Obnovit stránku

Recenze G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Ripjaws V

Zajímají Vás názory a recenze na G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Ripjaws V? U nás má zatím hodnocení 5,0 z 5 hvězdiček od 22 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Ripjaws V. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Ripjaws V i vy.
G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Ripjaws V - Operační paměť
G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Ripjaws V
Skladem 2 ks
1 999,-
1 899,-
Do košíku
Zákazníkflag
Hodnoceno 23.06.2024, varianta G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Ripjaws V
Ověřený nákup
Prozatím jsem spokojen.
0 ×Nahlásit
Jan, Litoměřiceflag
Hodnoceno 25.04.2024, varianta G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Ripjaws V
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
kvalitní ramky
0 ×Nahlásit
Vlastimilflag
Hodnoceno 06.09.2023, varianta G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Ripjaws V
Ověřený nákup
Tyto ramky jsem pořídil jako upgrade do mého herního PC, za minulé 16gb, a musím říct že jsem velice spokojen, jsou rychlé, instalace za minutku hotová, a PC je krásně svižné, o ještě něco více, než s minulými ramkami. Takže za mně tyto ramky jsou velice skvělé, a paměť 32 gb bohatě stačí, a mně bude stačit na hoooodně dlouho. Hezký den.👋👍😎
Celkově velice dobré ramky
Rychlost
Časování
Design
Nic
0 ×Nahlásit
Stanislav, Spišská Nová Vesflag
Hodnoceno 04.08.2023, varianta G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Ripjaws V
Ověřený nákup
rychlost
0 ×Nahlásit
Pavol, Topoľčany 1flag
Hodnoceno 18.04.2023, varianta G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Ripjaws V
Ověřený nákup
Kvalita
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 15.02.2023, varianta G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Ripjaws V
Ověřený nákup
skoda, ze pri produkte nie je uvedene produktove cislo, zvlast pri pamatiach sa to hodi pri posudeni kompatibility s doskami a CPU. tie G-Skill su super, idu podla deklarovanych parametrov...
slusne parametre rychlosti a aj funguju, ako su uvedene. XMP profil na doske Gigabyte Aorus Elite v2 ide bez problemov, co je super
chladice, dizajn, rychlost
nic, zatial vsetko ide ako ma
0 ×Nahlásit
Jiří, Horní Bludoviceflag
Hodnoceno 22.12.2021, varianta G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Ripjaws V
Ověřený nákup
cena
frekvence
pěkný design
0 ×Nahlásit
Andrej, Trnavaflag
Hodnoceno 29.01.2020, varianta G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Ripjaws V
Ověřený nákup
Parádne rámky :)
Veľmi rýchle :)
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18