Obnovit stránku

Recenze Garmin Index BPM

Zajímají Vás názory a recenze na Garmin Index BPM? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 14 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Garmin Index BPM. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Garmin Index BPM i vy.
Garmin Index BPM - Tlakoměr
Garmin Index BPM
Skladem > 5 ks
4 490,-
Do košíku
Ordinace chorob plicních s.r.o., Praha 1flag
Hodnoceno 21.06.2024, varianta Garmin Index BPM
Ověřený nákup
velikost a kompaktnost
výborné propojení s Garmin Connect
měření více lidí v rodině
jednoduché olvádání
0 ×Nahlásit
Ivan Čukan, Liberec 18flag
Hodnoceno 09.06.2024, varianta Garmin Index BPM
Ověřený nákup
do systemu Garmin super, s váhou a hrudním pásem funguje skvěle
nic
0 ×Nahlásit
Petr, Lovosiceflag
Hodnoceno 28.05.2024, varianta Garmin Index BPM
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Garmin je asi v této sfeře nejlepší, hodinky, váhy, měření tlaku.... vše v jedné aplikaci
0 ×Nahlásit
Didaktik NTL CZ s.r.o., Rohatecflag
Hodnoceno 27.05.2024, varianta Garmin Index BPM
Ověřený nákup
Měří, přenáší.
Manžeta je totální zmetek, na rozdíl od jiných tlakoměrů ji nelze utáhnout jednou rukou. Díky jakýmsi koženkovým mezikusům.
Spodní tlak se liší od jiných tlakoměrů (OMRON), je cca o 10% vyšší. Nevím, zda to je chyba Garminu, ale Omronů mám vyzkoušeno více a měří velmi podobně.
Přenos do mobilu je docela dlouhý (opět oproti Omronům,,kde je to v řádu sekund).
0 ×Nahlásit
PRO TENAX s.r.o., Sokolovflag
Hodnoceno 03.05.2024, varianta Garmin Index BPM
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
nelze přidat sekundární uživatele
0 ×Nahlásit
Radomír, Chlumec u Ústí nad Labemflag
Hodnoceno 03.05.2024, varianta Garmin Index BPM
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Tlakoměr nemá hadičku, je přímo na manžetě, což je výhoda.
Přenos dat o tlaku a vyhodnocení v aplikaci Garmin Connect nemá chybu.
Cena je dost vysoká
0 ×Nahlásit
Petr, Ostrava-Porubaflag
Hodnoceno 22.04.2024, varianta Garmin Index BPM
Ověřený nákup
Docela drahý produkt, který Garmin vypustil na trh v naprosto nefunkčním stavu. Nepřenáší totiž naměřená data do Connectu více než 1 uživateli. GArmin o problému ví, prý ho řeší, ale hlava mi nebere, jak můou něco takového pustit na trh. Pokud člověk nepotřebuje přenášet data do Connectu, existuje na trhu obrovská spousta tlakoměrů za zanedbatelný zlomek ceny. Takže jediná přidaná hodnota tothoto tlakoměru není funkční.
NEfunguje pro více než 1 uživatele
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 21.04.2024, varianta Garmin Index BPM
Ověřený nákup
Zaznamenávám v Garmin Connect všechno - běhání, denní kroky, spánek, hmotnost… A teď mám i tlak v Connectu. Za mě je to super aplikace 👍
Velký rozptyl manžety, sedí na úzkou i robustní paži
Automaticky ukládá měření do Garmin Connect profilu
Jeden anonymní profil, kde jde snadno měřit tlak bez nastavivání a bez uložení dat na server
Malý a lehký, dá se brát s sebou na cesty
Funguje i bez mobilu nebo bez jiných garmin produktů
Měří přesně
Mohl by být levnější
Utahování manžety jednou rukou mi jde špatně, pomáhám si bradou a přimáčknu s ní tlakoměr
Líbilo by se mi, kdybych u sebe v účtu na Garmin Connect mohl vidět i výsledky měření svého táty. Teď se přepínám do jeho účtu, abych to viděl.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19