Obnovit stránku

Recenze iGET SECURITY M3B bezdrátový GSM alarm

Zajímají Vás názory a recenze na iGET SECURITY M3B bezdrátový GSM alarm? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 29 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s iGET SECURITY M3B bezdrátový GSM alarm. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na iGET SECURITY M3B bezdrátový GSM alarm i vy.
iGET SECURITY M3B bezdrátový GSM alarm - Alarm
iGET SECURITY M3B bezdrátový GSM alarm
Skladem > 5 ks
2 299,-
Do košíku
Jan, Mostflag
Hodnoceno 18.03.2024, varianta iGET SECURITY M3B bezdrátový GSM alarm
Ověřený nákup
Za málo peněz slušný hlídač. Mám dokoupené otřesové čidlo, používám na vratech od garáže a stačí kopnout a hned to volá. Dokonce i když mi děti hodily dělobuch u garáže. Nastavení pomocí aplikace jednoduché, zvládne opravdu každý. Máme 3 kusy alarmů a všechny fungují spolehlivě. Za mě úplně super a doporučil jsem už dalším uživatelům řadových garáží.
Levný spolehlivý alarm co dělá přesně to co má
Nastavení jednoduché, pomocí aplikace nastaveno za pár minut
Možnost dokoupit čidlo dle libosti
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 13.12.2023, varianta iGET SECURITY M3B bezdrátový GSM alarm
Ověřený nákup
po odpojení zo siete bol alarm nefunkčný
0 ×Nahlásit
RS HealthConsulting s.r.o., Komočaflag
Hodnoceno 12.12.2023, varianta iGET SECURITY M3B bezdrátový GSM alarm
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Veľmi dobrý a rýchli spôsob zabezpečiť dom. Veľa funkcií a dobrá variabilita príslušenstva.
0 ×Nahlásit
Zákazník, Zlínflag
Hodnoceno 28.10.2023, varianta iGET SECURITY M3B bezdrátový GSM alarm
Ověřený nákup
Funguje
0 ×Nahlásit
Daniel, Krasliceflag
Hodnoceno 19.10.2023, varianta iGET SECURITY M3B bezdrátový GSM alarm
Ověřený nákup
nedoporučují je to krám na nic. Akorát vyhozené peníze.
displej vůbec není vidět,jen svítí.
Alarm se spouští jak chce. I když nejste doma.
návod k ničemu
složitá instalace
0 ×Nahlásit
Petr, Mostflag
Hodnoceno 06.05.2023, varianta iGET SECURITY M3B bezdrátový GSM alarm
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Spolehlivé, uživatelsky jednoduché zařízení, se kterým si uživatel po krátkém nastudování poradí sám. Možnost dokupovat další prvky zabezpečení , které lze spárovat ať už drátové či bezdrátové. Používáme jedno zařízení více než rok a druhé jsme tedy zakoupili již bez dlouhého zvažování.
0 ×Nahlásit
Jiří, Brnoflag
Hodnoceno 12.03.2023, varianta iGET SECURITY M3B bezdrátový GSM alarm
Ověřený nákup
Dělá to co má
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 28.02.2023, varianta iGET SECURITY M3B bezdrátový GSM alarm
Ověřený nákup
Když strávíte hodiny nastavováním a pak jedním příkazem, který má fungovat vše nezblbnete, tak +- funguje.
Vzhled
Na podpoře jsem zadával více dotazů a většinou odpoví do dvou dní
Bohužel nastavování této jednotky je velmi problematické, dělá si co chce i po správném zadání příkazu
Používám jen jedno čidlo a při představě jich mít víc, bych to dávno radši zahodil do kopřiv.
Jednotka si čas od času žije vlastním životem a je schopná spouštět alarm i po odkódování
Na podpoře jsem zadával více dotazů a většinou odpoví do dvou dní
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 25.02.2023, varianta iGET SECURITY M3B bezdrátový GSM alarm
Ověřený nákup
To jsou zkušenosti po vybalení. Další po dobití jednotky a výměně baterií.
Vypadá pěkně
Baterie v jednotce zcela vybitá (na štítku výstupní kontrola v roce 2021)
Klíčenky vybité, nefungují, ledka na všech sotva patrná až potmě
PIR čidlo nefunkční: 1 AAA baterie má 0,5V, druhá 1,4 V
0 ×Nahlásit
Jakub, Dobříšflag
Hodnoceno 11.02.2023, varianta iGET SECURITY M3B bezdrátový GSM alarm
Ověřený nákup
Funguje 2 roky bez problémů v řadové garáži
Za 25 korun Měsíčně běhá přes T-mobile sim mini
Když otevřu dveře při zakódovaní max do 1 minuty odezva přijde sms z alarmující a pak volá na telefon
Nastavení v kódech je zdlouhavé ale dá se většinou to děla člověk jednou za život 😃
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17