Obnovit stránku

Recenze Keen Koven Wp Men black/drizzle EU 46

Zajímají Vás názory a recenze na Keen Koven Wp Men black/drizzle EU 46? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 31 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Keen Koven Wp Men black/drizzle EU 46. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Keen Koven Wp Men black/drizzle EU 46 i vy.
Keen Koven Wp Men black/drizzle EU 46 - Trekové boty
Keen Koven Wp Men black/drizzle EU 46
Na objednávku – termín upřesníme
2 898,-
Do košíku
Tomáš Raška, Praha 18flag
Hodnoceno 22.07.2024, varianta Keen Koven Wp Men black/drizzle EU 46
Ověřený nákup
Dokonalé
Naprosto perfektně sedí na noze
Ani při prvním použití žádné otlaky nebo puchýře
Skvělé zpracování
žádné
0 ×Nahlásit
Miroslav, Mladá Boleslavflag
Hodnoceno 17.06.2024, varianta Keen Koven Wp Men black/drizzle EU 43
Ověřený nákup
Pohodlna
Leva bota menši
0 ×Nahlásit
Václav, Bohutínflag
Hodnoceno 27.09.2023, varianta Keen Koven Wp Men black/drizzle EU 42,5
Ověřený nákup
Pohodlne
Odolne
Kvalitni zpracovani
0 ×Nahlásit
Martin, Ústí nad Orlicí 1flag
Hodnoceno 24.07.2023, varianta Keen Koven Wp Men black/drizzle EU 46
Ověřený nákup
Moje prvé turistické topánky. Mám ich niečo cez 3 roky prejdene niekolko stoviek kilometrov v roznych podmienkach na svete resp. od púšte do hor. Dobre držia na nohe, však sa mi nedávno začali trhať na hornej časti. Podrážka drží, noha je v topánke pevná, pohodlný došľap.
vodeodolnost,
cena, kvalita
mam nohy v relatívnom suchu pritom mám problém že sa mi dosť potia, takže pre mňa veľké plus
Trvalo mi asi +50km kým sa mi topánka prispôsobila nohe. Začínať na malých výletoch. Neodporúčam po nákupe ísť hneď na dlhší prechod.
0 ×Nahlásit
Peter, Praha 10 - Záběhliceflag
Hodnoceno 02.07.2023, varianta Keen Koven Wp Men black/drizzle EU 42
Ověřený nákup
pevná obuv
pro běžné nošení i lehčí terén
půl roku používání každý den bez problémů
v jedné botě bylo malinko nedokonalé opracování, možná vadný kus, vyřešeno jinou preciznější vložkou
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 12.06.2023, varianta Keen Koven Wp Men black/drizzle EU 43
Ověřený nákup
Kvalitní zpracování
Kožené části
Membrány
Pro širokou nohu
Nemusí všem sedět
0 ×Nahlásit
Hana, Praha 9 - Kyjeflag
Hodnoceno 13.01.2023, varianta Keen Koven Wp Men black/drizzle EU 46
Ověřený nákup
Celkem pěkné boty
Bohužel vůbec neodpovídá velikost
0 ×Nahlásit
Václav, Sloupniceflag
Hodnoceno 05.01.2023, varianta Keen Koven Wp Men black/drizzle EU 44,5
Ověřený nákup
padnou
pevné
0 ×Nahlásit
Jakub, Prahaflag
Hodnoceno 29.12.2022, varianta Keen Koven Wp Men black/drizzle EU 43
Ověřený nákup
vhodné pro širší nohu. fotka po 3 měsících intenzivního použivani
lehké ale odolné trekovky
dlouho vydrží
velmi pohodlné
Zatim nic
0 ×Nahlásit
Petr, Čelákoviceflag
Hodnoceno 24.10.2022, varianta Keen Koven Wp Men black/drizzle EU 44
Ověřený nákup
Velmi lehké boty
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19