
slabsie chladenie - necakajte zazraky, ak mate silne CPU a GPU, ze sa bude dobre chladit v tejto skrinke
len jeden pribaleny ventilator (tak ale co cakat pri tej cene)
pribaleny ventilator je len 2pinovy, tzn ze nemate sancu tusit na akych otackach bezi a ci vobec bezi (znova... za tu cenu.. co viac chciet?). Ventilator ma len dva vodice ale koncovka je klasicka 3 pinova - da sa normalne zapojit do CHA_FAN.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03