Obnovit stránku

Recenze GP Discovery CHR35

Zajímají Vás názory a recenze na GP Discovery CHR35? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 25 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s GP Discovery CHR35. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na GP Discovery CHR35 i vy.
GP Discovery CHR35 - Čelovka
GP Discovery CHR35
Skladem > 5 ks
1 029,-
Do košíku
Umělecká agentura Ambrozia o.p.s., Hradec Králové 7flag
Hodnoceno 19.04.2024, varianta GP Discovery CHR35
Ověřený nákup
Velká svítivost
Několik stupňů svítivosti
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 18.03.2024, varianta GP Discovery CHR35
Ověřený nákup
kvalitní, dobře vymyšlené, možnost odejmutí svítilny.
0 ×Nahlásit
Pavol, Spišská Beláflag
Hodnoceno 31.12.2023, varianta GP Discovery CHR35
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Skvelá čelovka čo sa týka pomeru ceny a výkonu! Naozaj odporúčam. Vyhotovenie hlinikové a aj výdrž batérie je dobá a batéria sa dá vymeniť do budúcna . Po roku použivania som si zakúpil ďalšiu takú istú . Nabíjanie je tiež dosť rýchle. Po kúpe odporúčam si ju pred použitím nabiť .
0 ×Nahlásit
Matouš, České Budejoviceflag
Hodnoceno 27.09.2023, varianta GP Discovery CHR35
Ověřený nákup
svítivost
materiál
zpracování
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 06.09.2023, varianta GP Discovery CHR35
Ověřený nákup
Dobře svítí
Výdrž stačí
Má přežít pád z 1 m, nepřežila, je po ní:-(
Těžší
0 ×Nahlásit
Lucie, Jenštejnflag
Hodnoceno 28.06.2023, varianta GP Discovery CHR35
Ověřený nákup
Skvele sviti
Usb nabijeni
Nic
0 ×Nahlásit
Mário, Šúrovceflag
Hodnoceno 01.03.2023, varianta GP Discovery CHR35
Ověřený nákup
Výkonné svetlo
Odolné prevedenie konštrukcie baterky
Vodeodolnosť
Magnet na uchytenie
Dlhá výdrž na jedno nabitie
Najsilnejší "extra" režim (po dlhom stlačení tlačidla) vydrží len pár minút, potom sa automaticky vypne
Nie úplne ideálne uchytenie baterky v nosnom systéme
0 ×Nahlásit
Radek, Příbram 5flag
Hodnoceno 21.11.2022, varianta GP Discovery CHR35
Ověřený nákup
Obrovský svit
Dobre drží na hlavě
Docela příjemná hmotnost
0 ×Nahlásit
Jakub, Prahaflag
Hodnoceno 14.11.2022, varianta GP Discovery CHR35
Ověřený nákup
Micro USBC nabíjecí port
v základu nadstandartní kapacita baterie, na jednovečerní procházku rozhodně netřeba tahat více baterií ssebou.
přiměřený světelný výkon, těch 600 lumenů je pro mě takové nezbytné minimum, na procházky po lese, naprostý ideál.
vcelku solidní voděodolnost
hmotnost, na to že jde o jednodiodové řešení, je sestava poměrně těžká, ale to bude hliníkovým rámem, což je pro změnu spíš bonus. A smysl magnetu dodnes prostě nechápu, zbytečné těžítko, ale někdo to možná na něco využije.
né uplné praktické řešení upevnění, ale jde spíš o zvyk a hledání aspoň nějaké chyby.
0 ×Nahlásit
Robin, Ostrava - Mariánské Horyflag
Hodnoceno 19.05.2022, varianta GP Discovery CHR35
Ověřený nákup
S čelovkou mám velmi dobré zkušenosti, výborně se s ní pracuje dlouho vydrží a svítivost je velmi dobrá. Bohužel toto vše je k ničemu jak vám čelovka přestane svítit. Ze 4 kusu co máme na firmě, 3 musely být reklamované neboť během doby jednoho roku přestávaly postupně svítit. Jediná čelovka koupena na zkoušku jako první svítí dodnes (cca 2 roky) dokupované 3, byly vyměněny za nové. Proto dávám hodnoceni 2 hvězdy , neboť chci věřit že to byla jen špatná várka a čelovky budou dále dobře sloužit (aktuálně 3 měsíce fungují dobře). Ps: Bacha na magnet při pádu má tendenci se rozbít (stalo se na nereklamované čelovce)
Výborná svítivost
dobrá manipulace
Magnet
částečná odolnost
Přestávají svítit
Reklamace první čelovky
Reklamace druhé čelovky
Reklamace třetí čelovky
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB06