Obnovit stránku

Recenze HONOR X7a 4GB/128GB černá

Zajímají Vás názory a recenze na HONOR X7a 4GB/128GB černá? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 29 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s HONOR X7a 4GB/128GB černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na HONOR X7a 4GB/128GB černá i vy.
HONOR X7a 4GB/128GB černá - Mobilní telefon
HONOR X7a 4GB/128GB černá
Skladem > 5 ks
3 390,-
Do košíku
Pavel, Dobřanyflag
Hodnoceno 23.01.2024, varianta HONOR X7a 4GB/128GB modrá
Ověřený nákup
Telefon je hrozný chápu tu cenu ale až tak hrůza nedoporučuji ho je hrozný
0 ×Nahlásit
Lenka, Broumov 1flag
Hodnoceno 03.01.2024, varianta HONOR X7a 4GB/128GB modrá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Cena kvalita
0 ×Nahlásit
Helena, Turňa nad Bodvouflag
Hodnoceno 23.12.2023, varianta HONOR X7a 4GB/128GB černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Mobil bol objednaný aj so slúchatkom bola vyplatená celá suma slúchatko došlo ale mobil nebol v balíku reklamácia trvá už skoro týždeň a nič sa nerieši stále to isté dookola hovoria že sa to bude riešiť , stále iný operátor dvihne každému stále vysvetlovať to isté , o tom ani nehovorím že kým sa tam dovolám tak to trvá večnosť
0 ×Nahlásit
Aneta, Ostrava - Porubaflag
Hodnoceno 20.12.2023, varianta HONOR X7a 4GB/128GB modrá
Ověřený nákup
Funkčnost jestě neověřena, jedná se o vánoční dárek pro starší paní, ale už teď se stydím za to balení.
Poškrábané balení.
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 25.11.2023, varianta HONOR X7a 4GB/128GB modrá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
dobrý mobil za dobrou cenu
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 10.11.2023, varianta HONOR X7a 4GB/128GB modrá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
dobrý
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 06.11.2023, varianta HONOR X7a 4GB/128GB černá
Ověřený nákup
cena - I přes zásadní nevýhody je cena opravdu atraktivní
velká baterie
90 Hz display
3,5mm jack - dnes už se to moc nevidí ale myslím že pro mnoho to stále je výhoda
malý výkon - kombinace relativně špatného procesoru a malé RAM způsobuje, že telefon opravdu neběží plynule. I (dnes už) cenově srovnatelné, 5-6 let staré top modely by byly lepší než toto.
špatný fotoaparát - ačkoliv velký počet megapigelů vypadá lákavě, (pravděpodobně) vlivem softwareu jsou úplně k ničemu. Fotoaparát opravdu není dobrý v žádné situaci.
0 ×Nahlásit
Miroslav, Bratislavaflag
Hodnoceno 30.10.2023, varianta HONOR X7a 4GB/128GB modrá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
telefon sa sprava cudne, po zatvoreni aplikacii nadalej prehrava zvuk z posledneho videa.. este sa len zorientovavam
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Praha 4flag
Hodnoceno 29.09.2023, varianta HONOR X7a 4GB/128GB černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zatím vše v pořádku
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Česká Lípa 1flag
Hodnoceno 17.03.2023, varianta HONOR X7a 4GB/128GB černá
Ověřený nákup
Baterie, rychlé nabíjení
Ceny-výkon
zatím nic
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03