Obnovit stránku

Recenze i-tec USB 3.0 / USB-C + napájecí adaptér

Zajímají Vás názory a recenze na i-tec USB 3.0 / USB-C + napájecí adaptér? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 31 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s i-tec USB 3.0 / USB-C + napájecí adaptér. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na i-tec USB 3.0 / USB-C + napájecí adaptér i vy.
i-tec USB 3.0 / USB-C + napájecí adaptér - Dokovací stanice
i-tec USB 3.0 / USB-C + napájecí adaptér
Skladem 5 ks
3 999,-
Do košíku
Pavel, Kočíflag
Hodnoceno 11.04.2024, varianta i-tec USB 3.0 / USB-C + napájecí adaptér
Ověřený nákup
vrátil jsem, jelikož mi nechtěla s ThinkPad moc komunikovat
0 ×Nahlásit
Info Vojna o.z., Banská Beláflag
Hodnoceno 02.06.2023, varianta i-tec USB 3.0 / USB-C + napájecí adaptér
Ověřený nákup
Perfektne to funguje a pracuje to aj s Macbook Pro s M1 chipom.
0 ×Nahlásit
Jakub, Děčín IXflag
Hodnoceno 09.06.2022, varianta i-tec USB 3.0 / USB-C + napájecí adaptér
Ověřený nákup
Při takto vysoké ceně mě absence napájení přes USB-C velmi zaskočila.
jednoduché připojení
konfigurace pod W10 bez problémů
nepodporuje power delivery - nabíjení přes USB-C
0 ×Nahlásit
Tomáš, Prahaflag
Hodnoceno 04.02.2022, varianta i-tec USB 3.0 / USB-C + napájecí adaptér
Ověřený nákup
Tato dokovací stanice splňuje má očekávání. Tento konkrétní model neumí power delivery (nabíjet notebook), což je v parametrech psáno a při koupi by s tím každý měl počítat. V mém případě to je spíš výhodou, jelikož můj notebook nejde nabíjet přes USB-C. Kdo tuhle funkci chce, i-tec má i model s podporou této funkce a výstupní USB-C... Stanice i po několika letech funguje, nikdy nebyl žádný problém. Za mě je toto nejlepší volba pro vybavení home office.
2x 4k monitor na 60 Hz
monitory neproblikávají
na novějším Windows 10 či Windows 11 bez nutnosti instalace ovladačů
lze připojit k notebooku i přes USB-A
nevypíná připojená zařízení po uspání notebooku
není vhodné na hry (nedostačující výkon)
0 ×Nahlásit
BB promo s.r.o., Praha 1 - Staré Městoflag
Hodnoceno 30.01.2022, varianta i-tec USB 3.0 / USB-C + napájecí adaptér
Ověřený nákup
Funguje na 100%
0 ×Nahlásit
Radek, Plzeňflag
Hodnoceno 04.11.2021, varianta i-tec USB 3.0 / USB-C + napájecí adaptér
Ověřený nákup
Bezproblémové připojení dvou monitorů, LAN, myši, klávesnice, a další. Nic se neseká ani nebliká.
Kvalitní USB propojovací kabel (USB-3.1 + USB-C) a napájecí trafo.
Automatická podpora Windows 10, ovladače pro Linux a MacOS.
Na NB s dvěma GK zvládá i grafické programy a hry.
Hodně se hřeje (40°C) - nemá chladící otvory ani větráček.
Relativně vysoká spotřeba (8W - 12W) v provozu i když není připojen - nutno ručně vypínat.
Nepodporuje mobilní zařízení (napájení, monitor, atd.). Fungují jen základní USB/HID funkce (myš, klávesnice, apod.)
Nemá otvory na uchycení na zeď či spodek stolu - jen dva závity pro samostatně prodejný VESA držák.
0 ×Nahlásit
Petr, Slavkov u Brnaflag
Hodnoceno 29.03.2021, varianta i-tec USB 3.0 / USB-C + napájecí adaptér
Ověřený nákup
dostatek USB 3.0 portů
lze připojit 2 monitory k Macbooku s M1 čipem (nutné nainstalovat DisplayLink software zdarma)
při používání je na dotyk teplý, ale ne horký jako předchozí usb hub
žádné vážné zápory, snad jen, že by se hodilo aspoň jedno USB-C a designově to není žádná velká krása, ale to jsou detaily
0 ×Nahlásit
Miroslav, Prahaflag
Hodnoceno 17.01.2021, varianta i-tec USB 3.0 / USB-C + napájecí adaptér
Ověřený nákup
Funguje, jak ma. Osobni laptop pouze USB 3.0, pracovni laptop ma USB-C/Thunderbolt3. Konecne mohu precvakavat pouze jeden kabel a ne tisic a jeden.
Comfort u W10 bez instalace, tedy krome pracovniho, ten byl omezen, ale vyreseno.
Na normalni pouziti dostacujici i na narocnejsi 3D konstrukcni program
Nenabiji laptop, ale je to univerzalni, tak je to pochopitelne
Modra dioda na nabijecce sviti jako blazen a osvetluje cely pokoj, vyreseno prelepenim elektrikarskou paskou.
0 ×Nahlásit
Filip, Bratislava - Karlova Vesflag
Hodnoceno 05.10.2020, varianta i-tec USB 3.0 / USB-C + napájecí adaptér
Ověřený nákup
mnozstvo portov
funguje ihned po nainstalovani driveru
po novom dokaze vyuzivat aj externe gpu ako napr. nvidia
jedina vec, ze nevie nabijat cez usb-c, ale pre mna to nie je nejaky velky zapor.
0 ×Nahlásit
Olga, Tachovflag
Hodnoceno 28.07.2020, varianta i-tec USB 3.0 / USB-C + napájecí adaptér
Ověřený nákup
spolehlivá
rychlá
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01