Obnovit stránku

Recenze HONOR Magic5 Pro 5G 12/512 černý

Zajímají Vás názory a recenze na HONOR Magic5 Pro 5G 12/512 černý? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 56 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s HONOR Magic5 Pro 5G 12/512 černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na HONOR Magic5 Pro 5G 12/512 černý i vy.
HONOR Magic5 Pro 5G 12/512 černý - Mobilní telefon
HONOR Magic5 Pro 5G 12/512 černý
Skladem > 5 ks
20 990,-
19 990,-
Do košíku
Michal, Praha 13flag
Hodnoceno 22.02.2024, varianta HONOR Magic5 Pro 5G 12/512 zelený
Ověřený nákup
mobil jsem koupil jako náhradu za Honor 20pro a překonalo to mé očekávání. Používám nový telefon už týden a zatím jsem spokojený až na pár detailů- Doporučuji
krásné barvy displaye
Parádní zvuk z repráčků, byl jsem až překvapen
dělá opravdu kvalitní fotky a videa
Vydrží dlouho nabitý- za plného používání úplně v pohodě den a víc
super kompatibilita s autem spojením bluetooth nebo usb-c kabelem
neseká se ani nepadají aplikace
je rychlý
dostatečně velké uložiště
parádní náhrada za Honor 20pro
problém se synchronizací chytrých hodinek Honor magic2- musel jsem stáhnout Huawei zdraví přímo z Huawei Storu. Z Google Storu to prostě nešlo propojit
ovládání gesty (ale to je jen o zvyku)
špatná kompatibilita se staršími aplikacemi (bohužel už na něm nerozjedu doprovodnou aplikaci k ps4 hře knowledge is power a lets dance 2022)
víc mě nenapadá
0 ×Nahlásit
Josef, Bohušovice nad Ohříflag
Hodnoceno 19.02.2024, varianta HONOR Magic5 Pro 5G 12/512 černý
Ověřený nákup
Přesto, že jsem měl před tímto skvělým telefonem telefon od stejného výrobce, a to Honor 10, nepřišel jsem u Magic5 Plus na způsob, jak přidávat kontakty. Na kartě kontakty nenacházím znaménko plus pro přidání kontaktů ..... Zatím mi není jasno ani s uživatelskou příručkou před sebou
0 ×Nahlásit
Martin, Brno 12flag
Hodnoceno 18.02.2024, varianta HONOR Magic5 Pro 5G 12/512 zelený
Ověřený nákup
Před nákupem jsem viděl a přečetl hodně recenzí, takže jsem víceméně věděl do čeho jdu. Využil jsem akce alza dny a koupil stejný telefon i manželce. Za necelých 20k si myslím, že telefon je na vynikající úrovni jak co se týká foťáků, tak i výkonu. Prostředí Magic OS nehodnotím, protože už na asi 5. mobilu používám Nova launcher, takže prostředí mám na všech značkách prakticky stejné. Doporučuji pro lidi, kteří nechtějí přecházet na jiné značky, protože se nechtějí učit nové prostředí a nebaví je neustále přizpůsobovat si prostředí k obrazu svému. Dá se nastavit téměř úplně vše, a to vše zálohovat. Takže na novém mobilu máte na pár kliků vše jako ve starém. Baterka mi po nabití na 100% (večer) vydržela celou noc i celý den neustálého hraní si s mobilem, FB, nastavování (banka, aplikace, atd.), pár nenáročných her, atd. (znáte to, nový mobil) až do večera se 43%. Takže mj pracovní běžný den bude asi dva dny. Displej je velký a nádherný. Velikost mobilu ale stejná jako jsme měli na mobilu s o 0,1" menším displejem. Měl jsem strach, že dodaný obal nebude mobil chránit, ale je vyřešen dobře a ať už na zádech nebo na displeji, tak se mobil rovné podložky (např. stůl) nedotýká a leží na lehce zvýšených okrajích silikonového obalu. Zároveň ale obal nikde nevadí při ovládání telefonu gesty. Mimochodem, gesta se dělají díky lehce zahnutým okrajům displeje velice jistě a pohodlně. Kdo gesta používá, ví o čem to je. Foťáky... Kapitola sama pro sebe. Viděl jsem, četl jsem tunu recenzí a musí říct, že zatím jsem i tak hodně mile překvapený. Noční snímky na mobil a z ruky prostě excelentní, zoom, úplně v pohodě na FB použítelný i 20x, makro na mobil nemá chybu a ostří už téměř od doteku s fotografovaným objektem, možnost AI i "poloautomatu" nebo plného manuálu... Výbava a ovládání foťáku nemá chybu. Musel jsem si pohrát s nastavením equalizéru na sluchátka, protože proti bývalému telefonu byl zvuk plechovější, ale po seřízení v pohodě. Velikou výhodou je 3D face ID, které už lze používat pro vstup mj. i do bankovních aplikací.
