Obnovit stránku

Recenze iGET SECURITY M4

Zajímají Vás názory a recenze na iGET SECURITY M4? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 50 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s iGET SECURITY M4. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na iGET SECURITY M4 i vy.
iGET SECURITY M4 - Alarm
iGET SECURITY M4
Skladem > 5 ks
4 499,-
Do košíku
Marek, Kladnoflag
Hodnoceno 15.05.2024, varianta iGET SECURITY M4
Ověřený nákup
Zkušenost velmi špatná, nechápu, proč se prodává když nejde spustit. Bohužel i když vypadá systém propracovaný je nefunkční!
Nefunkčí APP pro android i apple
Nejde spárovat
0 ×Nahlásit
Michal, Prostějov 1flag
Hodnoceno 28.04.2024, varianta iGET SECURITY M4
Ověřený nákup
lidovka splňující Home zabezpečení
aplikace
0 ×Nahlásit
Tomáš, Bratislava mestská časť Račaflag
Hodnoceno 08.04.2024, varianta iGET SECURITY M4
Ověřený nákup
Načo to predávate keď to nefunguje na nový android? Nikde ani len zmienka o tom že to nemôžete pripojiť na nový mobil! Nikde tým pádom nepoužiteľný systém
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 14.12.2023, varianta iGET SECURITY M4
Ověřený nákup
Velmi zla skusenost s android aplikaciou k tomuto alarmu
Jednoduché ovládanie a inštalácia
Jednoduché pridávanie nových zariadeni
Samotný alarm funguje bez problémov
Dlhá životnosť batérií v senzoroch
Na iphone funguje mobilná aplikácia na ovládanie alarmu bez problémov, na androide som mal vždy problém s prihlásením a prihlasovať som sa musel na niekolkokrát, teraz už sa ale prihlásiť neviem v ô b e c . Skúšal som aplikáciu preinštalovať atď ale stále sa nedarí.
Nikde som nenašiel jasné vysvetlenie ako je šifrované odosielanie pin kódu z keypadu a či vôbec
0 ×Nahlásit
Libor, Kolín 2flag
Hodnoceno 26.11.2023, varianta iGET SECURITY M4
Ověřený nákup
Nefunkční apka bez které není možné přístroj rozchodit. Rozhodně nekupujte!!
zádné plus
Naprosto příšerný produkt. Nechápu jak to žeho ještě nabízíte! Nepodporuje nový android. Prakticky nekomunikje s aplikací . Takže okamžitě vráceno!
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 26.04.2023, varianta iGET SECURITY M4
Ověřený nákup
Zatim musim dat 3 hvezdy. Cena/vykon je fajn. Aplikace je fajn. Vypada to dobre, funguje asi taky. Ale je vysoka poruchovost, na alze je 4,5% reklamaci. U me behem tydne 100% poruchovost. Jedna jednotka prestala v noci fungovat z niceho nic, reklamace. Druha jednotka po zapojeni ok, ale klavesnice nenabiji jak ma, spatny kontakt konektoru - asi pujde na reklamaci
cena/vykon
vypada dobre, dost funkci
vybaveni
poruchovost
nevim jestli bych tomu chtel verit do budoucna, kdyz mam dve poruchy za tyden
0 ×Nahlásit
Martin, Děčín - Děčín XII-Vilsniceflag
Hodnoceno 18.03.2023, varianta iGET SECURITY M4
Ověřený nákup
Funguje dobře, bez problémů
Aplikace pro iOS
Složitější prvotní nastavení
0 ×Nahlásit
Richard, Červený Újezdflag
Hodnoceno 08.01.2022, varianta iGET SECURITY M4
Ověřený nákup
Navzdory mnohým negativním názorům musím říci, že je to dobrý produkt. Za přiměřeně peněz celkem hodně muziky. Je to pochopitelně o třídu horší než profesionální alarmy, ale ty jsou za násobně jinou cenu a pokud potřebujete triviální zabezpečení jako vstup do bytu nebo ochrana chaty, úplně to stačí. Mohu doporučit spojení s wifi zásuvkou téže společnosti. Appka na mobil není vůbec špatná. Kromě funkcí kolem alarmu přes ní lze nastavit i pravidla automatizace včetně takových věcí jako "když je zabezpečen dům, zhasni světla (používáme na vánoční stromeček), když je odjištěn, rozsviť světla". Není to dokonalé, má to drobné mouchy, ale účel to plní. Proto 4 z 5.
Snadnost použití
Vše jede na baterie, ale klávesnice a základna má dobíjecí akumulátor + přiloženou nabíječku.
"Noční režim" s možností aktivace jen vybraných senzorů.
