Obnovit stránku

Recenze Guzzanti GZ 122

Zajímají Vás názory a recenze na Guzzanti GZ 122? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 53 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Guzzanti GZ 122. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Guzzanti GZ 122 i vy.
Guzzanti GZ 122 - Výrobník ledu
Guzzanti GZ 122
Skladem > 5 ks
3 999,-
Do košíku
Johan Vlach, Praha 6flag
Hodnoceno 20.05.2024, varianta Guzzanti GZ 122
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nevím zda to nazvat výhodou, ale prostě dělá to co jsem od něj čekal, ledové kostky...:-) rychle a neúnavně.
Nevýhoda je, že si těď dávám espesso tonic několikrát denňe...:-)
Je to prostě dobrá a fungující věc.
0 ×Nahlásit
Zita, Bratislavaflag
Hodnoceno 24.04.2024, varianta Guzzanti GZ 122
Ověřený nákup
Nemôžem posúdiť, bol to darček
0 ×Nahlásit
Josef, PRAHAflag
Hodnoceno 20.09.2023, varianta Guzzanti GZ 122
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zatím funguje super, dle očekávání. Hlučnost nenarušuje komfortní zónu. Výdrž se teprve uvidí.
Postrádám čistící program, který by měl být součástí každého přístroje, který pracuje s vodou, nehledě na cenovou kategorii, vč. možnosti odstranění celého víka, bez nutnosti používat šroubovák.
0 ×Nahlásit
Jiří, Ostravaflag
Hodnoceno 25.08.2023, varianta Guzzanti GZ 122
Ověřený nákup
Nevyměnil bych za nic. A to jsem jich už viděl.
vzhled, rychlost výroby, sice první 2 várky trvají déle, ale pak to sviští. Kompresor nejde v podstatě ani slyšet. Plně automatický jen vodu musíte dolít. Spotřeba jen 100 w
0 ×Nahlásit
Radim, Praha 6 - Ruzyněflag
Hodnoceno 11.08.2023, varianta Guzzanti GZ 122
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
První dávka ledu je docela rychle k dispozici
Docela tichý chod
hotový led odtává docela rychle, je lepší ho průběžně vybírat a skladovat v mrazáku
0 ×Nahlásit
QVD, s.r.o., Prievidza 1flag
Hodnoceno 01.08.2023, varianta Guzzanti GZ 122
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Funguje spoľahlivo a podľa očakávania.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 31.07.2023, varianta Guzzanti GZ 122
Ověřený nákup
Super válečky
Trochu déle trvá
0 ×Nahlásit
Miroslav, Dobřejoviceflag
Hodnoceno 25.06.2023, varianta Guzzanti GZ 122
Ověřený nákup
rychle vytvoří ledy na oslavu
možnost vybrat si velikost ledu
zabírá hodně místa a není zrovna nejlehčí
0 ×Nahlásit
Julie, Ústí nad Labemflag
Hodnoceno 25.10.2022, varianta Guzzanti GZ 122
Ověřený nákup
Dobře těsní kostky celkem vydrží , úsporný na energii
Mohl by byt hezčí Design
0 ×Nahlásit
Michal, Praha 1flag
Hodnoceno 19.07.2022, varianta Guzzanti GZ 122
Ověřený nákup
dobré ovládání
vše funguje jak má
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08