Obnovit stránku

Recenze Intel Core i7-12700K

Zajímají Vás názory a recenze na Intel Core i7-12700K? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 41 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Intel Core i7-12700K. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Intel Core i7-12700K i vy.
Intel Core i7-12700K - Procesor
Intel Core i7-12700K
Skladem > 5 ks
6 519,-
Do košíku
Ondřej, Rychnovekflag
Hodnoceno 13.06.2024, varianta Intel Core i7-12700K
Ověřený nákup
nic
0 ×Nahlásit
Dávid, Kyselicaflag
Hodnoceno 29.12.2023, varianta Intel Core i7-12700K
Ověřený nákup
bez problemov
zatial nič
0 ×Nahlásit
Juraj, Trenčínflag
Hodnoceno 11.10.2023, varianta Intel Core i7-12700K
Ověřený nákup
Fachá jak má
0 ×Nahlásit
Martin, Jankovflag
Hodnoceno 11.09.2023, varianta Intel Core i7-12700K
Ověřený nákup
Za dobu používání bez problému
Dobrá kvalita
Bez problému
0 ×Nahlásit
Tomáš, Šamorínflag
Hodnoceno 27.07.2023, varianta Intel Core i7-12700K
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Je to Intel Core i7-12700K...
0 ×Nahlásit
Michal, Pardubice 9flag
Hodnoceno 10.03.2023, varianta Intel Core i7-12700K
Ověřený nákup
Výkon
Nízké teploty
Podpora DDR5
0 ×Nahlásit
Ondřej, Odolena Vodaflag
Hodnoceno 07.12.2022, varianta Intel Core i7-12700K
Ověřený nákup
Původně jsem se bál možnosti prohnutí (zmíněno v pár recenzích i v zahraničí), ale k žádnému nedošlo, chladím vodním chlazením NXZ Kraken Z63. Teploty se i při max vytížení nedostanou nad 60 stupňů. Během hraní jsou teploty na 45 max. Přešel jsem z 7700k a rozdíl při novějších hrách je extremní. Nárůst až 50% FPS při novějších hrách na 1440p, které nejsou stavěné na starší komponenty, se stejnou GPU (1080ti). Příklad Elden Ring/Gotham Knights - původně nestabilní FPS, chvílemi i pod 30. S Tímto CPU naprosto stabilních 60+ FPS. Podobných hodnot se zřejmě dá doshánout i s 12600k, díky vysoké frekvence
Teploty
Výkonnostní a efektivní jádra
Maximální stabilní frekvence
Spotřeba (jen při max vytížení, s výkonem, na který jede je spotřeba pořád minimální)
0 ×Nahlásit
Robert, Havlickuv Brodflag
Hodnoceno 30.05.2022, varianta Intel Core i7-12700K
Ověřený nákup
edit: Odisla mi na vodnikovi pumpa, preto som cpu nevedel uchladit. Teraz mam na nom Arctic freezer 34 Esports duo a v pohode aj vzduchom ma v hrach 50-55 stupnov a v plnej zatazi v stress teste 70 stupnov aj po 5 minutach.
extra vykon oproti i7 8700K je citit v hrach aj aplikaciach (takyto medzigeneracny rast vykonu u intelu dlhe roky nebol)
cena/vykon
moznost vyuzitia starsich DDR4 na niektorych zakladnych doskach
je mozne ze starsi chladic nevyuzijete, alebo budete musiet dokupit podlozku
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 14.04.2022, varianta Intel Core i7-12700K
Ověřený nákup
stock 12700K vs overclocked 8700K - v priemere niečo málo pod 50% nárast výkonu v aplikáciach (test s Blender Cycles (tam render rýchlejší o cca 60%, brutal), simulácie v Realflow, Marvelous Design) + pri všetkom o dosť lepšie teploty ako pretaktovaný i7 8700K. Neviem ako je na tom v hrách, fičím na Switchi :P Jednen z naj. upgradov procesora u mňa ever, za prijateľnú cenu. Super.
teploty
výkon
integrovaná gpu sa vždy hodí
-
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09