4 způsoby ovládání - mobilní appkou, kódem na klávesnici, RFID čipy (v balení jsou 2), dálkové ovládání (v balení jedno).
SOS panic tlačítko na dálkovém ovladači
Celkem slušná mobilní appka (historie událostí, ovládání alarmu, nastavení automatizace). Na mobilu si také můžete aktivovat notifikace (změna stavu, poplach, událost automatizace).
Automatizace umožňuje kromě časového spínání i akci navázanou na událost alarmu
Velké množství připojitelných modulů (detekce kouře, detekce vody, detekce vibrací, různé chytré žárovky, zásuvky, IP kamery, ...)
Pro účely testovaní lze ztišit zvuk poplachu, takže to jen ohlásí notifikaci na mobilu.
Možnost přidat do základny SMS a dostávat notifikace po GSM.
Pro ovládání klávesnicí lze mít jen jeden kód. Pokud chcete odlišit kdo alarm odjistil / zajistil, musíte všem rozdat RFID čipy (což je ale nakonec nejlepší / nejjednodušší možnost)
Pokud je klávesnice v modu na baterie bez adaptéru, tak z důvodu šetření energie usíná. Pokud nastane nějaká událost nebo pokud chcete učinit nějaký pokyn, musíte si ji nejprve probudit stiskem libovolné klávesy. Pokud jste v panice a za zády vám houká poplach, není to nic moc.
Lze nastavit zpoždění při odchodu nebo při vstupu jako u klasických alarmů a během této doby je možno zapnout zvukovou signalizaci. Nicméně tento zvuk se ozývá ze základny místo z klávesnice, takže musíte mít základnu v doslechu od vchodu.
0 ×Nahlásit
Martin, Praha 8 - Bohniceflag
Hodnoceno 02.01.2022, varianta iGET SECURITY M4
Ověřený nákup
Dobře propracovaný software
Po rozbalení stačí připojit centrální jednotku do sítě a mobilem se připojit na její wifi, průvodce aplikace pak uživatele vyzve k zadání hesla do domácí wifi, zařízení se následně do ní přepne a dokončí se založení účtu na iGet, ověření telefonního čísla, emailu
Všechny zařízení v krabici jsou k centrální jednotce napárovány
V případě párování dalších dokoupených je to jednoduché aplikací se načte QRCode nebo ručně ze seznamu se vybere typ - POZOR v seznamu je možné scrollovat, i když to na první pohled nevypadá a zdá se, že jsou podporovány jen čtyři typy zařízení
"Tichý režim", je možné nastavit Nastavení\více\doba trvání zvukové sirény
Celý systém jsem nastavil do ticha, aby nikoho nerušil, neotravoval a do mobilu doinstaloval nezávislou aplikaci Alertify, která spustí na mobilu melodii, když přijde zpráva obsahující slovo poplach.
Jednoduché rozšíření o další moduly -dokoupil jsem kameru, kouřové čidla a několik hlásičů vody, které rozmístil kolem stoupaček, sklepa apod.
Aplikace umí super připojení ostatních členů rodiny. Jen nainstalují aplikaci iGet do mobilu, založí si účet, ověří si email, telefon a na telefonu administrátora se vygeneruje QR code, který stačí jejich telefony s aplikací přečíst.
Výrobek předčil moje očekávání, funguje dobře bez jediného výpadku a s doplněnou kamerou je možné se ujistit, že doma a v jeho okolí je vše OK, popřípadě upozorní včas na prasklou stoupačku nebo začínající požár.
Dobře monitoruje pohyb osob v prostorách a tím je vhodný i jako první bariéra v kombinaci z jinými bezpečnostními prvky pomoci ohlídat majetek
Dva režimy "Doma" a "Aktivace", do kterých je možné čidla zařadit, pak umožní hlídat nechtěnou prasklou hadici i při spánku nebo spodní patra baráku, apod.
Dokoupením zásuvek, je pak možné měřit spotřebu, například lednice a ovládat zapínání a vypínání zásuvek včetně časového plánu
Možnost ovládání z internetu, tedy mimo domov
Skvělá až neuvěřitelná variabilita
První sada opravdu potvrdila, že centrální jednotka má chuť zamrzat, ale jednoduše vyměněno a nový kus pracuje již týdny bez výpadku
0 ×Nahlásit
Jan, Ostrava - Slezská Ostravaflag
Hodnoceno 22.12.2021, varianta iGET SECURITY M4
Ověřený nákup
Aplikace ok
Čidla ok
Instalace ok
Integrovaná siréna ok
Menší dosah dálkového ovladače , radši tedy používám aplikaci …
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09