Obnovit stránku

Recenze Glorious Switch Opener

Zajímají Vás názory a recenze na Glorious Switch Opener? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 21 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Glorious Switch Opener. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Glorious Switch Opener i vy.
Glorious Switch Opener - Příslušenství ke klávesnici
Glorious Switch Opener
Na objednávku – termín upřesníme 2 ks
299,-
Do košíku
Adam, Prahaflag
Hodnoceno 25.05.2024, varianta Glorious Switch Puller
Ověřený nákup
Funguje Skvele
Pekny
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Trutnovflag
Hodnoceno 01.03.2024, varianta Glorious Switch Puller
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Skvěle zpracované, kovové
Za 250 Kč naprosto ultimátně předražený nesmysl na tahání spínačů. Ale když to nutně potřebujete, co se dá dělat
0 ×Nahlásit
Dana, Suchdol nad Lužnicíflag
Hodnoceno 24.02.2024, varianta Glorious Switch Puller
Ověřený nákup
Funguje jak má
Dobrá ocel
Cena, radši si kupte větší pinzetu
Branding je na pulleru nekvalitně dán, smazalo se samo do týdne
Pouze pokud chete rychlé doručení a plánujete pracovat s klávesnicemi (modding).
0 ×Nahlásit
Roland, Plavecflag
Hodnoceno 23.12.2023, varianta Glorious Lube Brush
Ověřený nákup
nemal som doma ziadne ine stetce tak som to teda skusil a musim povedat ze dost dobre sa s tym pracovalo
lahko sa s nim pracovalo
dobre nanašanie
asi len cena je dost prehnana no ale to mi bolo jasne ked som to kupoval
0 ×Nahlásit
Jakub, Lanškrounflag
Hodnoceno 18.08.2023, varianta Glorious G-Lube pro mechanické switche 10g
Ověřený nákup
rozdíl v zvuku
cena
dostupnost
0 ×Nahlásit
Jakub, Lanškrounflag
Hodnoceno 18.08.2023, varianta Glorious Lube Brush
Ověřený nákup
kvalita
cena
0 ×Nahlásit
Jakub, Lanškrounflag
Hodnoceno 18.08.2023, varianta Glorious Switch Opener
Ověřený nákup
pomůže
cena
kvalita
0 ×Nahlásit
Ondřej, Kuřimflag
Hodnoceno 06.08.2022, varianta Glorious G-Lube pro mechanické switche 10g
Ověřený nákup
Toto mazivo jsem si koupil opuze na mazání stabilizátorů a osobně bych také použil pouze na stabilizátory. G-Lube je oproti například snad nejpoužívanějšímu Krytox 205G0 poměrně hustý, proto bych ho na switche nepoužíval, protože by potom jejich chod nemusel být tak plynulý. Nicméně musím uznat, že na stabilizátory funguje dobře a asi si v tomto ohledu není na co stěžovat. Také je příjemné, že je ho docela velké množství, které vystačí na mnoho užití.
Velké množství.
Dobrý na stabilizátory.
Poměrně hustý na použití u switchů.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09