Obnovit stránku

Recenze Gembird konvertor - redukce USB 2.0 na IDE 40/44 a SATA, pro 2.5" i 3.5" HDD

Zajímají Vás názory a recenze na Gembird konvertor - redukce USB 2.0 na IDE 40/44 a SATA, pro 2.5" i 3.5" HDD? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 261 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Gembird konvertor - redukce USB 2.0 na IDE 40/44 a SATA, pro 2.5" i 3.5" HDD. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Gembird konvertor - redukce USB 2.0 na IDE 40/44 a SATA, pro 2.5" i 3.5" HDD i vy.
Gembird konvertor - redukce USB 2.0 na IDE 40/44 a SATA, pro 2.5" i 3.5" HDD - Redukce
Gembird konvertor - redukce USB 2.0 na IDE 40/44 a SATA, pro 2.5" i 3.5" HDD
Momentálně nedostupné
Alexander, Bratislavaflag
Hodnoceno 21.04.2023, varianta Gembird konvertor - redukce USB 2.0 na IDE 40/44 a SATA, pro 2.5" i 3.5" HDD
Ověřený nákup
Skoda nejde. Asi bol problem v napájacom kábli
0 ×Nahlásit
Roman, Praha 5flag
Hodnoceno 10.10.2022, varianta Gembird konvertor - redukce USB 2.0 na IDE 40/44 a SATA, pro 2.5" i 3.5" HDD
Ověřený nákup
funguje na 3.5" i 2.5" disky, což je skvělé
nevyžaduje instalaci, po zapnutí funguje
v balení příjemně překvapil napájecí zdroj pro velké disky
Pomalá rychlost přenosu, ale to už je vlastnost IDE disků...
0 ×Nahlásit
Radek, Břeclav 2flag
Hodnoceno 03.04.2022, varianta Gembird konvertor - redukce USB 2.0 na IDE 40/44 a SATA, pro 2.5" i 3.5" HDD
Ověřený nákup
prostě funguje (pokud ne, zkuste jiné USB, ušetříte si čtvrt hodiny laborování :-D)
neměla by nastat varianta, že něco nepůjde vyřešit, v balení jsou krom vlastního napájení ze sítě i další potenciálně potřebné redukce a propojky
0 ×Nahlásit
Marián, Turčianske Tepliceflag
Hodnoceno 24.02.2022, varianta Gembird konvertor - redukce USB 2.0 na IDE 40/44 a SATA, pro 2.5" i 3.5" HDD
Ověřený nákup
Rýchlo dodané
0 ×Nahlásit
Aleš, Brnoflag
Hodnoceno 03.12.2021, varianta Gembird konvertor - redukce USB 2.0 na IDE 40/44 a SATA, pro 2.5" i 3.5" HDD
Ověřený nákup
Funguje bezvadně
0 ×Nahlásit
Libor, Praha 8flag
Hodnoceno 08.11.2020, varianta Gembird konvertor - redukce USB 2.0 na IDE 40/44 a SATA, pro 2.5" i 3.5" HDD
Ověřený nákup
Žkoúšeno sata2 (hdd z roku 2007), pohodlný plug&play
Na fotkách produktu není vidět, kde je ten sata konektor :-)
0 ×Nahlásit
David, Brnoflag
Hodnoceno 24.09.2020, varianta Gembird konvertor - redukce USB 2.0 na IDE 40/44 a SATA, pro 2.5" i 3.5" HDD
Ověřený nákup
Funguje jak má
0 ×Nahlásit
David, Ostrava-Bělský lesflag
Hodnoceno 19.08.2020, varianta Gembird konvertor - redukce USB 2.0 na IDE 40/44 a SATA, pro 2.5" i 3.5" HDD
Ověřený nákup
funguje perfektně
nemá možnost zapojit dva disky
0 ×Nahlásit
Henrich Hujíček, Praha 9flag
Hodnoceno 22.06.2020, varianta Gembird konvertor - redukce USB 2.0 na IDE 40/44 a SATA, pro 2.5" i 3.5" HDD
Ověřený nákup
Získal jsem ztracené zálohy ze starého počítače
nevím
0 ×Nahlásit
Richard, Praha 5flag
Hodnoceno 04.06.2020, varianta Gembird konvertor - redukce USB 2.0 na IDE 40/44 a SATA, pro 2.5" i 3.5" HDD
Ověřený nákup
redukce funguje, i když je hodně starého "střihu" (proto jsem jí chtěl :)
Zdroj neroztočí některé disky, např. WD Caviar Black 1TB. Disk se stále roztáčí a zastavuje, z jiného zdroje jede normálně. Na zdroj si stěžují i ostatní, nedoporučuju.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01