Obnovit stránku

Recenze Kärcher WD 2 Plus V-12/4/18

Zajímají Vás názory a recenze na Kärcher WD 2 Plus V-12/4/18 ? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 24 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Kärcher WD 2 Plus V-12/4/18 . Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Kärcher WD 2 Plus V-12/4/18 i vy.
Kärcher WD 2 Plus V-12/4/18  - Průmyslový vysavač
Kärcher WD 2 Plus V-12/4/18
Skladem > 5 ks
1 659,-
1 559,-
Do košíku
Adina Foxová, Mirošoviceflag
Hodnoceno 10.03.2024, varianta Kärcher WD 2 Plus V-12/4/18
Ověřený nákup
Spolehlivy
Uz me zachranil kdyz vytekla pracka - vysavani vody je pecka
Dobre jezdi
Prislusenstvi je presne akorat to, co clovek potrebuje
Nenasla jsem zatim ty spravne sacky k vysavaci
0 ×Nahlásit
Roman, Bratislavaflag
Hodnoceno 10.01.2024, varianta Kärcher WD 2 Plus V-12/4/18
Ověřený nákup
napriek zopar negativam je to skvely vysavac, v danej cenovej kategorii bez konkurencie
skvely vykon
horsia ergonomia a menej kvalitne prevedenie
0 ×Nahlásit
Milan, Úľany nad Žitavouflag
Hodnoceno 25.12.2023, varianta Kärcher WD 2 Plus V-12/4/18
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Je obojživelník
Dobrý výkon
0 ×Nahlásit
Zdeňka, Praha 5 - Košířeflag
Hodnoceno 15.11.2023, varianta Kärcher WD 2 Plus V-12/4/18
Ověřený nákup
Dobrý výkon
Poměr cena výkon
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 01.07.2023, varianta Kärcher WD 2 Plus V-12/4/18
Ověřený nákup
dobrý výkon
je lehounký a jednoduše se s ním manipuluje
na to, že je určený i do auta a do garáže mi přijde, že kabel je dost krátký
velmi hlučný
všechno je z plastu, jsem zvědavá jak dlouho hadice a její součásti vydrží
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 26.06.2023, varianta Kärcher WD 2 Plus V-12/4/18
Ověřený nákup
Perfektní průmyslový vysavač. Mám pocit že saje víc než výkonově silnější "hezké bytové" vysavače, takže používám normálně v bytě jako doplňující vysavač k robotickému (používali jsme jako hlavní). A má až neuvěřitelnou kapacitu.
0 ×Nahlásit
Tomáš, Trnavaflag
Hodnoceno 01.10.2022, varianta Kärcher WD 2 Plus V-12/4/18
Ověřený nákup
cena
vykon
kvalita
0 ×Nahlásit
Dávid, Bratislavaflag
Hodnoceno 23.09.2022, varianta Kärcher WD 2 Plus V-12/4/18
Ověřený nákup
Prekvapujuco vykonny a velmi efektivny vysavac. Je aj prijemne skladny, cim je pre mna skvely na domace pouzitie. Dufam, ze sa nezlomia trubice ci nepraskne spodna (vysavacia) cast..
Velky objem zbernej nadoby (cela spodna cast korpusu)
Nizka celkova vaha
Kolieska - vysavac sa hladko posuva po koberci aj po parketach
Silny vykon - (polo-)prazdny vysavac sa po zapnuti trochu pohne, lebo jeho "vyfuk" funguje ako "letecka" tryska
Priestor na snuru (da sa pohodlne omotat okolo korpusu)
Drziaky (2ks) na extra nadstavce na vrchnej casti korpusu
Prakticky drziak
Vysavacia cast (ta co sa dotyka podlahy) je dvoj-dielna, a teda sa da lepsie cistit - a je mala, takze sa s nou viem dostat takmer vsade
Absencia regulacie vykonu
Trubice su iba nastokavacie, bez aretacie a rozmerovo (svojim priemerom) mi na ne nepasuju koncovky zo ziadneho ineho vysavaca, co som kedy mal
Spodna cast (ta co sa dotyka podlahy) posobi trochu lacnejsie a chatrnejsie, nez som cakal
0 ×Nahlásit
ALARMOVÉ SYSTÉMY CZ, s.r.o., Praha 4flag
Hodnoceno 07.09.2022, varianta Kärcher WD 2 Plus V-12/4/18
Ověřený nákup
lehký
výkonný
nemá regulaci výkonu
tyč je plastová
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 08.08.2022, varianta Kärcher WD 2 Plus V-12/4/18
Ověřený nákup
must have pro domacnost se zviratama
paradne saje
jednoduchy na obsluhu
pomer cena vykon 👍
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07