Obnovit stránku

Recenze Havit PJ202

Zajímají Vás názory a recenze na Havit PJ202? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 24 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Havit PJ202. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Havit PJ202 i vy.
Havit PJ202 - Projektor
Havit PJ202
Prodej skončil
Milan, Praha 7flag
Hodnoceno 13.12.2023, varianta Havit PJ202
Ověřený nákup
Nic moc rozlišení, obraz špatný
0 ×Nahlásit
Eva, Milhosťflag
Hodnoceno 20.11.2023, varianta Havit PJ202
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Za tie peniaze veľmi slušný projektor z diaľky 4 metrov veľmi pekný obraz veľkosti cca 3 metre šírka a ostrosť tiež výborná.som spokojná
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 14.11.2023, varianta Havit PJ202
Ověřený nákup
jednoduché čištění
HDMI vstupy nejdou detekovat pokud na ně není projektor přepnutý
0 ×Nahlásit
Michal, Bratislavaflag
Hodnoceno 10.10.2023, varianta Havit PJ202
Ověřený nákup
funguje ako má
nic
0 ×Nahlásit
Miroslav, Piešťany 1flag
Hodnoceno 31.08.2023, varianta Havit PJ202
Ověřený nákup
bomba pomer cena/výkon
na nočné premietanie v prírode či na chate filmy, koncerty, videoklipy je postačujúci
fučí vetranie na max. otáčkach
popisovaná minimálna a maximálna vzdialenosť od plátna je blud... prakticky máte pri 2m vzdialenosti obraz veľkosti TV a pri 4m a zmenšení obrazu na povolené minimum 75% je obraz cez 120" plátno a slabo zreteľný
zle balansuje na dosiahnutie rovného obrazu, treba všelijako vypodkladať
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 26.08.2023, varianta Havit PJ202
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Kvalita za rozumnou cenu
0 ×Nahlásit
Petr, Bohuslavice u Hlučínaflag
Hodnoceno 17.08.2023, varianta Havit PJ202
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
nízká cena
0 ×Nahlásit
Pavel, Krasna pod Lysou Horouflag
Hodnoceno 23.07.2023, varianta Havit PJ202
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
plně funkční, všechny vstupy i pro starší počítače
starší model,
0 ×Nahlásit
Michal, Havířov flag
Hodnoceno 29.06.2023, varianta Havit PJ202
Ověřený nákup
Byl jsem překvapený, jak kvalitní je promítány obraz a jaké jsou možnosti ovládání, na které jsem přišel i bez bádání v manuálu. Nebýt opravdu nekvalitniho zvuku, hvězdička navic by přišla.
skvělý, ostrý obraz
snadná manipulace a ovladani
možnosti pripojeni
kvalita přehrávaného zvuku
0 ×Nahlásit
Tomáš, Prahaflag
Hodnoceno 26.05.2023, varianta Havit PJ202
Ověřený nákup
Za ty peníze v akci (3200) asi není absolutně co vytknout. Hlučnost je v normě. Pokud si pustíte film, tak za 2 minuty hučení nevnímáte
Rozlišení
Hlučnost
Screen mirroring
kvalita obrazu
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13