Obnovit stránku

Recenze HONOR 90 Lite 5G 8GB/256GB černá

Zajímají Vás názory a recenze na HONOR 90 Lite 5G 8GB/256GB černá? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 29 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s HONOR 90 Lite 5G 8GB/256GB černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na HONOR 90 Lite 5G 8GB/256GB černá i vy.
HONOR 90 Lite 5G 8GB/256GB černá - Mobilní telefon
HONOR 90 Lite 5G 8GB/256GB černá
Skladem > 5 ks
5 489,-
Do košíku
Zdeněk, Nesoviceflag
Hodnoceno 06.01.2024, varianta HONOR 90 Lite 5G 8GB/256GB černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Na klasické volání a fotografie jako i základní věci za 5500 korun bohatě stačí. Jsem velmi spokojený.
0 ×Nahlásit
Roman, Janíkyflag
Hodnoceno 21.12.2023, varianta HONOR 90 Lite 5G 8GB/256GB černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Cena
Kvalita
0 ×Nahlásit
Peter, Čachticeflag
Hodnoceno 19.12.2023, varianta HONOR 90 Lite 5G 8GB/256GB tyrkysová
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
V danej cenovej kategórii celkom dobrý telefón. Nemôže sa samozrejme zrovnávať s nejakým samsungom Galaxy S, ale na to, v akej je cenovej kategórii, tak kvalita spracovania na špičkovej úrovni, z výroby bola nalepená fólia, čo bolo príjemné prekvapenie, ale napr. púzdro dodávané nebolo, taktiež nie nabíjačka. Foťákov má síce mnoho, ale SW, ktorý spracúva fotky, tak by potreboval doladiť. Na druhej strane, preto som to nedal do negatív, lebo je potrebné si uvedomiť, že telefón je v kategórii 200 Eur...
cena
najnovší android
z výroby nalepená fólia
celkovo dizajnovo podarený telefón
nadstavba honor
0 ×Nahlásit
Eva, Kdyněflag
Hodnoceno 10.12.2023, varianta HONOR 90 Lite 5G 8GB/256GB tyrkysová
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
cena, poměr výkon
0 ×Nahlásit
Milena, Stochovflag
Hodnoceno 08.12.2023, varianta HONOR 90 Lite 5G 8GB/256GB tyrkysová
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Rychlý kontakt
0 ×Nahlásit
Branislav, Stupavaflag
Hodnoceno 23.11.2023, varianta HONOR 90 Lite 5G 8GB/256GB černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dobre drží bluetooth spojenie s Huawei náramkom. Snímač odtlačku prstu je v tlačidle vypnutia. Funguje veľmi rýchlo.
Výdrž batérie je primeraná jej kapacite tj 2 dní bežného používania.
Nedajú sa naprogramovať tlačidlá hlasitosti na spúšť fotoaparátu na zamknutej obrazovke, rovnako ako tlačidlo vypnutia.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 22.10.2023, varianta HONOR 90 Lite 5G 8GB/256GB černá
Ověřený nákup
fotoaparat
uloziste
ram
design
adapter u nabijecky (neni)
0 ×Nahlásit
Miloš, Hlohovecflag
Hodnoceno 17.09.2023, varianta HONOR 90 Lite 5G 8GB/256GB tyrkysová
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Spokojnosť.
0 ×Nahlásit
Ján, Martinflag
Hodnoceno 03.09.2023, varianta HONOR 90 Lite 5G 8GB/256GB tyrkysová
Ověřený nákup
cena
vybavenie
0 ×Nahlásit
Miroslav, Praha 9flag
Hodnoceno 24.08.2023, varianta HONOR 90 Lite 5G 8GB/256GB černá
Ověřený nákup
Poměr cena/výkon
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04