Obnovit stránku

Recenze HONOR Pad X9 4GB/128GB šedý

Zajímají Vás názory a recenze na HONOR Pad X9 4GB/128GB šedý? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 27 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s HONOR Pad X9 4GB/128GB šedý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na HONOR Pad X9 4GB/128GB šedý i vy.
HONOR Pad X9 4GB/128GB šedý - Tablet
HONOR Pad X9 4GB/128GB šedý
Skladem > 5 ks
4 490,-
Do košíku
Petr, Hronovflag
Hodnoceno 25.02.2024, varianta HONOR Pad X9 4GB/128GB šedý
Ověřený nákup
kvalitní a vzhledné provedení
lehký se solidní výdrží
13 Android
na tu cenu rychlý
kouil bych jej znovu!
zvuk
obraz
hůř scháníme noname obal
0 ×Nahlásit
Milan, Velké Svatoňoviceflag
Hodnoceno 02.02.2024, varianta HONOR Pad X9 4GB/128GB šedý
Ověřený nákup
Chybí GPS tak máte s navigací smůlu. Jinak je vše super.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 27.01.2024, varianta HONOR Pad X9 4GB/128GB šedý
Ověřený nákup
Pěkný display, jak obraz, tak úhlopříčka
nemá jack na sluchátka, ale v popisu to je , takže OK
Slabší kamera
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 04.12.2023, varianta HONOR Pad X9 4GB/128GB šedý
Ověřený nákup
tablet je tak akurat na youtube a citanie. video bezi full hd, necakajte vyssie rozlisenie. update policy je jeden velky update os a 3 roky security patchov od uvedenia na trh. tablet prisiel na trh s android 13, takze to je ok.
dizaj
zvuk/ reproduktory
odladeny software (moznost mat otvorenych paralelne viac okien
vykon dostatocny na youtube a citanie. nevhodny na hry
rozlisenie 1200*200 - s ohladom na cenu ok
chyba citacka prstov
nabijanie nieco vyse dvoch hodin
vykon nestaci na narocnejsiu cinnost - nie je to obmedzujuce pre multimedialnom zamerani
fotoaparaty su velmi zakladne, ale na video hovor a nacitavanie qr kodov stacia
0 ×Nahlásit
Libor, Boskoviceflag
Hodnoceno 16.11.2023, varianta HONOR Pad X9 4GB/128GB šedý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Za ty peníze těžko budete hledat lepší. Výborný displej, výborný zvuk. S rychlostí a pamětí RAM problém taky není (nepoužívám na náročné hry). Dobrá výdrž, velmi kvalitní konstrukce, velké úložiště, takže absolutně netřeba SD karty.
Není u něj nabíječka, ale to už teď holt bude standart.
Například oproti Samsungu horší uživatelské prostředí.
0 ×Nahlásit
Jozef, Šaľaflag
Hodnoceno 06.11.2023, varianta HONOR Pad X9 4GB/128GB šedý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
myslím ze za cenu 180e momentalne asi nejlepsia kupa. na bezne pouzivanie aj hranie nenarocnejsich hier super volba. obraz je kvalitný a aj zvuk velmi milo prekvapil.
cena (180 eu)
velký a pekný 11,5 pal. 120hz display
výborný zvuk
svižný
minimálna spotreba v standby režime
vyborná vydrz na bateriu
tenká kovová konstrukcia
je to Honor... nie doogee, teclast atd...
snád len absencia odtlacku prstov, prebudenie poklepaním na obrazovku a chybajuca nabijacka a slot na pametove karty, ale vzhladom k cene odpustitelné...
0 ×Nahlásit
Anna, Prahaflag
Hodnoceno 03.11.2023, varianta HONOR Pad X9 4GB/128GB šedý
Ověřený nákup
dobře sedí v ruce, lehký
tablet nejde užívať
po zapnutí mi dá 4 moznosti na výběr, zda jsem z UK, Austrálie , Kanady, nebo Indie 🤦 Ovšem, že nic z toho,dám tedy aspon UK. Následne po mne chce, abych zapla Google app na jiném zařízení. když tak učiním, neděje se vůbec nic. Akutně jsem potřebovala tablet takto si mužu prásknout sáčkem a jít si koupit nějaký osobně.
0 ×Nahlásit
Libor, Sezimovo Ústí 2flag
Hodnoceno 28.10.2023, varianta HONOR Pad X9 4GB/128GB šedý
Ověřený nákup
Bezkonkurenční poměr cena/výkon.
Kvalitní konstrukce a zpracování
Kvalitní displej
Kvalitní zvuk
Jakou dlouholetý uživatel značky Samsung hodnotím Honor SW jako méně propracovaný.
0 ×Nahlásit
Peter, Brnoflag
Hodnoceno 26.10.2023, varianta HONOR Pad X9 4GB/128GB šedý
Ověřený nákup
Andorid 13 prisposobeny pre tablet
Pekny LCD pouzitelny aj ako externy monitor pre notebook na cesty
Kvalita spracovania
Dobry zvuk
Dobra vydez na bateriu
Dobra kompatibilita s honor a huawei zariadeniami
Podporuje google sluzby
Pride bez nabijacky
Nepodporuje pametovky
Puzdro budete musiet objednat s ciny
Hardware slabsi ale na cenovku ok.
0 ×Nahlásit
Vladimír, Olomoucflag
Hodnoceno 25.10.2023, varianta HONOR Pad X9 4GB/128GB šedý
Ověřený nákup
Celkově jsme s tabletem velmi spokojeni, nabízí výhodný poměr cena/výkon v kategorii do 5 tis. Kč. Ideální na konzumaci obsahu, youtube, web, maily atd... V balení je pouze 10W nabíječka, tablet zvládá rychlejší nabíjení nějakých 25W když je nabíjen s výkonnější nabíječkou. Zvažovali jsme mezi Xiaomi Tab SE a tímto a Honor se zatím jeví jako dobrá volba.
Display - podání barev, kontrast, 120Hz
Design- příjemně se drží v ruce
Dostatečná hlastitost (má 6 repro)
Výborná výdrž na baterii.
Při běžné práci dostatečně svižný
Na náročné 3D hry nemá dostatečný výkon
Chybí podpora paměťových karet, ale přes OTG jde připojit USB flash disk nebo externí disk
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08