Obnovit stránku

Recenze Kine-MAX Professional Massage Foam Roller - Masážní Válec Černý

Zajímají Vás názory a recenze na Kine-MAX Professional Massage Foam Roller - Masážní Válec Černý? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 80 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Kine-MAX Professional Massage Foam Roller - Masážní Válec Černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Kine-MAX Professional Massage Foam Roller - Masážní Válec Černý i vy.
Kine-MAX Professional Massage Foam Roller - Masážní Válec Černý - Masážní válec
Kine-MAX Professional Massage Foam Roller - Masážní Válec Černý
Skladem 1 ks
989,-
Do košíku
Patrik, Hlohovec 1flag
Hodnoceno 25.04.2024, varianta Kine-MAX Professional Massage Foam Roller - Masážní Válec - Urban
Ověřený nákup
Maximálna spokojnosť
0 ×Nahlásit
Jana, Radslaviceflag
Hodnoceno 19.04.2024, varianta Kine-MAX Professional Massage Foam Roller - Masážní Válec - Urban
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Je to nejlepší roller co jsem kdy měla. Jelikož sportuji přes 10 let ve Fitness a i má práce je tělesně hodně náročná. Jsem odkázaná na pomůcky pro regeneraci. Tento válec již kupuji podruhé,jelikož předchozí jsem zapomněla v zahraničí (beru ho i na dovolenou). Ten předchozí mi vydržel 5 let -do ztráty (při denním 20 min používání,vážím 58kg). I přes svou měkkost dělá svou práci na výbornou a bezbolestně promasíruje i ta místa která jsou “kostnatější” a s tvrdším válcem by to byl docela hard core. Oproti jiným válcům co mi po 2 letech popraskaly se kvalitně nedá srovnat.Doporučuji top produkt
Životnost
Barva
Střední tvrdost
Žádná
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 24.11.2023, varianta Kine-MAX Professional Massage Foam Roller - Masážní Válec - Candy
Ověřený nákup
Perfektní
Masíruje skvěle zatuhlé svaly
Nejlepší z válců co mám
Stojí za to
Krásný design
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 30.09.2023, varianta Kine-MAX Professional Massage Foam Roller - Masážní Válec - Modrý
Ověřený nákup
Vynikající pomocník pro uvolnění napnutých svalů. Lehký, kvalitní a za rozumnou cenu. Malý problém nastal po několika letech užívání, kdy došlo k prasknutí.
pevnost a tuhost vynikající
dokonale uvolní svaly
pohodlné užití
0 ×Nahlásit
Daniela, Nejdekflag
Hodnoceno 21.09.2023, varianta Kine-MAX Professional Massage Foam Roller - Masážní Válec - Urban
Ověřený nákup
Super na uvolnění nohou
0 ×Nahlásit
Vladimír, Prahaflag
Hodnoceno 20.09.2023, varianta Kine-MAX Professional Massage Foam Roller - Masážní Válec - Candy
Ověřený nákup
příjemná měkkost/tuhost pěny
veselá barva
0 ×Nahlásit
Kateřina, Frýdek-Místekflag
Hodnoceno 19.06.2023, varianta Kine-MAX Professional Massage Foam Roller - Love
Ověřený nákup
Super :)
Cena
Barva
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 05.06.2023, varianta Kine-MAX Professional Massage Foam Roller - Masážní Válec Černý
Ověřený nákup
Velmi příjemný masážní válec, po několika letech ale vevniř prasknul, ale musím říct, že toho jinak hodně vydržel.
velmi příjemný
kvalitní
po delším používání vevnitř prasknul
0 ×Nahlásit
Ondřej, Raškoviceflag
Hodnoceno 12.08.2020, varianta Kine-MAX Professional Massage Foam Roller - Masážní Válec - Candy
Ověřený nákup
cena výkon
lehké provedení
účinné
0 ×Nahlásit
Zákazník, prahaflag
Hodnoceno 31.07.2020, varianta Kine-MAX Professional Massage Foam Roller - Masážní Válec - Candy
Ověřený nákup
super věc
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16