Obnovit stránku

Recenze Isostar láhev, 1000ml stříbrná

Zajímají Vás názory a recenze na Isostar láhev, 1000ml stříbrná? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 44 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Isostar láhev, 1000ml stříbrná. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Isostar láhev, 1000ml stříbrná i vy.
Isostar láhev, 1000ml stříbrná - Láhev na pití
Isostar láhev, 1000ml stříbrná
Skladem > 10 ks
139,-
Do košíku
Jakub, Varnsdorfflag
Hodnoceno 28.06.2024, varianta Isostar láhev, 1000ml stříbrná
Ověřený nákup
Pevná a funkční
nic
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 25.06.2024, varianta Isostar láhev, 1000ml stříbrná
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Balení nevyhovujíci
0 ×Nahlásit
Jan, Prahaflag
Hodnoceno 05.06.2024, varianta Isostar bidon, 1000ml turquoise
Ověřený nákup
Cena
materiál nádoby
materiál víčka moc nevydrží
0 ×Nahlásit
Jan, Prahaflag
Hodnoceno 14.05.2024, varianta Isostar láhev, 1000ml černá
Ověřený nákup
poměr cena/výkon
0 ×Nahlásit
Milan, Úľany nad Žitavouflag
Hodnoceno 21.04.2024, varianta Isostar bidon, 1000ml turquoise
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Litrový objem za dobrú cenu
0 ×Nahlásit
Róbert, Popradflag
Hodnoceno 15.04.2024, varianta Isostar láhev, 1000ml stříbrná
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Mam co som potreboval, takze asi tak. Privital by som vacsi farebny vyber.
Moze ist do micky
Objem
Drziaky na bicykel, ktore su mensie alebo uzsie tak je to tak na tesno pre pohodlne pouzivanie
0 ×Nahlásit
Pavel, Všestudyflag
Hodnoceno 22.03.2024, varianta Isostar bidon, 1000ml turquoise
Ověřený nákup
kvalitní material
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 5flag
Hodnoceno 10.02.2024, varianta Isostar bidon, 1000ml turquoise
Ověřený nákup
Kvalitní plast
Barva. ladí mi ke kolu :)
přišla nezabalená do Alzaboxu, nechápu, že zabalí světlo, ale nechají volně láhev, ze které se pije.
0 ×Nahlásit
Jan, Dobříšflag
Hodnoceno 08.10.2023, varianta Isostar láhev, 1000ml stříbrná
Ověřený nákup
Měkký plast, takže vydrží i nějaký ten pád, aniž by praskla
1l objem
Stále těsná
Při pití si uzávěr snadno přiškrtíte, jde hodně zlehka. Pro někoho to může být naopak výhoda. Je to věc názoru.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 30.09.2023, varianta Isostar láhev, 1000ml černá
Ověřený nákup
Láhev má super objem, design a je praktická na cesty. Uzavíratelný ventil je velmi užitečný. S láhví jsem maximálně spokojen
Objem 1l je výhoda
Praktická na cesty
Uzavíratelný ventil
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08