Obnovit stránku

Recenze iPhone 15 256GB modrá

Zajímají Vás názory a recenze na iPhone 15 256GB modrá? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 161 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s iPhone 15 256GB modrá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na iPhone 15 256GB modrá i vy.
iPhone 15 256GB modrá - Mobilní telefon
iPhone 15 256GB modrá
Skladem > 5 ks
25 990,-
Do košíku
Jan, Hradešínflag
Hodnoceno 21.04.2024, varianta iPhone 15 128GB černá
Ověřený nákup
Přechod z Android na Apple
Super foťák
Vynikající funkce videa Cinematic Mode
Natavení telefonu není intuitivní, člověk si musí zjistit různé funkce a zapnout si je. U Androidu jsou již zaplé
0 ×Nahlásit
František, Svidnikflag
Hodnoceno 19.04.2024, varianta iPhone 15 128GB černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nebudem popisovať zariadenie, na to sú iný odborníci. Telefóny Apple sú vynikajúce. Stále je tam však čo zlepšovať. Znova si však kúpim telefón od tejto značky.
0 ×Nahlásit
Zákazník, Dymokuryflag
Hodnoceno 18.04.2024, varianta iPhone 15 128GB modrá
Ověřený nákup
Prostě Apple, to se nedá říct jinak, kvalita, spolehlivost, skvělé zpracování. Akorát EU by zasloužila nakopat za ty nesmyslná nařízení, která dělají z iOS další nebezpečný Android... Zajímalo by mě, kolik lidí v EU povolí instalaci aplikací z webu nebo jiných obchodů, já to okamžitě zakázala a i kdyby jiný obchod platil uživatelům za stažení app od nich, pro mě je pouze originální App Store.
Tradiční Apple kvalita
Pěkná barva
Základní model, který ale strčí do kapsy i dražší konkurenci
Skvělý ekosystém
Místo širokoúhlého by mohl být teleobjektiv
0 ×Nahlásit
Michal, Jeseniceflag
Hodnoceno 18.04.2024, varianta iPhone 15 128GB černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
USB c výhoda nebo nevýhoda? Prodává se bez nabíječky, jen s usb c kabelem.
oproti předchozímu XR je opravdu rychlejší s lepším diplejem a foťákem. Je také o pár milimetrů menší a lehčí, 128 mega stačí na 6000 fotek, 90 aplikací, 120 videí a 700 skladeb. Komu je to málo, tak musí jít do paměti 256 M
0 ×Nahlásit
Tereza, Litvínovflag
Hodnoceno 15.04.2024, varianta iPhone 15 128GB modrá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
výdrž
vzhled
usb-c
dynamic island
fotoaparát
0 ×Nahlásit
Oldřich, praha 10 - malešiceflag
Hodnoceno 13.04.2024, varianta iPhone 15 128GB černá
Ověřený nákup
Přišel jsem s iPhone 12 na iPhone 15 prostě super
0 ×Nahlásit
Lukáš, Bukovanyflag
Hodnoceno 11.04.2024, varianta iPhone 15 128GB černá
Ověřený nákup
Přecházel jsem po x letech se Samsung telefony na iPhone a musím říct, že jsem maximálně spokojený. Líbí se mi rychlost systému. Přenos aplikací, fotek a jiných médií či kontaktů z Androidu přes aplikaci byl rychlý a bezproblémový. Chvíli jsem tápal, jen je to úplně jiný operační systém než android, ale po pár dnech jsem se do toho dostal. Momentálně jsem s iPhonem maximálně spokojený.
Rychlost iOS
USB-C
Fotoaparát
Dynamic Island
Face ID
0 ×Nahlásit
Jozef, Brno 21flag
Hodnoceno 06.04.2024, varianta iPhone 15 256GB růžová
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
fotak
0 ×Nahlásit
Jan, Kladnoflag
Hodnoceno 06.04.2024, varianta iPhone 15 128GB černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Kvalita provedení
Výdrž baterie lehce pod průměrem
0 ×Nahlásit
Václav, Praha 6 - Ruzyněflag
Hodnoceno 02.04.2024, varianta iPhone 15 128GB černá
Ověřený nákup
Apple. Funguje. Snadny prenos.
Trochu o fous lepsi nez iPhone 14, oproti 12 zas rychlejsi.
Nemam. Vim co kupuji i za tu cenu.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01