Obnovit stránku

Recenze INDESIT IFWS 4841 JH BL

Zajímají Vás názory a recenze na INDESIT IFWS 4841 JH BL? U nás má zatím hodnocení 5,0 z 5 hvězdiček od 20 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s INDESIT IFWS 4841 JH BL. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na INDESIT IFWS 4841 JH BL i vy.
INDESIT IFWS 4841 JH BL - Vestavná trouba
INDESIT IFWS 4841 JH BL
Skladem > 5 ks
5 799,-
Do košíku
Kateřina, Praha 5 Motolflag
Hodnoceno 04.07.2024, varianta INDESIT IFWS 3841 JH IX
Ověřený nákup
Zatím spokojenost, vše funguje jak má
0 ×Nahlásit
Marie, Osíkflag
Hodnoceno 22.06.2024, varianta INDESIT IFWS 3841 JH IX
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Elektrická vestavěná trouba INDESID byla ihned zapojena. Zatím krásně peče, jsem spokojená. Tuto značku jsem měla i u staré trouby a sloužila 13 let v plném nasazení. Používaná téměř každý den. Palec nahoru.
0 ×Nahlásit
Marta, Prostějovflag
Hodnoceno 17.05.2024, varianta INDESIT IFWS 4841 JH BL
Ověřený nákup
Mám více elektrospotřebičů značky INDESIT již deset let. Odešla mi u staré trouby dvířka. Nyní mám novou troubu stejné značky, která má vyndávací sklo u dvířek, které se mohou umýt i v myčce.
Zatím dobré.
0 ×Nahlásit
Bohuslav, Chomutov 4flag
Hodnoceno 13.05.2024, varianta INDESIT IFWS 4841 JH BL
Ověřený nákup
Naprostý top co se týče cena/výkon. Veliká spokojenost.
Výsuvný pekáč je bomba
Prostorná
Nemá chybu
0 ×Nahlásit
Zdeňka, Tepliceflag
Hodnoceno 25.02.2024, varianta INDESIT IFWS 3841 JH IX
Ověřený nákup
Značku Indesit mám ráda, daří se jim dělat spolehlivé spotřebiče v příjemném designu. Mohu dlouhodobě jedině doporučit!
dobrý poměr cena/výkon
designově velice povedená
všechny možné užitečné funkce
pro někoho může být to, že troubu musí zapojit elektrikář, nemá koncovku do zásuvky
0 ×Nahlásit
Ladislav, Bratislava - Vajnoryflag
Hodnoceno 23.10.2022, varianta INDESIT IFWS 3841 JH IX
Ověřený nákup
teleskopicke vysuvanie 1 plechu
dodany s 2mi plechmi a jednym rostom
pecie rovnomerne
digitalny casovac
tocitko na vyber programu a teploty
ukazuje cas
bez koncovky - treba dokupit alebo pripojit cez svorky
kratsi kabel - tak-tak dociahol k zasuvke za vedlajsou skrinkou
0 ×Nahlásit
Ondřej, Písková Lhotaflag
Hodnoceno 02.06.2022, varianta INDESIT IFWS 3841 JH IX
Ověřený nákup
rychle předehřátá hezká jde do ikea kuchyně, je vidět do celého prostoru trouby ,nízký a vysoký plech kvalitní
nic
0 ×Nahlásit
Jiří, Karlovy Varyflag
Hodnoceno 25.02.2022, varianta INDESIT IFWS 4841 JH BL
Ověřený nákup
Design
Funkce
Intuitivní ovládání
Oranžový displej, modrá je večer špatně
Parní funkce
Výborná cena v poměru s užitnou hodnotou
Velmi rychlý předehřev cca 3-4 minuty na 180°
Množství vody dle návodu, 200ml, vydrží cca 15-20 minut, musí se průběžně dodávat a to se bohužel nikde nedozvíte. Ani na stránkách výrobce
0 ×Nahlásit
Anastázia, Šamorínflag
Hodnoceno 05.01.2022, varianta INDESIT IFWS 4841 JH BL
Ověřený nákup
Absolútne postačujúce
Pri výpadku napájania zabudované hodinky sa tiež resetujú. Nemá na ne žiadny záložný zdroj.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01