Obnovit stránku

Recenze Honor X8a 6GB/128GB černá

Zajímají Vás názory a recenze na Honor X8a 6GB/128GB černá? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 33 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Honor X8a 6GB/128GB černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Honor X8a 6GB/128GB černá i vy.
Honor X8a 6GB/128GB černá - Mobilní telefon
Honor X8a 6GB/128GB černá
Skladem > 5 ks
3 990,-
Do košíku
Zákazník, Brno 25flag
Hodnoceno 24.01.2024, varianta Honor X8a 6GB/128GB černá
Ověřený nákup
kvalitní fotoaparát
rychlý hardware
rychlý software
celková spokojenost cena/výkon
vzhled
power button je nešikovně zabudovaný tak, že přejezdem přes bok ho necítíte - kolikrát se stane, že si power button spletete s volume down
0 ×Nahlásit
Hana, Praha 13flag
Hodnoceno 01.01.2024, varianta Honor X8a 6GB/128GB černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Telefon jsem si vybral kvůli dobrým parametrům za přijatelnou cenu. S telefonem jsem zatím velmi spokojen.
0 ×Nahlásit
Petra, Rakovník 1flag
Hodnoceno 29.12.2023, varianta Honor X8a 6GB/128GB stříbrná
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Skvělý telefon za dobré peníze
0 ×Nahlásit
Zákazník, Nitraflag
Hodnoceno 07.11.2023, varianta Honor X8a 6GB/128GB stříbrná
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Kvalitný mobil
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 27.09.2023, varianta Honor X8a 6GB/128GB modrá
Ověřený nákup
Ja neviem precu su tieto zariadenia take oblubene, ale taky Samsung A rada stoji o par eur navyse a ta kvalita je vyrazne vyssia. Fotografie su lepsie tiez
cena
fotografie som cakal lepsie
0 ×Nahlásit
TSS - MB sro, Neratoviceflag
Hodnoceno 22.09.2023, varianta Honor X8a 6GB/128GB stříbrná
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
dělá přesně to co po něm chci
0 ×Nahlásit
Ján, Kravany nad Dunajomflag
Hodnoceno 01.08.2023, varianta Honor X8a 6GB/128GB modrá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pomer cena-kvalita
0 ×Nahlásit
Lubomír, Praha 8 - Kobylisyflag
Hodnoceno 26.07.2023, varianta Honor X8a 6GB/128GB stříbrná
Ověřený nákup
vzhled
cena/výkon
fotky
0 ×Nahlásit
Barbora Pechková, Nová Včelniceflag
Hodnoceno 19.06.2023, varianta Honor X8a 6GB/128GB stříbrná
Ověřený nákup
Rychlý
Super fotky
Hodně funkcí
Krásnej vzhled
0 ×Nahlásit
Tomáš, Lipová-lázně 1flag
Hodnoceno 29.05.2023, varianta Honor X8a 6GB/128GB stříbrná
Ověřený nákup
skvělý telefon
cena
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB11