Obnovit stránku

Recenze Jízdenky, prosím! Evropa

Zajímají Vás názory a recenze na Jízdenky, prosím! Evropa? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 74 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Jízdenky, prosím! Evropa. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Jízdenky, prosím! Evropa i vy.
Jízdenky, prosím! Evropa - Desková hra
Jízdenky, prosím! Evropa
Skladem > 5 ks
1 029,-
Do košíku
Lukáš, Javorniceflag
Hodnoceno 14.05.2024, varianta Jízdenky, prosím! USA
Ověřený nákup
Za mě super,rádi hrajeme
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 03.05.2024, varianta Jízdenky, prosím! Vlak duchů
Ověřený nákup
zábavná hra i pro dospělé
0 ×Nahlásit
Libor, Lužnáflag
Hodnoceno 04.04.2024, varianta Jízdenky, prosím! Legacy: Legendy západu
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pro ty, kdo jízdenky prosím už znají je to super zpestření. Kampaň lze hrát pouze jednou, protože v průběhu hry dochází ke znehodnocování komponentů, ale zase je poměrně dlouhá.
0 ×Nahlásit
Zuzana, Bratislava - Dúbravkaflag
Hodnoceno 28.01.2024, varianta Jízdenky, prosím! Evropa
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
cena, skvelá hra
0 ×Nahlásit
Iveta, Kežmarokflag
Hodnoceno 03.01.2024, varianta Jízdenky, prosím! Evropa
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Výborná spoločenská hra pre celú rodinu.
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 2flag
Hodnoceno 19.12.2023, varianta Jízdenky, prosím! Japonsko a Itálie
Ověřený nákup
Japonsko je ze sady Jízdenky prosím nejrychlejší hra
Itálie je zábavná, člověk se naučí její geografii
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 01.12.2023, varianta Jízdenky, prosím! Evropa
Ověřený nákup
Jednoduchá hra na pochopení s fajn herní mechanikou, hodně baví a věřím že zaujme herní začátečníky i zkušené hráče
0 ×Nahlásit
Ondřej, Brno-Slatina (okres Brno-město)flag
Hodnoceno 13.11.2023, varianta Jízdenky, prosím! Londýn
Ověřený nákup
Zábavné. Vyrovnané
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 01.09.2023, varianta Jízdenky, prosím! Asie
Ověřený nákup
Super rozšíření, pokud vás hra už přestává bavit v základní verzi. Hru skvěle oživí.
Cena
Další možnosti hraní
0 ×Nahlásit
Petr, Prahaflag
Hodnoceno 07.07.2023, varianta Jízdenky, prosím! Evropa
Ověřený nákup
Skvělá společenská hra pro celou rodinu. Jednoduchá pravidla a návyková hratelnost. Určitě si pořídíme i rozšíření. Doporučuji.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17