Foťáky
Velikost displeje
Kvalita displeje
3D scaner obličeje (face ID)
rychlé paměti... RAM 12GB, ROM 512GB
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
Dobře fungující automatiky na svítivost i frekvenci displeje
Na to, jak je velký displej, jsou rozměry a držení v pohodě.
Musel jsem nastavit equalizér na sluchátka na megabass, protože proti bývalému telefonu byl zvuk plechovější.
0 ×Nahlásit
Richard, Ostrava - Plesnáflag
Hodnoceno 06.02.2024, varianta HONOR Magic5 Pro 5G 12/512 černý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Smartphone s super výbavou
Super cena
0 ×Nahlásit
Marek, Štramberkflag
Hodnoceno 02.02.2024, varianta HONOR Magic5 Pro 5G 12/512 zelený
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Celkově jsem s telefonem spokojen. Na větší nedostatky jsem nenarazil. Funkčnost nadstavby je obstojná, od blížícího se updatu na Magic OS 8 si slibuji zlepšení.
Cena/výkon TOP
Foťáky výborné
Aktuální bezpečnostní záplaty Android - to jsem nečekal
Výdrž baterie
Obal/nabíječka v balení
Face ID funguje skvěle i ve tmě
Nejsem fanouškem zahnutých displejů, ale zvykl jsem si poměrně rychle.
0 ×Nahlásit
Miroslav, Kralupy nad Vltavouflag
Hodnoceno 27.01.2024, varianta HONOR Magic5 Pro 5G 12/512 zelený
Ověřený nákup
pěkný display
cena
systém není odladěn, samovolně se spouští aplikace camera po odstavení od bezdrátové nabíječky v autě
velice kluzký povrch
bohužel jsem se nechal napálit a Honor už bych nezvolil, jsem hodně zklamaný
reklamaci mi neuznali, protože prý musíte používat originální nabíječku jinak telefon nefunguje korektně :-)
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Toužimflag
Hodnoceno 15.01.2024, varianta HONOR Magic5 Pro 5G 12/512 černý
Ověřený nákup
vydrž baterie
0 ×Nahlásit
Róbert, Dubnica nad Váhomflag
Hodnoceno 16.12.2023, varianta HONOR Magic5 Pro 5G 12/512 černý
Ověřený nákup
design
fotoaparát
výbava
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 08.12.2023, varianta HONOR Magic5 Pro 5G 12/512 zelený
Ověřený nákup
zatím maximální spokojenost
skvělý displej
skvělý výkon
skvělý design
skvělý vykon
skvělý foťák
0 ×Nahlásit
Petr, Družecflag
Hodnoceno 04.12.2023, varianta HONOR Magic5 Pro 5G 12/512 zelený
Ověřený nákup
Krásné fotografie, nejvíce mě uchvátilo přiblížení v noci na měsíc a hvězdy
Velká výdrž baterie a rychlé nabíjení
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01