Obnovit stránku

Recenze Kinderkraft YUMMY pink

Zajímají Vás názory a recenze na Kinderkraft YUMMY pink? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 36 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Kinderkraft YUMMY pink. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Kinderkraft YUMMY pink i vy.
Kinderkraft YUMMY pink - Jídelní židlička
Kinderkraft YUMMY pink
Skladem > 5 ks
1 799,-
Do košíku
Zuzana, Hodkovice nad Mohelkouflag
Hodnoceno 23.06.2024, varianta Kinderkraft YUMMY multi
Ověřený nákup
Židleje poměrně dobrá. Při používání ale narazíte na sérii minidetailů, který by mohly být lepší. Židličku používáme pro syna nyní dva měsíce, od jeho 6 měsíců. Než stihne sníst celou kašičku, začne se v ní vrtět a propínat. Nevím, zda je to židlí, ale přijde mi, že se mu tam nesedí pohodlně. Nevíme, jak ho tam vhodně upásat. V rozkroku chybí polstrování, popruh se zařezává přímo do rozkroku. Modrá stolečková deska nemá pojistku, takže se snadno sundavá. Tedy i dětským ručičkám... Možná bude vhodnější pro starší dítě... uvidíme.
Dobrá cena
Bytelná
Hezký design
3 polohování
Hůř se přemisťuje
Upínací postroj nic moc, špatně se reguluje
Dítě se v židličce zapaří, je potřeba dát alespoň látkovou plenu
Hodně široká základna
V rozkroku není polostrování
0 ×Nahlásit
Oldřich, Česká Třebováflag
Hodnoceno 02.05.2024, varianta Kinderkraft YUMMY multi
Ověřený nákup
vše dobře vyřešené
snadno se umyje pult
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 10 - Horní Měcholupyflag
Hodnoceno 12.02.2024, varianta Kinderkraft YUMMY grey
Ověřený nákup
Celkově super, za ty peníze nemá konkurenci si myslím. Pár issues co se ovládání týče, ale účel plní skvěle.
Fantastický pomocník
Robustní, nehýbe se
Odkládací prostor pro tác na nožičkách
Relativně lehká
Koženka se dobře čistí
Popruhy mají zezadu 2 díry (v plastu) a 3 zpředu v kožence; jdou tudíž posunout jen o 1 nahoru nebo dolu, dvě polohy
Mezi opěrkou a bočnicemi (jak má miminko pánev) je koženka, která pořád dře a zklouzává když měníte sklon opěrky, musí se ručně vždycky posunout směrem k nožkám miminka
0 ×Nahlásit
Alexandra, Bratislava - Petržalkaflag
Hodnoceno 18.11.2023, varianta Kinderkraft YUMMY grey
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dietatko sa mi v tom velmi smykalo dole
0 ×Nahlásit
Lukáš, Praha 5flag
Hodnoceno 21.09.2023, varianta Kinderkraft YUMMY pink
Ověřený nákup
doporučuji od miminka jde dát do lehu
lehká
snadné skládání
0 ×Nahlásit
Jan, Oleksoviceflag
Hodnoceno 30.06.2023, varianta Kinderkraft YUMMY grey
Ověřený nákup
Cena/Kvalita
Dá se polohovat - vhodné pro míma co ještě sama nesedí
Super pultík
Dobře se čistí
0 ×Nahlásit
Diana, Bratislava Petrzalkaflag
Hodnoceno 04.05.2023, varianta Kinderkraft YUMMY grey
Ověřený nákup
O kontrukciu pokazde zakopavame 🤣
0 ×Nahlásit
Daniel, Praha 4 Braníkflag
Hodnoceno 28.03.2023, varianta Kinderkraft YUMMY grey
Ověřený nákup
Zatím naprostá spokojenost
Snadné sestavení
0 ×Nahlásit
Zákazník, Ostravaflag
Hodnoceno 06.03.2023, varianta Kinderkraft YUMMY multi
Ověřený nákup
Snadno manipulovatelná
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 29.11.2022, varianta Kinderkraft YUMMY grey
Ověřený nákup
dobrá ovladatelnost
dobře se udržuje
díky polohovatelnosti je použitelná od prvních příkrmů až do 2 let
velký rozsah nohou
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12