Obnovit stránku

Recenze iGET SECURITY M5-4G Premium - inteligentní zabezpečovací systém 4G LTE/WiFi/LAN, set

Zajímají Vás názory a recenze na iGET SECURITY M5-4G Premium - inteligentní zabezpečovací systém 4G LTE/WiFi/LAN, set? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 14 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s iGET SECURITY M5-4G Premium - inteligentní zabezpečovací systém 4G LTE/WiFi/LAN, set. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na iGET SECURITY M5-4G Premium - inteligentní zabezpečovací systém 4G LTE/WiFi/LAN, set i vy.
iGET SECURITY M5-4G Premium - inteligentní zabezpečovací systém 4G LTE/WiFi/LAN, set - Centrální jednotka
iGET SECURITY M5-4G Premium - inteligentní zabezpečovací systém 4G LTE/WiFi/LAN, set
Skladem > 5 ks
6 499,-
Do košíku
Miloslav, Poděbradyflag
Hodnoceno 13.10.2023, varianta iGET SECURITY M5-4G Premium - inteligentní zabezpečovací systém 4G LTE/WiFi/LAN, set
Ověřený nákup
Spokojenost. Doporučuji.
Jsem spokojen . Systém funguje tak jak jsem předpokládal. Dokoupil jsem další komponenty (sirény, další pohybové senzory a senzory na dveře a okna. Instalace proběhla bez problémů. Systém funguje DOBŘE až na senzor iGET SECURITY EP1. Proto jen čtyři hvězdičky.
Bohužel senzor iGET SECURITY EP1 se samovolně aktivuje. Tím vlastně "znehodnocuje" celý systém. A nejsem jediný který má s tímto senzorem tyto zkušenosti. Odeslán k reklamaci.
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 01.10.2023, varianta iGET SECURITY M5-4G Premium - inteligentní zabezpečovací systém 4G LTE/WiFi/LAN, set
Ověřený nákup
Ak by sa dalo dám 0
Nefunguje
Zariadenie po narušený priestoru nespustí alarm iba stále odpočítava.
Problém riesim s výrobcom už 6 mesiacov a že je to problém ktorý nevedia vyriešiť. Čiže ak vás budú vykrádať alarm bude ospocitavat ale alarm nespustí
0 ×Nahlásit
Petr, Prahaflag
Hodnoceno 19.09.2023, varianta iGET SECURITY M5-4G Premium - inteligentní zabezpečovací systém 4G LTE/WiFi/LAN, set
Ověřený nákup
- Jednoduchá instalace
- Bezproblémová funkčnost (pokud tedy nemáte obě ruce levé při instalaci). - příznivé ceny příslušenství - pohybová čidla nereagují na každého komára nebo pavouka
- ovládací software je sice funkční, ale chtěl by lehce zpřehlednit
0 ×Nahlásit
Daniel, Hrádekflag
Hodnoceno 14.09.2023, varianta iGET SECURITY M5-4G Premium - inteligentní zabezpečovací systém 4G LTE/WiFi/LAN, set
Ověřený nákup
vyhozene penize
alarm se spousti jak chce
klavesnice funguje az na druhy pokus
nejde se prihlasit do aplikace
..uz se mi nechce pokracovat
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 17.03.2023, varianta iGET SECURITY M5-4G Premium - inteligentní zabezpečovací systém 4G LTE/WiFi/LAN, set
Ověřený nákup
vela pridavnych prvkov, jednoduche parovanie
dokupenie kamier
cesky support, velmi napomocny
alarm sa na zaciatku pouzivania svojvolne zapina
v navode chyba doporucene umiestnenie pre vsetky prvky
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 28.11.2022, varianta iGET SECURITY M5-4G Premium - inteligentní zabezpečovací systém 4G LTE/WiFi/LAN, set
Ověřený nákup
zatím dobré
obraz ve dne i v noci celkem luxus za ty peníze
vysoký dosah senzoru a ovladačů
spojilo se mi s Bluetooth až třeba na desátý pokus při první konfiguraci mám iOS 16
krátké napájecí kabely pro kamery
aplikace by mohla být o malinko vychytanejsi
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 17.04.2022, varianta iGET SECURITY M5-4G Premium - inteligentní zabezpečovací systém 4G LTE/WiFi/LAN, set
Ověřený nákup
Nastavení a párování není složité, všechno funguje na jedničku. Maximální spokojenost.
nic
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 27.03.2022, varianta iGET SECURITY M5-4G Premium - inteligentní zabezpečovací systém 4G LTE/WiFi/LAN, set
Ověřený nákup
ľahko sa spároval
prehľadná aplikácia
v slovenčine
podstatný problém bol v tom, že aplikácia na mobile nikdy nespustila alarm. skúšal som všetky možné povolenia, nastavenia....to že som aktivoval alebo deaktivoval alarm, mi vždy píplo v aplikácii, ale keď sa spustil alarm, tak nikdy a to je tá najpodstatnejšia vec v celom systéme! Technická podpora ani za 2 týždne neodpísala.
0 ×Nahlásit
Vít, Praha 9flag
Hodnoceno 21.02.2022, varianta iGET SECURITY M5-4G Premium - inteligentní zabezpečovací systém 4G LTE/WiFi/LAN, set
Ověřený nákup
Jsem extrémě spokojen
Cena
Funkčnost hned po vybalení, všechno je spárované.
Z fotek to není patrné, ale je to docela bytelný výrobek, byť vyrobený v Číně dle českého návrhu.
Funkční aplikace pro iOS (i renomovanější hráči nabízejí podstatně horší aplikace na ovládání svých výrobků)
Párovatelnost s neomezeným množstvím dalšího příslušenství
Baterie v ovladačí byla buď vybitá nebo nějak špatně funkční - po výměně fungoval
Toto bych považoval spíš za starter set. Po dokoupení dalšího příslušenství na ochranu svého domu jsem se vyšplhal ke 20 000kč. Ale nelituji toho!
0 ×Nahlásit
Petr, Karlovy Vary 17flag
Hodnoceno 28.01.2022, varianta iGET SECURITY M5-4G Premium - inteligentní zabezpečovací systém 4G LTE/WiFi/LAN, set
Ověřený nákup
splňuje vše co má
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12