Obnovit stránku

Recenze JBL Wave Beam černá

Zajímají Vás názory a recenze na JBL Wave Beam černá? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 197 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s JBL Wave Beam černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na JBL Wave Beam černá i vy.
JBL Wave Beam černá - Bezdrátová sluchátka
JBL Wave Beam černá
Skladem > 5 ks
1 989,-
Do košíku
Miroslav, Chýněflag
Hodnoceno 22.05.2024, varianta JBL Wave Beam bílá
Ověřený nákup
Kdybych mohl, vrátím je.
zvuk průměr, žádná hitparáda, ale hrajou
nejsem schopný vyndat sluchátka z nabíjecího obalu, aniž by mi nevypadly na zem. Víčko se otevírá málo a nejdou mi uchopit
USB-C - mám všechno micro USB, ale za to si můžu sám
při žvýkání nebo mluvení se uvolňují
0 ×Nahlásit
Marek, Doľanyflag
Hodnoceno 08.05.2024, varianta JBL Wave Beam černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Mam ich mesiac, dobrý zvuk na danú cenu, rýchle pripojenie
0 ×Nahlásit
Dana, Malý Šarišflag
Hodnoceno 24.04.2024, varianta JBL Wave Beam černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Funkčný, pekný dizajn.
0 ×Nahlásit
Oldřich, Jeníkoviceflag
Hodnoceno 17.04.2024, varianta JBL Wave Beam černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Kvalitní poslech hudby při práci, dlouhá výdrž na nabití. Maximální spokojenost
0 ×Nahlásit
Tomáš, Rohovládova Běláflag
Hodnoceno 22.03.2024, varianta JBL Wave Beam černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Skvělý zvuk
Rychlé nabíjení
Ambient aware naprosto krásně funguje
Zatím žádné
0 ×Nahlásit
Pavol, Bernolákovoflag
Hodnoceno 19.03.2024, varianta JBL Wave Beam černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Toto su moje uz druhe sluchadla od JBL a opat milo prekvapili. Skvelou rychlostou pripojenia k iphonu aj k macbooku. Ma uzasny zvul. Mikrofon funguje a protistrana ma pocuje jasne a zretelne. Stuple mi v usiach sedia aj pri behani a nevypadavaju. Vrelo odporucam.
0 ×Nahlásit
Martin, Prahaflag
Hodnoceno 12.03.2024, varianta JBL Wave Beam černá
Ověřený nákup
pěkný vzhed
supr drží v uchu
nutnost aplikace
svévolné vybijení (i u vyměněného kusu), raději se vrátím ke kabelu
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 12.03.2024, varianta JBL Wave Beam černá
Ověřený nákup
Malé, kompaktné, dlhá vydrž
Led indikátor
Kvalita zvuku obstojná
Nesedeli mi nastavce ( gumičky, použil som s iných slúchadiel )
Cena
0 ×Nahlásit
Šimon, Skalice nad Svitavouflag
Hodnoceno 12.03.2024, varianta JBL Wave Beam černá
Ověřený nákup
Silně nedoporučuji. Mám je 2 dny a jsou s jimi jenom problémy. Bolí mě z nich uši, zvuk je horší než otřesný. Moje doporučení: Nekupujte.
Používá kábl typu C
Nabíjí se rychle a vydrží
Otřesný zvuk
Drahé
problémy s spojením
potřebujete aplikaci
Bolí s nich uši a nesedí správě
0 ×Nahlásit
Jan, Plzeňflag
Hodnoceno 10.03.2024, varianta JBL Wave Beam černá
Ověřený nákup
design
zvuk pri pouziti aplikace lze dobre doladit
vydrz
nedrzi v usich, jakekoli skousnuti, pohyb hlavou apod. uvolnuje sluchatka a ztraci se jinak dobry zvuk; to ze nedrzi je dost podstatne minus
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB06