Obnovit stránku

Recenze Kingsons Anti-theft Backpack Dark Grey 15.6"

Zajímají Vás názory a recenze na Kingsons Anti-theft Backpack Dark Grey 15.6"? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 54 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Kingsons Anti-theft Backpack Dark Grey 15.6". Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Kingsons Anti-theft Backpack Dark Grey 15.6" i vy.
Kingsons Anti-theft Backpack Dark Grey 15.6" - Batoh na notebook
Kingsons Anti-theft Backpack Dark Grey 15.6"
Očekáváme 4. března 2024
799,-
Do košíku
Daniel, Kolínflag
Hodnoceno 28.11.2023, varianta Kingsons Anti-theft Backpack Dark Grey 15.6"
Ověřený nákup
zajímavý design
několik kapes na drobnosti
anti theft zavírání
0 ×Nahlásit
Štěpán, Šternberkflag
Hodnoceno 08.11.2023, varianta Kingsons Anti-theft Backpack Dark Grey 15.6"
Ověřený nákup
Moc hezký design
Hranatý tvar poskytuje větší prostor
Kapsy v hl. komoře (tablet, powerbanka, ...)
Pohodlí díky polstrování zad
Po necelém roce se mi odpáral zip v horním rohu batohu
Horní dekor. lem má tendence praskat
Pouze jedna komora, která se otevírá po celé délce bočních stran. Tudíž vám někdy věci při otevření batohu snadněji vypadnou
Kvůli jedné komoře se pro věci ve spodních kapsách obtížně dostává
0 ×Nahlásit
Jiří, Lomflag
Hodnoceno 04.07.2023, varianta Kingsons Anti-theft Backpack Dark Grey 15.6"
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Hodně prostoru (kapes), zabudovaný USB kabel, kvalita, design, cena
0 ×Nahlásit
Karolína, Praha 9flag
Hodnoceno 05.03.2023, varianta Kingsons Anti-theft Backpack Light Grey 15.6"
Ověřený nákup
Batoh skvělý
Když prší nepropustí vlhkost
Hodně se do něj vejde
Málo vnitřních úložných prostorů
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 02.02.2023, varianta Kingsons Anti-theft Backpack Dark Grey 15.6"
Ověřený nákup
Spĺňa účely odporúčam
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 31.01.2023, varianta Kingsons Anti-theft Backpack Dark Grey 15.6"
Ověřený nákup
prostorná batoh který je pohodlný na nošení
povrch s po zaprášení dobře čistí
zatím žádné
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 05.01.2023, varianta Kingsons Anti-theft Backpack Ligh Blue 15.6"
Ověřený nákup
produkt je velmi dobře nafocen a v reálu vypadá jako na obrázcích produktu, možná je jenom trochu větší
kvalita zpracování
dostatek kapes pro úschovu věcí pro každodenní používání (sluchátka, pouzdra, notebook, tablet)
nepodstatný port usb, ale snad ho někdo využije
nadčasový a elegantní design batohu
Jedna z klíčových lákadel - anti-theft design, mi přijde jako nedodělaná věc, než hlavních lákadlo. Za chůze by šel batoh relativně snadno celý otevřít a spadené věci sebrat. Tento problém bych řešil malým zámkem, který by se bez problémů vlezl do poutek zipu. Na druhou stranu je to pořád lepší, než nic.
0 ×Nahlásit
Lukáš, Prahaflag
Hodnoceno 24.11.2022, varianta Kingsons Anti-theft Backpack Dark Grey 15.6"
Ověřený nákup
Za tu cenu tomu musím dát plné hodnocení, takže berte to s rezervou. Samozřejmě, že jde udělat lepší batoh, ale budeme se pohybovat v jiné cenové relaci. Jinak jde o klasicky čínskou značku, ale kvalita zpracování je dobrá.
Skvělá velikost nejen na notebook/tablet, ale prostě do města, aby vám batoh nepřekážel
Konstrukce je velmi dobrá se zipem uvnitř, takže jistota, že vám ho někdo jen tak neotevře
Poutko na ruku je perfektně udělané na kufr s madlem. Skvělé na cestování letadlem
Design je povedený, neurazí a jde dobře se společenským oblečením, jako sako/kabát
Méně kapes a pro vše musíte dovnitř.
0 ×Nahlásit
GALAT Side s.r.o., Prahaflag
Hodnoceno 11.11.2022, varianta Kingsons Anti-theft Backpack Dark Grey 15.6"
Ověřený nákup
cena
kvalita zpracování
zatím žádné
0 ×Nahlásit
Jan, Kolín 5flag
Hodnoceno 27.09.2022, varianta Kingsons Anti-theft Backpack Dark Grey 15.6"
Ověřený nákup
lehký
ergonomický
nic
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19