Obnovit stránku

Recenze Glorious 3XL Extended, černá

Zajímají Vás názory a recenze na Glorious 3XL Extended, černá? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 25 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Glorious 3XL Extended, černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Glorious 3XL Extended, černá i vy.
Glorious 3XL Extended, černá - Podložka pod myš
Glorious 3XL Extended, černá
Skladem > 5 ks
1 569,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 20.02.2024, varianta Glorious 3XL Extended, černá
Ověřený nákup
Obyčajna podložka, ktorá extrémne absorbuje špinu. Je dobrá, ale treba ju furt čistiť a oprašovať, za tú cenu by mala byť hydrofilná prachuodolná.
Veľkosť musí stačiť aj chobotnici
Kvalitné obšitie
Zašpiní sa takmer okamžite
Ťažko sa čistí, je to proste látka a guma, nič prevratné alebo technologicky lepšie ako akákolvek lacná podložka.
0 ×Nahlásit
Zákazník, Štětíflag
Hodnoceno 09.01.2024, varianta Glorious 3XL Extended, černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
špinavá
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 08.01.2024, varianta Glorious 3XL Extended, černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
splňuje předpoklady
0 ×Nahlásit
Zákazník, Pezinokflag
Hodnoceno 24.11.2023, varianta Glorious 3XL Extended, černá
Ověřený nákup
Kvalitný materiál
Obšitie dobre spracované
Pogumovaný spodok
Po dvoch rokoch ako nová
Podložka cez cely stôl s dvoma monitormi
Nič
0 ×Nahlásit
Michal, Praha 7 - Holešoviceflag
Hodnoceno 19.06.2023, varianta Glorious 3XL Extended, černá
Ověřený nákup
příjemný materiál
velikost
drahé
po delším ohnutí se to zřejmě projeví na vzhledu
obšití je hodně vysoké
0 ×Nahlásit
Marián, Prahaflag
Hodnoceno 02.02.2023, varianta Glorious 3XL Extended, černá
Ověřený nákup
Perfektní velikost!!
Nic
0 ×Nahlásit
Jozef, Sninaflag
Hodnoceno 29.03.2022, varianta Glorious 3XL Extended, černá
Ověřený nákup
Ako podložka pod myš je výborná, funguje skvelo ale hneď vidieť ako na ňu sadá prach a hociaká náhodná špina je zvýraznená, preto že podložka je čierna.
veľké na celý stolík
glorious PCMR
mohla byť lacnejšia
0 ×Nahlásit
Zákazník, Nové Zámky 2flag
Hodnoceno 23.02.2022, varianta Glorious 3XL Extended, černá
Ověřený nákup
Splnilo očakávania
0 ×Nahlásit
Tomáš, Štefanováflag
Hodnoceno 22.12.2021, varianta Glorious 3XL Extended, černá
Ověřený nákup
Zatiaľ najlepšia podložka čo som mal .
Veľkosť
Nič
0 ×Nahlásit
Alena, Mladá Boleslavflag
Hodnoceno 23.02.2021, varianta Glorious 3XL Extended, bílá
Ověřený nákup
Obrovská
Krásně se po ní klouže myš
Prémiová
Pro lidi jako já, co hrají csko skvělé, ruce mám všude, nikde podložka nekončí :DD
Největší na trhu
Levná (k poměru)
Je na ní actually všechno vidět.. bacha na bílou barvu, bohužel, je bílá hezčí :D
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12