Obnovit stránku

Recenze HONOR Magic5 Lite 5G 8GB/256GB zelená

Zajímají Vás názory a recenze na HONOR Magic5 Lite 5G 8GB/256GB zelená? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 57 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s HONOR Magic5 Lite 5G 8GB/256GB zelená. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na HONOR Magic5 Lite 5G 8GB/256GB zelená i vy.
HONOR Magic5 Lite 5G 8GB/256GB zelená - Mobilní telefon
HONOR Magic5 Lite 5G 8GB/256GB zelená
Skladem > 5 ks
5 990,-
Do košíku
Zákazníkflag
Hodnoceno 19.02.2024, varianta HONOR Magic5 Lite 5G 8GB/256GB stříbrná
Ověřený nákup
Dobrý poměr cena, výkon
0 ×Nahlásit
Vlastimil, Milovice nad Labem 3flag
Hodnoceno 11.02.2024, varianta HONOR Magic5 Lite 5G 8GB/256GB černá
Ověřený nákup
slusny zakladni telefon za malo penez
0 ×Nahlásit
Zákazník, Rajecká Lesnáflag
Hodnoceno 07.02.2024, varianta HONOR Magic5 Lite 5G 8GB/256GB stříbrná
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
krásny dizajn
0 ×Nahlásit
Dana, Praha 10 Hostivařflag
Hodnoceno 23.01.2024, varianta HONOR Magic5 Lite 5G 8GB/256GB stříbrná
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Jsem více než spokojená. Tento telefon jsem si přála již dříve a jsem ráda že jsem si ho mohla koupit a ještě za méně peněz. Fakt super .
Baterie opravdu úžasná výdrž
Telefon celkově perfektní. Navic za tu cenu za mě veliká spokojenost a radost.
Zatím žádné nevýhody.
0 ×Nahlásit
Karel, Prahaflag
Hodnoceno 31.12.2023, varianta HONOR Magic5 Lite 5G 8GB/256GB zelená
Ověřený nákup
Za nízkou cenu slušný telefon
Rozhodně nedoporučuji nalepeni ochrané folie. Folie byla nalepena na neocčistěný telefon a ihned se odlepila po stranách. Vracení není možné.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 30.12.2023, varianta HONOR Magic5 Lite 5G 8GB/256GB zelená
Ověřený nákup
Super mobil za super cenu.
Batéria
Displej
Výdrž
Rýchlosť
Odozva systému
0 ×Nahlásit
Jozef, Bratislavaflag
Hodnoceno 15.12.2023, varianta HONOR Magic5 Lite 5G 8GB/256GB zelená
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Kvalita za dobrú cenu
0 ×Nahlásit
Kateřina, Praha 9 - Střížkovflag
Hodnoceno 06.12.2023, varianta HONOR Magic5 Lite 5G 8GB/256GB stříbrná
Ověřený nákup
Za tu cenu dobrý telefon
Je větší
0 ×Nahlásit
Zákazník, Přeloučflag
Hodnoceno 29.11.2023, varianta HONOR Magic5 Lite 5G 8GB/256GB zelená
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Lepší
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 29.11.2023, varianta HONOR Magic5 Lite 5G 8GB/256GB zelená
Ověřený nákup
Spracovanie mobilu je skvelé a výkon je proste paráda. Bohužiaľ som s mobilom mal pár nepríjemných skúseností. 1. Wi-Fi prijímač v tomto mobile je sklamanie, mobil som nahradili za 4 roky starý Huawei P30 Lite no nový telefón prišiel s rovnakým nedostatkom. 2. Najviac nepríjemná vec ktorá ma zaskočila pri tomto telefóne je zobrazovanie reklám aj v bežných aplikáciach ako je galéria pri pozeraní fotiek, reklamy aj keď nemáte prístup na internet a nevysvetlené prehrávanie zvuku reklamy na pozadí telefónu! Telefón som musel reštartovať len aby prestala hrať hudba ktorá prichádzala odnikiaľ.
Veľký display
Dlhá výdrž batérie
Cena/výkon je super
reklamy tam kde nemajú byť
Wi-Fi primač
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16