Obnovit stránku

Recenze HOMEPRO Marengo černá

Zajímají Vás názory a recenze na HOMEPRO Marengo černá? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 46 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s HOMEPRO Marengo černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na HOMEPRO Marengo černá i vy.
HOMEPRO Marengo černá - Kancelářská židle
HOMEPRO Marengo černá
Skladem > 5 ks
2 790,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 17.05.2024, varianta HOMEPRO Marengo černá
Ověřený nákup
držela dobře první 2 měsíce
nosnost do 120 kg, mám 95 a židle podemnou rupla, nevydržela být často v "zhoupnuté" pozici
mechanismus se nakláněl na jednu stranu více, při výrobě užili špatný materiál, pro osobu do 70kg asi fajn
0 ×Nahlásit
Dominik, Plzeňflag
Hodnoceno 13.03.2024, varianta HOMEPRO Marengo černá
Ověřený nákup
kolečka moc nedrží
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 11.02.2024, varianta HOMEPRO Marengo černá
Ověřený nákup
sedí sa na nej dobre
dobre nastaviteľná
na tvrdej podlahe jazdí rýchlo (niekedy až moc)
pri montáži chýbali 4 podložky
0 ×Nahlásit
Petr, Ostrožská Nová Vesflag
Hodnoceno 11.01.2024, varianta HOMEPRO Marengo černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Cena/výkon, nastavitelná bederní a loketní opěrka, tvrdší sedák, pěkně jezdí, užší
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 27.10.2023, varianta HOMEPRO Marengo černá
Ověřený nákup
příjemná jednoduchá židle i na dlouhodobé sezení, nebolí záda
rychle jezdí, má odpich
opatrně, trochu rychle jezdí, má odpich ale to je i kladné
0 ×Nahlásit
4 PLUS spol. s r.o., Kuzmiceflag
Hodnoceno 30.07.2023, varianta HOMEPRO Marengo černá
Ověřený nákup
Cena.
Ziadne zbytocne fancy prvky, ale pomerne kvalitne spracovany uplny zaklad pre pohodlne/zdrave sedenie.
Jednoducha montaz bez potreby dodatocneho naradia.
Priestranna.
Treba sa prisposobit tvrdym laktovym opierkam. Mozno by som bral aj vyssiu cenu, ak by pridali makke. Pripadne by sa mohli dat zvlast dokupit, kedze to je samostatne montovatelny diel.
0 ×Nahlásit
Martin, Prahaflag
Hodnoceno 21.07.2023, varianta HOMEPRO Marengo černá
Ověřený nákup
Celkově mám z židle dobrý pocit, splnila účel a to spravit bolesti zad při delším sezení. Barva i celkový design je minimalistický. Za tu cenu pecka.
Pohodlnost
Nastavitelná bederní opěrka
kvalitní kolečka
Nastavitelná výška opěrek na ruce
návod může být pro některé oříšek
Materiál chytá hodně nečistot
Jsou jen 4 podložky pod šroubky (použijte na opěrku zad)
0 ×Nahlásit
Svatopluk, Praha 6flag
Hodnoceno 11.06.2023, varianta HOMEPRO Marengo černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Velký rozsah nastavitelnosti výšky sedáku
Nastavitelná výška područek
Tvrdší sedák, pro někoho může být nevýhoda
0 ×Nahlásit
Vojtěch, Kladnoflag
Hodnoceno 13.04.2023, varianta HOMEPRO Marengo černá
Ověřený nákup
Židle je pohodlná
Sedí se na ní dobře
Je lehká, malá hmotnost
Ale časem začne křupat + vrzat
A kolečka přestavají jedit časem
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 4flag
Hodnoceno 13.01.2023, varianta HOMEPRO Marengo černá
Ověřený nákup
příjemný posed
snadná kompletace
kolečka hladce jezdí po dřevěné podlaze
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01