Obnovit stránku

Recenze HONOR 90 5G 12GB/512GB černá

Zajímají Vás názory a recenze na HONOR 90 5G 12GB/512GB černá? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 31 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s HONOR 90 5G 12GB/512GB černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na HONOR 90 5G 12GB/512GB černá i vy.
HONOR 90 5G 12GB/512GB černá - Mobilní telefon
HONOR 90 5G 12GB/512GB černá
Skladem > 5 ks
11 990,-
10 790,-
Do košíku
Petr, Podbořanyflag
Hodnoceno 26.02.2024, varianta HONOR 90 5G 12GB/512GB černá
Ověřený nákup
Telefon jsem vrátil a pořídil xiaomi redmi note 13 pro 5g. U honoru chybí stereofonní zvuk, má pouze jeden spodní repráček. ovládání hlasitosti buď jen media nebo vyzvánění, přepínaní pouze v nastavení zdlouhavé.. ovládací bar celkově jiný než u xiaomi či samsungu. asi si to svoje zákazníky najde ale mne to neoslovilo. má ale pěkný fotoaparát a i videa jsou i přes chybějící optickou stabilizaci vyhnané jen tou elektronickou poměrně kvalitní. Poslední tečkou je zaoblený displej, osobně neznám nikoho v okolí kdo by jej dobrovolně chtěl, škoda. Mít to rovný displej a odladěnější sw, byl by to dobrý telefon.
pěkný displej ale bohužel zahnutý
fotoaparát
kapacita ram/rom
pěkný selfie fotoaparát
zaoblený displej
procesor by snesl větší rychlost
sw prostředí od honoru mi nevyhovuje
obrovská krabice a chybí v ní adaptér za ty peníze? why
0 ×Nahlásit
Petra, kladnoflag
Hodnoceno 08.10.2023, varianta HONOR 90 5G 12GB/512GB stříbrná
Ověřený nákup
Honor 90 je naprosto parádní telefon. Jsem uživatel vícero telefonů a dle posouzení aktuálních mobilů na trhu, je tento zatím nejlepší co jsem kdy měla!
Výdrž baterie
Fotoaparát výborný
Vzhled
Rychle nabíjení
Veliká paměť úložiště 515 GB
Je velice svižný
Krásné ostré barvy
Chybí rychlonabijeci adaptér
Bez zadního krytu
0 ×Nahlásit
Karin, Makov na Slovenskuflag
Hodnoceno 28.08.2023, varianta HONOR 90 5G 12GB/512GB zelená
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Fotoaparát, displej, pamäť
0 ×Nahlásit
F&K SK, s.r.o., Sninaflag
Hodnoceno 14.08.2023, varianta HONOR 90 5G 12GB/512GB zelená
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
+++++
0 ×Nahlásit
Bohumila, Děčín IIflag
Hodnoceno 04.08.2023, varianta HONOR 90 5G 12GB/512GB zelená
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
chybí rychlonabíječka
Úžasný fotoaparát v mobilu, nádherné fotky
0 ×Nahlásit
Petr, Slanýflag
Hodnoceno 03.08.2023, varianta HONOR 90 5G 12GB/512GB zelená
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Poslední můj telefon byl Honor 20, nástupce neurazil, ale neoslnil. Troufnu si tvrdit, že za dob Huaweie jste od Honoru dostali za peníze víc muziky.
celkově výborný poměr cena/výkon
fotoaparát
super displej
pokud máte hodinky/náramek Honor starší provenience (ještě ex. Huawei, ale i třeba poměrně nový Honor Band 6), s telefonem nebude fungovat, pokud si nenainstalujete aplikaci od Huawei
SW ještě potřebuje občas doladit (např. pokud si nastavíte tmavý motiv, nechá vám v tmavých rámečcích tmavé písmo)
Plastová záda, u Honorů střední řady byl člověk zvyklej na sklo, plast byl výsadou řady Lite.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 01.08.2023, varianta HONOR 90 5G 12GB/512GB stříbrná
Ověřený nákup
Pekný design
Dobrá výdrž batérie
Super rýchle nabíjanie 66W
Hmotnosť - aj keď má veľký display je celkovo tenký a ľahký
V balení chýba kryt a nabíjačka
0 ×Nahlásit
Jan, Ústí nad Labemflag
Hodnoceno 18.07.2023, varianta HONOR 90 5G 12GB/512GB stříbrná
Ověřený nákup
Vynikající
Zpracování, design, rozměr, hmotnost a výkon.
Slabá odolnost a ochrana, proti vodě a prachu. Chybí adaptér a zadní kryt
0 ×Nahlásit
Richard, Kamenice nad Lipouflag
Hodnoceno 18.07.2023, varianta HONOR 90 5G 12GB/512GB zelená
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
S Alzou mám dobré zkušenosti, nakupují cca 3× do roka s cenou od 300-16 000 a nezaznamenal jsem žádný problém, platba, doprava, cena, teď Alzabox vše funguje jako po drátkách, zboží je do druhého dne v boxu. Jde vidět že v Alze jsou také fajn lidi co chodí do práce né jen proto že musí. Děkuji za službu RS
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18