Obnovit stránku

Recenze Genesis P58

Zajímají Vás názory a recenze na Genesis P58? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 46 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Genesis P58. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Genesis P58 i vy.
Genesis P58 - Gamepad
Genesis P58
Skladem > 10 ks
439,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 13.05.2024, varianta Genesis P58
Ověřený nákup
Dobrý materiál
Dobre sa na ňom hrá
0 ×Nahlásit
Adam, Prahaflag
Hodnoceno 08.04.2024, varianta Genesis P58
Ověřený nákup
ovladač jsem koupil pro přítelkyni tudíž nebyl tak často využívaný ale přesto začal po pár měsících driftovat joystick, přestal fungovat L1 a při vyndávání mi zničil USB port v PC
0 ×Nahlásit
Matúš, Žilinaflag
Hodnoceno 15.02.2024, varianta Genesis P58
Ověřený nákup
Funguje ako má, hry na idu bez problémov. Dobre sa aj drží.
cena
dobre sa drží
žiaden problém s kompatibilitou
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 02.12.2023, varianta Genesis P58
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dělá co má
0 ×Nahlásit
Lukáš, Praha 5flag
Hodnoceno 20.11.2023, varianta Genesis P58
Ověřený nákup
velmi nekvalitni
0 ×Nahlásit
Jáchym, Pragueflag
Hodnoceno 11.10.2023, varianta Genesis P58
Ověřený nákup
Skvělý ovladač za super cenu. Upřímně jsem nečekal moc, ale překvapil. Na jednoduché hraní naprosto stačí. Jediné, co mě trochivstvalo byla síla vibrací, které se mi nepodařilo upravit, e je možné, že to byl problém hry.
Skvělé ovládání
Dobrý pohyb joysticků
Pohodlný tvar
0 ×Nahlásit
Zákazník, Olomouc,Radíkovflag
Hodnoceno 06.10.2023, varianta Genesis P58
Ověřený nákup
cena
materiál
vzhled
ergonomický tvar
není potřeba baterie
nekvalitní provedení tlačítek - zasekávají se
joysticky špatně reagují jakým směrem člověk ukazuje - například v MK11 - člověk ukáže vlevo nahoru a postava neskáče
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 19.09.2023, varianta Genesis P58
Ověřený nákup
funguje jak má
trochu je slyšet ta cena
0 ×Nahlásit
Petr, Mariánské Lázně 1flag
Hodnoceno 17.09.2023, varianta Genesis P58
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
sedi dobre v ruce
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 8flag
Hodnoceno 13.08.2023, varianta Genesis P58
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Se Steamem funguje perfektně.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09