Obnovit stránku

Recenze HONOR Pad X8 4GB/64GB modrý

Zajímají Vás názory a recenze na HONOR Pad X8 4GB/64GB modrý? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 24 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s HONOR Pad X8 4GB/64GB modrý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na HONOR Pad X8 4GB/64GB modrý i vy.
HONOR Pad X8 4GB/64GB modrý - Tablet
HONOR Pad X8 4GB/64GB modrý
Skladem > 5 ks
3 390,-
Do košíku
Jana, Ústí nad Labemflag
Hodnoceno 20.02.2024, varianta HONOR Pad X8 4GB/64GB modrý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
S tabletem jsem spokojená funguje dobře i fotoaparát v pohodě přehrávání filmů i hraní her a třeba z fb dostačující spokojenost.
0 ×Nahlásit
Jakub, Praha 10flag
Hodnoceno 16.01.2024, varianta HONOR Pad X8 4GB/64GB modrý
Ověřený nákup
Bez problému, funguje jak má, za tu cenu úplně dostačující
Cena
Zpracování
Výkon
Fotoaparát (ALE ZA TU CENU BY TAM NEMUSEL BÝT VŮBEC)
0 ×Nahlásit
Michal, Trencinflag
Hodnoceno 06.01.2024, varianta HONOR Pad X8 4GB/64GB modrý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Deti su nadsene, oproti starsiemu tabletu uz maju FullHD, kvalitnejsi zvuk. Na ich ucely staci. Je to moja prva skusenost s touto znackou, ale hodnotim pozitivne.
cena
dizajn
sviznost systemu
nenasiel som
0 ×Nahlásit
Robert, Praha 4 - Hájeflag
Hodnoceno 26.12.2023, varianta HONOR Pad X8 4GB/64GB modrý
Ověřený nákup
celkem svižný chod v dané kategorii
nelze přihlásit více uživatelů najednou
0 ×Nahlásit
Miroslav, Šambronflag
Hodnoceno 23.12.2023, varianta HONOR Pad X8 4GB/64GB modrý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Tablet bude pre seniorov na listovanie v letakoch, tv program..... Na tento ucel splna ocakavania
cena
zatial nic
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 19.11.2023, varianta HONOR Pad X8 4GB/64GB modrý
Ověřený nákup
Jsem s tabletem spokojen.
Za nízkou cenu dobrá volba.
Spokojenost i s dodáním.
0 ×Nahlásit
Miroslav, Ostopoviceflag
Hodnoceno 14.11.2023, varianta HONOR Pad X8 4GB/64GB modrý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
+
0 ×Nahlásit
Petra, kladnoflag
Hodnoceno 13.11.2023, varianta HONOR Pad X8 4GB/64GB modrý
Ověřený nákup
Naprosto perfektní tablet.
Výborný tablet
Rychlý chod
Velký displej
Velká baterie
Rychle nabitý
Neseka se
0 ×Nahlásit
Ladislav, Hradec Králové 2flag
Hodnoceno 10.11.2023, varianta HONOR Pad X8 4GB/64GB modrý
Ověřený nákup
Tablet jsem původně chtěl jen na noty k pianinu a tak jsem hledal levný tablet s displejem s dobrým rozlišením, což tento splňuje. Zvládne toho ale mnohem víc. Na displej se dobře dívá a i stereo reproduktory hrají na tuhle cenovou relaci solidně.
Pěkný velký displej
Stereo reproduktory
Cena
Na internet a videa plně dostačující, zvládne i nějaké hry
Chybí GPS, ale používám jen doma, takže mě to nevadí
0 ×Nahlásit
Jaroslava, Praha 4flag
Hodnoceno 30.08.2023, varianta HONOR Pad X8 4GB/64GB modrý
Ověřený nákup
Na hry dobrý
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04