Obnovit stránku

Recenze Kidizoom Duo MX 5.0 modrý

Zajímají Vás názory a recenze na Kidizoom Duo MX 5.0 modrý? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 26 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Kidizoom Duo MX 5.0 modrý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Kidizoom Duo MX 5.0 modrý i vy.
Kidizoom Duo MX 5.0 modrý - Dětský fotoaparát
Kidizoom Duo MX 5.0 modrý
Skladem > 5 ks
1 829,-
Do košíku
Zdeněk, Hostiviceflag
Hodnoceno 24.03.2024, varianta Kidizoom Duo MX 5.0 modrý
Ověřený nákup
Pro děti cca 5 let je tento fotoaparát naprosto ideální. Snímá různé pokrouceniny a je legrace.
-
0 ×Nahlásit
Václav, Bohutínflag
Hodnoceno 27.09.2023, varianta Kidizoom Duo MX 5.0 modrý
Ověřený nákup
Kvalitni zpracovani
Prezil jiz nekolik padu
Obstojne fotky
Moznost “vtipnych” efektu
Hry
0 ×Nahlásit
Vladimír, Malý Újezdflag
Hodnoceno 08.09.2023, varianta Kidizoom Duo MX 5.0 modrý
Ověřený nákup
děti jsou nadšené
0 ×Nahlásit
Lenka, Bruntál 1flag
Hodnoceno 04.09.2023, varianta Kidizoom Duo MX 5.0 modrý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pozor jakou paměťovou kartu použijete! Stalo se mi, že jedna 16GB se zahřívala natolik, že byla velmi horká a rychle i vybíjela baterie, kdoví, co se mohlo ještě stát! Po použití jiné paměť. karty vše v pořádku. Výrobek dítě dobře zabaví, nevýhodou jsou baterie, které se vybijí brzy.
multifunkční výrobek nejen na fotografování, video, hry, zabaví dítě ve věku od 4-8 let
ne každá mikro SD karta sedí, nemožnost dobíjení foťáku přes nabíječku/USB, baterie nevýhodou, jsou rychle vybité.
0 ×Nahlásit
Pavel, Rohovflag
Hodnoceno 29.08.2023, varianta Kidizoom Duo MX 5.0 modrý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
ok
0 ×Nahlásit
Barbora, Bašťflag
Hodnoceno 28.06.2023, varianta Kidizoom Duo MX 5.0 modrý
Ověřený nákup
Jednoduché intuitivní ovládání. Již 2 leté dítě si s ním vyhraje.
0 ×Nahlásit
Adam, Dubňanyflag
Hodnoceno 12.06.2023, varianta Kidizoom Duo MX 5.0 modrý
Ověřený nákup
má hry
ideální pro děti
odolnost
lehké ovládání
cena
pogumovaný
slot na na sd až do 32giga
5mbp
nelze nabít přes usb
4x aa baterie
malá paměť jen 250mb
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 20.01.2023, varianta Kidizoom Duo MX 5.0 modrý
Ověřený nákup
Syn je z něj nadšený
Jsou na něm i hry
Krásná grafika
Žádné
0 ×Nahlásit
Ján, Bratislavaflag
Hodnoceno 06.04.2022, varianta Kidizoom Duo MX 5.0 modrý
Ověřený nákup
množstvo filtrov a moznosti
kvalita postacuje pri prvom zoznamovani sa dietata s fotografovanim a tocenim kratkych videi
4 obsahujuce hry su pre nase dieta zabavne
vypada odolne
moznost prepojit cez USB priamo na televizor alebo ine zariadenie a prezerat tak odfotene a natocene veci
slot na micro pamätovku
pre mensie dieta trochu zlozite ovladanie, ale primerane moznostiam zariadenia
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08