Obnovit stránku

Recenze GIGABYTE AORUS P750W 80+ GOLD Modular

Zajímají Vás názory a recenze na GIGABYTE AORUS P750W 80+ GOLD Modular? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 37 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s GIGABYTE AORUS P750W 80+ GOLD Modular. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na GIGABYTE AORUS P750W 80+ GOLD Modular i vy.
GIGABYTE AORUS P750W 80+ GOLD Modular - Počítačový zdroj
GIGABYTE AORUS P750W 80+ GOLD Modular
Skladem > 5 ks
2 569,-
Do košíku
Martin, Černošiceflag
Hodnoceno 03.11.2023, varianta GIGABYTE AORUS P750W 80+ GOLD Modular
Ověřený nákup
Pekny cable managment
Prestala fungovat po 2 tydnech
Nedokazala dostatecny supply do graficke karty
0 ×Nahlásit
David, Kopřivniceflag
Hodnoceno 02.11.2023, varianta GIGABYTE AORUS P750W 80+ GOLD Modular
Ověřený nákup
Velmi jednoduchá montáž
Solidní, pevné kabely
Víc než dostatek kabelů
Dokáže být hlučný
0 ×Nahlásit
Peter, Močenokflag
Hodnoceno 08.10.2023, varianta GIGABYTE AORUS P750W 80+ GOLD Modular
Ověřený nákup
veľmi tichý zdroj
Gold certifikácia
modulárny
cena do 100€
10 ročná záruka
zatiaľ žiadne
0 ×Nahlásit
Lukáš, Budišoviceflag
Hodnoceno 08.08.2023, varianta GIGABYTE AORUS P750W 80+ GOLD Modular
Ověřený nákup
Zdroj jsem měnil za otravně hlučný Silverstone decathlon 850w a jsem rád že jsem nebyl líný jen demontovat a vyměnit za tichý aorus.
Nulové otáčky i při zátěži, zatím se mi ho nepodařilo roztočit, takže super.
Trochu divné kabliky s přidanymi kapacitory, ale to je detail
0 ×Nahlásit
Martin, Písekflag
Hodnoceno 26.05.2023, varianta GIGABYTE AORUS P850W 80+ GOLD Modular
Ověřený nákup
Modulární zdroj s možností zapojení pouze potřebných kabelů
Nulové otáčky ventilátoru při nízkém zatížení.
Velmi tichý
0 ×Nahlásit
Denis, Ostravaflag
Hodnoceno 02.04.2023, varianta GIGABYTE AORUS P850W 80+ GOLD Modular
Ověřený nákup
Tichy
Lehká montáž
Vyborne zpracování
0 ×Nahlásit
Lenka, Třanoviceflag
Hodnoceno 28.11.2022, varianta GIGABYTE AORUS P850W 80+ GOLD Modular
Ověřený nákup
Prosimvás někteří experti píšou ze nestačí na 3080 že se vypíná po hodině apod kecy , mate asi vadný kus !! Já mám na tom rtx 4080 + amd 5800xt a uplne v pohode teď ho mám rok a žádný problém
Tichý chod, spolehlivý , dobry poměr cena -vykon
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 02.11.2022, varianta GIGABYTE AORUS P850W 80+ GOLD Modular
Po letech provozu absolutně bez problémů. Momentálně beží s Intel Core i7-13700kf + GeForce 4070ti.
Mám ho už ve druhém PC, takže jej používám déle než čtyři roky bez jediného problému
Velmi tichý
Ani kondíky na kabelech nevadí, proč taky, dám do bedny, kabeláž uložím a víc do toho nelezu...
Dostatečný počet a délky kabelů
0 ×Nahlásit
Milan, Raduňflag
Hodnoceno 09.05.2022, varianta GIGABYTE AORUS P850W 80+ GOLD Modular
Ověřený nákup
Cena
Modulární
24pin k základní desce nesmyslně neopleten v jeden tlustý kabel ale rozdělen na 3. Díky tomu zabírá víc místa
0 ×Nahlásit
Martin, Plzeňflag
Hodnoceno 30.03.2022, varianta GIGABYTE AORUS P850W 80+ GOLD Modular
Ověřený nákup
zatim beži a funguje jak ma v baleni je vše čo treba k zapojeny ... zatim maka jak ma ...
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB02