Obnovit stránku

Recenze iQtech SmartLife WS024, chytrý Wi-Fi zásuvkový adaptér s ochranným kolíkem, 16 A, měření spotřeby

Zajímají Vás názory a recenze na iQtech SmartLife WS024, chytrý Wi-Fi zásuvkový adaptér s ochranným kolíkem, 16 A, měření spotřeby? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 23 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s iQtech SmartLife WS024, chytrý Wi-Fi zásuvkový adaptér s ochranným kolíkem, 16 A, měření spotřeby. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na iQtech SmartLife WS024, chytrý Wi-Fi zásuvkový adaptér s ochranným kolíkem, 16 A, měření spotřeby i vy.
iQtech SmartLife WS024, chytrý Wi-Fi zásuvkový adaptér s ochranným kolíkem, 16 A, měření spotřeby - WiFi adaptér
iQtech SmartLife WS024, chytrý Wi-Fi zásuvkový adaptér s ochranným kolíkem, 16 A, měření spotřeby
Skladem > 10 ks
469,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 04.01.2024, varianta iQtech SmartLife WS024, chytrý Wi-Fi zásuvkový adaptér s ochranným kolíkem, 16 A, měření spotřeby
Ověřený nákup
zakoupeno opakovaně, jsme spokojeni
jeden kus nám mírně propouští proud, je to znát na světelném řetězu. Spotřeba 0 a nehřeje se.
0 ×Nahlásit
Jiří, Vlašimflag
Hodnoceno 22.10.2022, varianta iQtech SmartLife WS024, chytrý Wi-Fi zásuvkový adaptér s ochranným kolíkem, 16 A, měření spotřeby
Ověřený nákup
Funguje
Minulý rok jsem koupil několik těchto zásuvek a super 5*. Bohužel tento rok přišel nový model a je to všechno špatně. Nebudu popisovat, že vypadá trochu jinak než na fotkách a na krabičce. Co je ale největší problém? Při otevření aplikace ukazoval loňský model aktuální stav, zda je zásuvka on a nebo off a hned jsem věděl, která běží a která je vypnutá. Pokud jich máte v aplikaci více, je to nutné. Co ukazuje tato nová zasuvka? Nic, prostě nic. Nemáte žadný okamžitý přehled o stavu. Takže zpátky do pravěku a jdu hledat jinou😂
0 ×Nahlásit
Petr, Třebíč - Podklášteříflag
Hodnoceno 11.10.2022, varianta iQtech SmartLife WS024, chytrý Wi-Fi zásuvkový adaptér s ochranným kolíkem, 16 A, měření spotřeby
Ověřený nákup
V recenzích se objevuje informace, že je nebezpečná životu a odporuje normám. Mám elektrotechnické vzdělání a není to pravda, je to laické tvrzení učiněné na základě toho, že rozepíná obvod v pravé dírce, kde mají češi většinou zapojen nulový vodič. Tak to norma doporučuje jako národní zvyklost, ale nevyžaduje a ve Francii, kde mají stejné zásuvky (a větší trh) je to třeba naopak. Bezpečnost to žádným způsobem nenarušuje. Spotřebiče třídy I (s kolíkem) jsou stále uzemněné přes kolík a jsou tak plně bezpečné. Spotřebiče třídy II (bez kolíku) mají vidlici, která jde zapojít do zásývky tak i tak a je jim jedno, kde mají připojenu fázi, nemají žádnou vodivou část a jsou plně bezpečné. Po vypnutí zásuvky tak může zařízení zůstat pod napětím, ale to nijak nevadí a nestává se nebezpečným. Jen při případné práci na zařízení, tedy jeho rozdělání, kdy se zpřístupní živé části, by mohlo dojít k ohrožení. Jenže každý elektrotechnik ví, že elektronické vypnutí zařízení není bezpečné a musí se před takovou prací odpojit (v našem případě vytáhnout ze zásuvky). Jen moula by považoval za bezpečné pouhé elektronické vypnutí, nota bene které lze ovládat na dálku přes internet a je jedno, zda rozpojuje obvod v pravé nebo levé dírce.
Spolehlivě funguje
Měří spotřebu
Ovládá se přes WiFi
Je připojená k internetu, lze ji ovládat i mimo domov.
Rozepíná nulový vodič místo fázového.
Ovládací aplikace není moc hezká.
Graf spotřeby má nejmenší rozlišení 1 den.
0 ×Nahlásit
Ján, Slov. Lupcaflag
Hodnoceno 01.10.2022, varianta iQtech SmartLife WS024, chytrý Wi-Fi zásuvkový adaptér s ochranným kolíkem, 16 A, měření spotřeby
Ověřený nákup
odporúčam každému kto chce ovládať na diaľku zásuvku, funguje spoľahlivo (mám 4 kusy)
aplikácia Smart Life (len pre istotu :) )
0 ×Nahlásit
Kateřina, Brumov-Bylniceflag
Hodnoceno 08.06.2022, varianta iQtech SmartLife WS024, chytrý Wi-Fi zásuvkový adaptér s ochranným kolíkem, 16 A, měření spotřeby
Ověřený nákup
Jednoduchá montáž
Spolehlivé
Cena
Určitě doporučuji
Nevím
0 ×Nahlásit
Luboš, Praha 3flag
Hodnoceno 31.03.2022, varianta iQtech SmartLife WS024, chytrý Wi-Fi zásuvkový adaptér s ochranným kolíkem, 16 A, měření spotřeby
Ověřený nákup
Funguje
starý firmware
nepřesně měří
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 25.03.2022, varianta iQtech SmartLife WS024, chytrý Wi-Fi zásuvkový adaptér s ochranným kolíkem, 16 A, měření spotřeby
Ověřený nákup
První zásuvku jsem koupil někdy v listopadu 2021 a po vyzkoušení jsem chtěl dokoupit další dvě. Ty byly skladem až v březnu 2022, v pořádku, chápu. Ale proč má nově zakoupené zboží několikanásobně starší FW než to zakoupené dřív? Na funkci to vliv snad nemá, ale jiný design a jinak vypadající ovládání v aplikaci je pruda. Aktualizaci FW jsem samozřejmě zkoušel, píše, že je aktuí.
funguje spolehlivě
snadné přidání k již existujícím
nově koupený výrobek má starší FW
0 ×Nahlásit
David, Hostiviceflag
Hodnoceno 17.12.2021, varianta iQtech SmartLife WS024, chytrý Wi-Fi zásuvkový adaptér s ochranným kolíkem, 16 A, měření spotřeby
Ověřený nákup
Funguje spolehlivě
Malé rozměry
Nejde zaregistrovat k jiným IoT službám
0 ×Nahlásit
Petr, Miloviceflag
Hodnoceno 07.12.2021, varianta iQtech SmartLife WS024, chytrý Wi-Fi zásuvkový adaptér s ochranným kolíkem, 16 A, měření spotřeby
Ověřený nákup
Funguje výborně, časovač, měření a historie spotřeby, snadné nastavení, boční tlačítko
0 ×Nahlásit
Miroslav, Krajkováflag
Hodnoceno 30.11.2021, varianta iQtech SmartLife WS024, chytrý Wi-Fi zásuvkový adaptér s ochranným kolíkem, 16 A, měření spotřeby
Ověřený nákup
Vše skoro bez problémů. Jen na aplikaci by neškodilo trochu zapracovat. Kdyby rozpojovala fázi, tak nemám co vážnějšího vytknout. To je jediný nedostatek, ale naprosto zásadní. Z jinak super výrobku se takto stala zdraví i život ohrožující věc.
Funguje jak má. Žádný problém.
Je malá a nepřekáží.
Za tuto cenu má docela dost funkcí
Rozpojuje nulový vodič místo fáze a spotřebič je tak neustále pod napětím. Tím je velmi nebezpečný, protože od vypnutého spotřebiče nikdo neočekává, že je neustále pod napětím.
Přestože bez problémů funguje a za dobrou cenu, jeho použití je z důvodu bezpečnosti silně omezeno.
Doporučuji se tomuto výrobku vyhnout. Riziko úrazu nebo i smrti nestojí za pár korun navíc, za konkurenční výrobek.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14