Obnovit stránku

Recenze Hudební kolotoč s projekcí 3v1 růžový

Zajímají Vás názory a recenze na Hudební kolotoč s projekcí 3v1 růžový? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 69 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Hudební kolotoč s projekcí 3v1 růžový. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Hudební kolotoč s projekcí 3v1 růžový i vy.
Hudební kolotoč s projekcí 3v1 růžový - Kolotoč nad postýlku
Hudební kolotoč s projekcí 3v1 růžový
Skladem > 5 ks
999,-
Do košíku
Tomáš, Mostflag
Hodnoceno 09.07.2024, varianta Hudební kolotoč s projekcí 3v1 ecru
Ověřený nákup
Prijemne melodie
Hypnotizujici svetlo
Jen jedena moznost pripevneni na postylku, mame latkovou takze jsme museli vyrobit specialni nastavec.
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 07.07.2024, varianta Hudební kolotoč s projekcí 3v1 ecru
Ověřený nákup
Funguje
Maximálna doba hrania a otáčania je 10min... Takze človek sa nabehá . Kupujeme ďalšie čo bhde vediet hrať dlhšie .
0 ×Nahlásit
Barbora, Prahaflag
Hodnoceno 29.04.2024, varianta Hudební kolotoč s projekcí 3v1 ecru
Ověřený nákup
Krásně hraje
Cena
Projektor
Robustní takže krasne pevně drží
Zatím žádné
0 ×Nahlásit
Jakub, Milovice nad Labem 3flag
Hodnoceno 09.01.2024, varianta Hudební kolotoč s projekcí 3v1 růžový
Ověřený nákup
JINAK SUPER
DOTIKOVÉ TLAČÍTKA. MALA SI TO FURT VYPÍNÁ.. A HVEZDIČKY NIC MOC MOHLY BY TAM BEJT 3 LET ZAROVIČKY JE JEN JEDNA
0 ×Nahlásit
Ondřej, Praha 1flag
Hodnoceno 16.12.2023, varianta Hudební kolotoč s projekcí 3v1 ecru
Ověřený nákup
hraje
svítí
je s ním sranda
0 ×Nahlásit
Aneta, Bruntálflag
Hodnoceno 13.12.2023, varianta Hudební kolotoč s projekcí 3v1 ecru
Ověřený nákup
Kvalitní zpracování
Cena
0 ×Nahlásit
Zákazník, Banska Bystricaflag
Hodnoceno 14.11.2023, varianta Hudební kolotoč s projekcí 3v1 modrý
Ověřený nákup
Nefunguje absolútne otáčanie.
Baterky aby každý tretí deň si kupovala
0 ×Nahlásit
Iveta, Crhovflag
Hodnoceno 11.11.2023, varianta Hudební kolotoč s projekcí 3v1 ecru
Ověřený nákup
S kolotočem jsme spokojení, plní funkci, jakou má. Ale.. Neskutečně žere baterky, za pár dní vybito, takže doporučuji koupit nabíjecí baterie. Bylo by fajn mít ještě přepínání rychlosti otáčení. Máme postýlku s kulatým rámem, takže jsme si ještě museli vyrobit držák, kolotoč je určen na hranatý silnější rám, to je škoda.
vícero písniček
malá na něj kouká jak puk :-)
vyvedená projekce (hvězdičky, měsíčky)
neskutečnej žrout baterek
pokud postýlka nemá hranatý rám, nelze uchytit
0 ×Nahlásit
Zuzana, Liberec 15flag
Hodnoceno 10.09.2023, varianta Hudební kolotoč s projekcí 3v1 růžový
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Celkem jednoduchá instalace. Líbí se mi projekce hvězdiček na stěnu, škoda že zároveň svítí miminku do obličeje světlo z noční lampičky. Lampička mění barvy a obsahuje i modrou, to mi přijde nešikovné. Skok z červeného světla na modré je rušivý. Hraje uspávací melodie od Mozarta, zurčení vody nebo tlukot srdce. Má dva módy: uspávací (10min točení kolotoče, melodie a projekce + 10min noční lampička); probouzecí (melodie a lampička)
Výběr zvuků
Lehce se skládá
Jde použít i jako noční lampička pro starší dítě
Modré světlo
Nejde pustit jen samotný zvuk/pohyb/světlo
0 ×Nahlásit
Vojtěch, prahaflag
Hodnoceno 06.08.2023, varianta Hudební kolotoč s projekcí 3v1 ecru
Ověřený nákup
Zabalený je to hezky ale tim to asi končí... Jestli jsem to správně pochopil tak se dá snadno sundat světlo a přenést třeba do jiného pokoje. No sundat snadno jde ale musíte i sundat ten kruh s hračkama. Celkově mi to příjde jak z Ali... Baterky nejsou v balení?! Znovu bych to nekoupil.
lehké na sestavení
jednoduché na ovládání
v balení nejsou baterie(vim je to tam psané...)
při otáčení vrzá
objednal jsem si tu šedivou variantu a ve skutečnoati to vypadá jinak
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13