Obnovit stránku

Recenze IMMAX NEO LITE Smart Security Venkovní kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF, NEW GUI

Zajímají Vás názory a recenze na IMMAX NEO LITE Smart Security Venkovní kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF, NEW GUI? U nás má zatím hodnocení 2,7 z 5 hvězdiček od 14 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s IMMAX NEO LITE Smart Security Venkovní kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF, NEW GUI. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na IMMAX NEO LITE Smart Security Venkovní kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF, NEW GUI i vy.
IMMAX NEO LITE Smart Security Venkovní kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF, NEW GUI - IP kamera
IMMAX NEO LITE Smart Security Venkovní kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF, NEW GUI
Prodej skončil
Pavel, Nový Borflag
Hodnoceno 03.10.2023, varianta IMMAX NEO LITE Smart Security Venkovní kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF, NEW GUI
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dobrá kvalita
0 ×Nahlásit
Jan, Ostrava - Porubaflag
Hodnoceno 19.09.2023, varianta IMMAX NEO LITE Smart Security Venkovní kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF, NEW GUI
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Postupně vybavuji kamerama jeden objekt,jednu kameru mám,funguje skvěle,druhou vracím -asi špatný kus,mám však objednanou další a příští měsíc budu objednávat třetí kameru
0 ×Nahlásit
Jiří, Háj u Duchcovaflag
Hodnoceno 20.02.2023, varianta IMMAX NEO LITE Smart Security Venkovní kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF, NEW GUI
Ověřený nákup
Přijatelný obraz
Docela přijetelný obraz i v noci
Po dvou týdnech odešly u obou kamer napájecí zdroje
Jedna z kamer se jednou za týden odpojí a pomůže pouze restart odpojením napájení
Nelze připojit takřka k níčemu a provoz tuya na Home Assistant je k pláči
Vlastně vždy když se něco zajímavého stane tak kamera negunguje
Vyhozené peníze
0 ×Nahlásit
Jiří, Slušticeflag
Hodnoceno 11.01.2023, varianta IMMAX NEO LITE Smart Security Venkovní kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF, NEW GUI
Ověřený nákup
Díky silné wifi funguje skvěle, bez výpadků...
Sleduje pohyb ve vodorovné ose.
Když se resetuje, nastavuje - je dost hlučná (instrukce křičí z reproduktoru) :)
0 ×Nahlásit
Roman, Praha 5flag
Hodnoceno 23.11.2022, varianta IMMAX NEO LITE Smart Security Venkovní kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF, NEW GUI
Ověřený nákup
poměr cena/výkon
přiměřeně pěkné zobrazení
rychlá reakce servopohonu
lze použít s NVR (kvůli tomu jsem ji chtěl)
využití ONVIF, kvůli kterému jsem kameru kupoval, byl značný boj
nutnost instalace nejprve přes smartphone a wifi
návod neodpovídá skutečnosti
pro amatéry asi obtížná až nemožná instalace
0 ×Nahlásit
Roman, Lužiankyflag
Hodnoceno 15.11.2022, varianta IMMAX NEO LITE Smart Security Venkovní kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF, NEW GUI
Ověřený nákup
Kamera sa pripojila ľahko, ak ide cez wifi, treba mať kvalitný wifi dosah, teda v paneláku , kde je 20wifi v dosahu tam môžu byť problémy , lebo kamera potrebuje dátový tok neprerušovane, čo si na mobile nevšimnete, mobil funguje inak, ten nezhasne, keď má milisekundový výpadok z wifi
Cena je super, lebo má ONVIF /port8899 admin a bez hesla/ takže nahráva do NVR
Podobné parametre majú aj značkové kamery ale za akú cenu.... Uniview 300-500eur, Dahua 500eur -1000, Hikvinson 300-1500 .
predošlý model , teda verzia 2 nemal ONVIF , tento je asi to isté, len vylepšili softvér.
Nemá POe, teda napájanie aj dáta po jednom kábli, ale to vyrieši lacný POE splitter
Niektoré funkcie nejdú tak ako u drahých kamier, je to niečo ako Škoda Favorit a Škoda Superb, obidve Vás odvezú , ale komfort treba priplatiť.
Bohužiaľ po 6 mesiacoch sú len problémy, má 13ks a každá má problémy s pripojením, aj keď sú na lan kábli a nie cez wifi.
EDIT Všetky funkcie postupne prestávajú fungovať, je jedno, či je to ONVIF, otáčanie, tracking , mikrofón, osvetlenie.
Všetko sa kazí, takže reklamujem
0 ×Nahlásit
Ludvík, Plzeňflag
Hodnoceno 29.09.2022, varianta IMMAX NEO LITE Smart Security Venkovní kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF, NEW GUI
Ověřený nákup
Kamera má v nazvu smart, ale úplně pitomá! Nelze nastavit rozsah pohybu. „Super" funkce jako sledování pohybu, hlídka atd jsou nepoužitelné! Po jejich spuštění do pul hodiny čumí kamera bez hnutí do země nebo zdi. Nastavení bodů funguje tak hodinku pak si body rozhasí a čumí zase jinam, vyhozené peníze NEBRAT!!!
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 14.02.2022, varianta IMMAX NEO LITE Smart Security Venkovní kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF, NEW GUI
Ověřený nákup
Naprosté zklamání.
příznivá cena
Pěkné provedení
Nahrává jenom v noci
Sledování přes den pouze SD, jinak pořád jenom načítá video
na podpoře Immaxu mi řekli, že mám pomalé připojení k internetu.
Mé připojení je 220/80 Megabitů.
Jiné kamery co mám mi jedou úplně v pohodě.
Pokud je zapnuto sledování osob, tak přestane fungovat i detekce pohybu
Kameru nutně potřebuji cca na 2 měsíce, potom jde na reklamaci nebo obětuji pořizovací cenu a koupím něco jiného.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 03.02.2022, varianta IMMAX NEO LITE Smart Security Venkovní kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF, NEW GUI
Ověřený nákup
Nefunkcni, nedoporucuji.
hezka
snadne pripojeni k wifi a appce
ok dosvit
nemusim se s ni trapit dal, rychla reklamace
spatne napojeni kamery, funguje jen v noci, kdyz je napajeno IR. behem dne kamera je zapla, ale snimac ne, musime k ni prijit, zakryt ji, dokud se nerozsviti IR a pak kamera zacne fungovat
pres den velmi spatny obraz
ghost image, slevani aktualniho obrazu, pres den nepouzitelne
znacku immax sem mel vzdycky rad, ale tohle je bida
to ze nebude fungovat je jiste jako dane a smrt
v noci, pokud je zapla detekce pohybu, ozije a chova se jak na party, lelkuje sem a tam
ve finale, nepouzitelna
p.s. tahle kamera prosla 'updatem', predchazejici recenze byly to same. spatny produkt
0 ×Nahlásit
Stanislav, Kunice-Vidoviceflag
Hodnoceno 29.01.2022, varianta IMMAX NEO LITE Smart Security Venkovní kamera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF, NEW GUI
Ověřený nákup
Nepoužitelné, vracím
většinu času jen "načítá video stream"
přednastavené polohy se sami posouvají
v noci "má strach" a stále se otáčí nebo zasekává v krajních polohách
i při zapnuté detekci člověka se otáčí za sněhovou vločkou, kapkou, ...
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17