Obnovit stránku

Recenze Hitachi-LG GP57 slim, stříbrná

Zajímají Vás názory a recenze na Hitachi-LG GP57 slim, stříbrná? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 25 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Hitachi-LG GP57 slim, stříbrná. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Hitachi-LG GP57 slim, stříbrná i vy.
Hitachi-LG GP57 slim, stříbrná - Externí vypalovačka
Hitachi-LG GP57 slim, stříbrná
Skladem > 5 ks
699,-
Do košíku
Matúš, Banská Bystricaflag
Hodnoceno 06.07.2024, varianta Hitachi-LG GP57 slim, černá
Ověřený nákup
Mechaniku som si zakúpil kvôli starším počítačovým hrám, ktoré už človek nekúpi ani digitálnou formou. Mechanika robí, to čo má. Za mňa spokojnosť. Menšie mínus je možno lesklí povrch, ktorý sa rýchlo zachytá a kratší kábel.
Mechanika je pripravená na čítanie diskov ihneď po zapojení do PC
Funguje bez problémov na Windows 11
Malá a spratná
Pekný dizajn
Lesklí povrch náchylný na poškriabanie alebo zacapkanie
Kábel mohol byť dlhší, ale mne postačuje
0 ×Nahlásit
Marcel, Ružomberok 1flag
Hodnoceno 09.06.2024, varianta Hitachi-LG GP57 slim, stříbrná
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zatiaľ pracuje oko má, ale používam ho len pár dní
0 ×Nahlásit
Antonínflag
Hodnoceno 20.05.2024, varianta Hitachi-LG GP57 slim, černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
CD/DVD mechanika ve starším PC (2010?)mi nebyla schopná načíst nově získané CD i když se tvářila plně funkční a s disky z "její doby" opravdu nemá žádný problém. Externí mechanika tento problém vyřešila, navíc mám teď možnost jakéhosi "rozšíření" notebooku o další periférii. Potěšující bylo i doručení do Alza Boxu, objednal jsem v podnělí odpoledne, kdy jsem zjistil problém s přečtením CD a druhý den ráno si šel tuto mechaniku vyzvednout.
+
++
+++
------
----
--
0 ×Nahlásit
Petr, Tmaňflag
Hodnoceno 13.05.2024, varianta Hitachi-LG GP57 slim, bílá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
cena
provedení
pořád se někde válí
0 ×Nahlásit
Zdenka, Bratislavaflag
Hodnoceno 16.03.2024, varianta Hitachi-LG GP57 slim, černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Odporúčam
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 21.01.2024, varianta Hitachi-LG GP57 slim, černá
Ověřený nákup
Funguje jak ma
Levnejsi zpracovani
0 ×Nahlásit
Milan, Šenkviceflag
Hodnoceno 02.01.2024, varianta Hitachi-LG GP57 slim, stříbrná
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Spoľahlivé zariadenie, bezchybná prevádzka a bez nejakých mimoriadností pri pripojení do akéhokoľvek zariadenia. Dobre zabalený proti poškodeniu, adekvátna dokumentácia. Dobrá cena a záruka.
0 ×Nahlásit
Peter, Klenov pri Prešoveflag
Hodnoceno 28.12.2023, varianta Hitachi-LG GP57 slim, stříbrná
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Kovový
0 ×Nahlásit
Zákazník, Trávnikflag
Hodnoceno 31.10.2023, varianta Hitachi-LG GP57 slim, stříbrná
Ověřený nákup
Všetko funguje, na archiváciu a prehrávanie bohato stačí. Funkcia exerného disku sa zapína pri vysunutí disku a podržaním gombíka na otvorenie. Táto funkcia žiaľ nenabehla, asi závisí od softvérovej kompatibility.
prečíta všetky staré dvd, cd aj archívnu tvorbu domácich diskov
funguje okamžite po napojení na každom zariadení
malá a ľahká externá napalovačka
dobrá pomôcka za dobrú cenu, odporúčam!
je to plastová ale za to malá a skladná krabica SLIM
jedine sa nepodarilo spojazdniť vo funkcii externého disku
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 12.10.2023, varianta Hitachi-LG GP57 slim, černá
Ověřený nákup
Funguje na první zapojení, z CD netřeba nic instalovat, pokud máte nějaký free vypalovací program.
Funguje i ve Windows 11
Nedoporučuji kupovat "humpolákům"
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04